Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Az összetákolt smoke sessions :rofl:
20190608_231026
20190608_231648
A 2 sötètet kihagytam, a 2. zöld jobbròl nem lett tökèletes ahhoz a juvias masqueradeban van az igazi dupe de azèrt örülök, hogy össze lehet szedegetni egy paletta szìneit es egyből nem szeretném megvenni

5 Likes

Alakul🙈20190609_001225

2 Likes

Ügyes vagy.:slight_smile: Egyébként nálam sokszor az összhatás dönt, pl. biztos voltak már olyan színeim, mint amilyenek az Essence ho!ho!ho!-ban, de annyira gusztán néz ki.:slight_smile:

1 Likes

Köszönöm :sparkling_heart: kènytelen vagyok ezentùl körülnézni, mielőtt megrendelnék gondolkodás nélkül minden palettát, ami tetszik. Ott van pl. A Dose of colours desi x kathy friendcation paletta. Sokáig gondolkodtam, mert annyira szèp a csomagolás, és van benne 3 szín, ami nagyon tetszik. DE : ezeket az árnyalatokat is megtaláltam , ìgy szerencsère sikerült erről is lebeszélnem magam. Sajnos nálam nem működik a “nem veszem meg” opciò, gyenge vagyok :see_no_evil: de ez ìgy tökéletes megoldás. Egyèbkènt pár napja sikerült egy règebbi limitált DOC palettát szereznem, -Hidden Treasure- erre tegnap megtaláltam azokat az árnyalatokat is a ho ho hoban ès a juvias palettákban. Szòval dühìtő , de befolyásolhatò vagyok ha szèp a külső.

3 Likes

Sajnos nálam is fellép a birtoklási vágy, ha látok egy szép összeállítást.:blush: A szép csomagolás már csak hab a tortán. De azzal nyugtatom (vagy inkább mentegetem) magam, hogy más az állag, a finish, eldolgozhatóság.

2 Likes

Milyen igaz, és tudod mit hozott fel bennem ez a szitu? Hogy basszus de nehezen kérek én. Hogy mi minden köthető a sminkelésben a pszichológiához? Szinte minden:D. Bár én ilyen pszichob@zi vagyok:D.

Ez a módszer nagyon tetszik nekem. Lehet valamilyen úton módon majd bevezetem az életembe:).

2 Likes

Nálunk megbeszéltük, hogy ünnepre csak olyan dolgot veszünk-adunk, amit az illető szeretne de nem áldoz rá ilyen-olyan okból kifolyólag. Így most jó, nem kell lemondani minden hobbi dologról de nem költök csak úgy egy tízest vagy húszast a huszadik sminkre.

3 Likes

Mennyi mindent lehet tanulni egy kis önmegtartóztatással.:slight_smile: Remélem, így tiéd lesz a vágyott paletta.
Amúgy én is nehezen kérek, sokszor inkább harapnám le a nyelvem.

1 Likes

Hát most nagyon megnézem, hogy nincsenek-e meg a színek más palettában, meg kicsit pihentetem, mennyire kell nekem ez a paletta, de nagyon megfogott. Pedig nem vagyok egy MAC rajongó, de egy burgundy times nine palettám van és azt nagyon szeretem: https://kremmania.hu/kremek/mac-burgundy-times-nine
És hát az a libafoszöld ebben a palettában, hát annak nem tudok ellenállni. Ezek nagyon az én színeim egyben…Na nagyon gondolkodom, mert a MAC-nél ezek a limitálr cuccok kifutnak egész gyorsan.
Amúgy pont kiszámoltam, hogy már 5 hónapja nem kaptam magamtól semmi haszontalan dolgot:D.

2 Likes

Igen, nagyon gyorsan elfogynak, az Aladdinnal is ez volt, örültem is, hogy az azt egy rúzst megrendeltem, köv. héten már out of stock volt.
Nagyon felnézek rád az önuralmad miatt, rettentő ügyes vagy!:smiling_face_with_three_hearts:

Mi volta a baj a Zoeva ecsetekkel? Én most épp ezt nézegetem… szülinapomra bőven megérkezne. :thinking:
https://www.zoevacosmetics.com/europe3/shop/brushes/eyes/474/spice-of-life-brush-set

Én szeretem őket, több mint 2 éve megvan a rosegold készlet. Néhányat balzsamozni szoktam alkalmanként, amikor kicsit szúrósnak érzem őket, de attól eltekintve, hogy egy-kettő borzasabb lett, semmi bajuk.

1 Likes

Igazabol nincs semmi bajom a Zoeva ecsetekkel, az utolso Sephora-beli nezelodesemkor megtapogattam ezeket és a sajat markas Sephorakat is, es nem talaltam lenyeges kulonbseget kozottuk, bar az igazsaghoz tartozik, hogy nem vagyok egy igazi “brush-szakerto”.
Nincsenek is markas ecseteim, paradox modon nehany Mac es Bobbi Brown szemsmink ecseten kivul, amiket nagy ritkan hasznalok, mert un. fedett szemhejam leven, nem tanultam meg a szofisztikalt satirozast; igy maradok a minimal szemsminknel: spiral (evek ota a Too Faced Better than sex), rengeteg szines szemceruza, tus, az utobbi 2 (szamomra) szuper felfedezes az un. microliner Shiseido es Marc Jacobs (szinesek) es a Kiko roller tus (pici kerekecske), ezekkel naggggyon vekony es valoban egesz nap tartos vonalat tudok produkalni (az anti-manualitasom ellenere🤨).
Szoval ne vedd szamitasba az en brush-velemenyemet, hallgass inkabb az itteni igazi szakerto lanyokra.:wink:

1 Likes

Balzsamozni? Hajbalzsammal? No ezt se tudtam, dejó ötlet! Nemhiába mondják, hogy holtáig tanul az ember. :blush:
Húúú, a rose golden készlet nagyon széééép! :smiling_face_with_three_hearts:

Jaj, már nekem is rejtett szemhéjam van, vagy nevezzük inkább megereszkedett szemhéjnak. Bár lehet, hogy egész életemben az volt, csak nem tudtam róla :blush: ), ennek ellenére most, 49 évesen reggelenként 20 percet „kínlódok” a festegetéssel, annyira felizgatott a téma. :crazy_face: Aztán amikor készen vagyok, legszívesebben letörölném, és újrakezdeném.:hear_no_evil:
Egyébként nekem sincsenek ikonikus ecseteim (még). Úgy érzem, hogyha meg tudnék venni egy Zoeva szettet, az nekem bőven megfelelne minőségben.
Nagyon sajnálom azt a sok-sok évet, amit elvesztegettem, amikor csak monoban festettem én is a szemhéjamat, azt is csak azért, hogy a szempillafesték ne ragadjon fel.
Aztán lehet, hogy majd beleunok ebbe az egész őrületbe, de egyelőre nagyon élvezem! :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

Kislányok!
A Tarte Tartelette Amazonian Clay Matte palettáját honnan tudnám a legolcsóbban vámmentesen és minden járulékmentesen megszerezni??? Beleszerettem ebbe a palettába! Ma reggelre pedig megálmodtam, hogy ezt szeretném szülinapomra, illetve egy Zoeva ecsetkészletet. :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

Na utánanéztem… ahogy én látom, csak a Sephorától tudnék rendelni. Viszont az Amazonian palettát már nem kapni a Sephorában. :sleepy: A másik kérdésem: Eu-s Sephorából rendelhetek? Szállítanak ők külföldre? Így nem lenne vám… Nagyon tájékozatlan vagyok még ezen a téren… Ti biztos sokat tudtok segíteni!
Ha akarom a Tarte palettát, márpedig igen, akkor egyelőre ugrottak a Zoeva ecsetek is. :sleepy::sob:

1 Likes

@anon27689852, a legszebb női korban vagy (én “nyanyóka” :confused: vagyok hozzád képest) + azzal a jó, sőt kiváló “hozott anyaggal” :+1::wink: amivel rendelkezel (a sminkes fotód alapjan), élvezd a sminkelés örömét!
Én mar lemondtam a szofisztikált szemsminkről, nemcsak a rejtett szemhejam miatt, hanem miutan mindket szememet megműtötték, kozelre csak szemuveggel latok :confused:, igy pedig nem tudok rendesen sminkelni.
A szemsminkes temakban csak (kicsit irigykedve​:grin:) gyonyorkodom a lanyok produkciojaban :ok_hand:, de soha nem szólok hozzá. Amig jól lattam kozelre (a mutetek elott), en is bróbalkoztam valami “smokey-ist” :upside_down_face: produkálni, de 99%-ban letoroltem, meg mielott nevetsegesen jelenjek meg pl. a munkahelyemen.
Szükségem van nekem is egy minimal szemsminkre (kulonben - a ferjem szavaival élve - olyan vagyok mint egy "főtt hal":crazy_face:), de a szemem helyett inkabb mas dolgokra fokuszalok.
De te/ti élvezzétek a sminkelésből adodó kreativitás örömét, … ami “örömhormonokat” is termel a szervezetben​:v::wink:

7 Likes

Jaaaaj! Hát az öregedéssel járó szemromlásról ne is beszéljünk! Azt el is felejtettem írni! Én is kapkodom le és föl a szemüvegemet sminkelés közben. :smile:
Köszi a biztató szavakat, aranyos vagy! Igen, mindig kell, hogy legyen valami az ember életében, amiben az örömét leli!

De drága vagy!

Én pl. azért csinálok általában ilyen színes sminkeket, mert 2 hónap múlva 44 éves leszek, és most még megvan az a szerencsém, hogy nem ráncos a szemkörnyékem, úgyhogy rájöttem, most kell kiélnem magam, mert 10-15 év múlva valószínűleg már én is a natúrabb, matt színek felé fordulok. Vagy leszek kénytelen fordulni.

Egyébként én is rövidlátó vagyok, hogy én azt hogy utálom, hogy a legtöbb ecsetnek hosszú a nyele! Nem tudok elég közel hajolni a tükörhöz, mert volt már olyan, hogy beleütközött az ecset vége… :face_with_raised_eyebrow:

4 Likes