Ójaj!!! Reméljük csak a levegőben van valami. Egyébként tegnap én is egész nap könnyeztem.
Kislányok, Sephora Pro palettával kapcsolatban van tapasztalatotok?
Előre is köszi!
Sziasztok! Feltettem eladásra egy Blood Sugar palettát, ha valakit érdekelne.
Ide ìrom a kérdésem ; a Liquid lipsticket használòkhoz lenne : alá hidratáltok, vagy rá? Vagy csak felkenitek? Pròbáltam jeffreet, colourpop- ot, abh- t, ma a too facedtől a melted mattèt ès az elején nagyon jòl néz ki. DE: 1-2 òra mùlva belül a vonalakba ," ajakráncokba" es olyan rondán néz ki, hogy inkább letörlöm . Pedig annyira szeretném használni legalább a nude színeket, de sajnos lassan felhagyok a pròbálkozásokkal.
Éjszakára bekenem a szám Carmexszel, közvetlenül rúzsozás előtt nem hidratálok alá, de nemigen vagyok mérvadó, mert nincsenek rajtam órák hosszat.
Én is így szoktam, jó előre hidratálok, akár előtte délután elkezdem. Nekem változó, hogy melyik hogy bírja, pl a Colourpop simán elvan a kevésbé agyonhidratált ajkaimon is, de a legutóbb vett Pupa nem.
Velem előfordul, hogy előtte vékonyan kenek Carmexet, vagy később mikor érzem, hogy szárad a szám. Eddig mindkettőt jól bírták.
@anon27689852, ha tegnap kérdezed, megkukkantottam volna, amúgy a Sephora saját márkás cuccain én általában csak átugrok.
Ilyen még sosem fordult elő velem, hogy 3 profumeriában jártam (Sephora, Kiko, Douglas), a 4. mire odaértem, épp bezárt
https://www.wyconcosmetics.com/en , és nem vettem semmit .
A Sephorában a máshol kevésbé elérhető
márkákra fókuszáltam, a Huda corner nagyon ki volt fosztva, megtapogattam a Zoeva ecseteket (nem győztek meg), összehasonlítottam a Shiseido és a Marc Jacobs szines micro line szemceruzáit (mindegyikük nagyon jó, de azt hiszem maradok a már bevált Shiseidonál, de egy 5. online parfumeriából renderem meg, mert ott ebben a hónapban van 20%-os akcióm és náluk van Nabla ecset is, amit màr kinéztem), rengeteg mini, travel márka volt (külön cornereken), ezeket is feltérképeztem, de elhalasztottam a következő -20%-os akcióra.
A Douglasból is üres kézzel jöttem ki, itt a TO teszterjeit próbáltam ki, de ezúttal sem győztek meg, még az egyszerű jaluronsavas szérum is ragacsos volt a benne lévő propaneidoltól.
Azt hiszem, ennyi asztinencia után - a kompulzív vásárlás helyett - megérdemlem a
a következő online shoppingot.
Én állandóan ajakápolózok, viszont ha 1 órán belül használom a folyékony rúzst, akkor általában nem marad meg a helyén (dose of colors, colourpop matte). Amit én szoktam, az az, hogy felvitel után nagyon óvatosan beleütögetek az ujjaimmal az ajkaimba egy kevés ajakápolót (én ultrasunt használok) és bízok abban, hogy nem teszi tönkre a rúzst és nem lesz cserepes az ajkam 2-3 óra múlva .
Ha tudom, hogy másnap rúzst fogok használni, akkor éjszakára felkenem a Laneige lip sleep maszkot. Amíg az nem volt, addig sima ajakápolót kentem, vagy Blistexet, vagy az Elizabeth Arden 8 hour ajakápolót. Ha rosszabb volt a helyzet, akkor az utóbbit.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat , pròbálkozom tovább.
Húúúú, ez maga lehetett a kánaán!!!
Kislányok! Tegnap megérkezett a várva-várt Nabla Soul Blooming, illetve Zoeva Offline palettám is! Most ezekkel elleszek egy darabig.
Igazán nem is tudtam bennük gyönyörködni, mert tegnap este a Magyarország-Ausztria kézilabdameccsen vettünk részt (mármint nézőként), ahol 28:19-re nyertünk! A palettákat még lefényképezni se volt időm! A meccsen kezdtem el bosszankodni, hogy kenhettem volna az arcomra magyar trikolort, de aztán rájöttem, hogy sajnos zöld színem nincs is!
Ma reggel aztán a Zoeva Offline-t vetettem be, mert tegnap este azért még annyit kitapasztaltam, hogy az Offline korántsem olyan pigmentált, mint a Nabla. Ennek ellenére nagyon meg vagyok elégedve a Zoevával. Hivatalban dolgozok és ide tökéletesen meg fognak felelni a Zoeva kicsit visszafogottabb finishei. Azért a tükör nekem hiányzik ebből a palettából.
Kék szemem van, és mindenhol azt olvastam, hogy nekünk nem áll jól a kék. Nos, én ma reggel egyből a kékhez (no connection) nyúltam, megspékelve egy kis rózsaszínes bézzsel (pause) és a Nabla világos, metálos árnyalataiból is pöttyögettem ide-oda a szemhéjamra (ha már ennyi palettám van), éééééés nagyon tetszik magamon az eredmény! Most még a szemceruza is kék rajtam!
Viszont már azt is látom, hogy a Nabla palettákkal sokkal izgalmasabb szemsminkeket lehet majd alkotni rendezvényekre, fesztiválokra, stb. Most úgy gondolom, hogy a Dreamy-t majd ősszel fogom többet használni, a Soul Blooming-nak viszont most van itt az ideje!
@Amadea remélem a smoke Session- nel kreált sminkedről teszel fel majd kèpet. Nézegettem ma a dupejait a palettának, mert a jobb oldali zöld árnyalatok nagyon tetszenek, erre kiderült hogy majdnem minden szín megtalálhatò az ND greenbrownban, a TF choko goldban es az utòlag vett makeupgeek zöld pigment is szinte megegyezik . Most nagyon boldog vagyok, mert minél többször látom annál jobban tetszik ès termèszetesen bbayen nem kaphatò.
Jaj, a telefon kamerája nem igazán jó, a finom kis részletek nem jönnek át a képeken, de majd próbálkozom valamivel. Amúgy nagyon pigmentált paletta. Szokott amúgy lenni Beauty Bayen, csak lefosztják a készletet. De Melt elvileg kapható a Sephorán is, nem tudom, hogy a németországival mi a helyzet.
Már nem veszem meg, hiszen megvannak a színek itthon a palettákban, felesleges lenne a német sephorában sok minden nincs, ami máshol igen, fokozatosan hozzák be a márkákat. Az fb-s ismik is beautybayen rendelték meg vagy most nemrég, az ingyenes szállításnál . Tudom, sajnos a teló nem adja vissza annyira szépen, de nagyon kíváncsi vagyok. Soha nem használtam még zöld színt azelőtt, mielőtt @Natulcien heti feladatára ki nem próbáltam. És nagyon tetszik már.
Pedig nagyon jól áll. Nálam is viszonylag új a zöldmánia, de annál hevesebb.
Az új Jeffree folyékony rúzsoknak gyönyörű chartreuse a külseje.
https://www.maccosmetics.hu/product/13835/66239/termekek/smink/szemek/szemhejpalettak-szettek/rose-gilded-eye-shadow-palette
Szerelem első látásra és szívfájdalom, hogy nem lehet most rögtön az enyém:((((((. Valószínűleg sosem, mert jövőre biztos nem lesz. Van erre vigasztaló válasz?
Szülinap, névnap, évforduló, az ugráló gyíkok világnapja? Még ha később is vannak, eltehetitek a jeles alkalomig.
Én is azt javasolnám, amit Amadea
Nekem ugyanis ez az idei módszerem. Saját pénzből nincs felesleges smink (csak ami kifogy), de ajándék pénzből miert ne?