Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Kedves profi palettahasználók!
Napokon belül kézhez fogom kapni eddigi életem valamirevaló 3 db szemhéjpúder palettáját (Nabla Dreamy, ill. Soul Blooming, valamint Zoeva Offline). Az lenne a kérdésem, hogy a palettákban lévő színek mennyire működnek együtt más paletták, vagy mono szemhéjpúderek színeivel, illetve érdemes-e őket keverni.
Köszönöm! :relaxed:

3 Likes

A Nablák egymással tökéletesen működnek együtt, nekem volt már, hogy három palettából raktam össze egy sminket. Mikor még a Secret nem volt, mert amilyen elvetemült vagyok, képes lennék négyből összerakni. :smile:
Zoevához nekem eddig nem volt szerencsém.

2 Likes

2 db drogériás palettám van még, gondolom, ha megérkeznek ezek a kis drágaságok :star_struck:, azokat már nemigen fogom használni…

1 Likes

Nekem eddig nem volt problémám a keverésekkel. Néha azt szoktam, hogy a Zoeva Naturally Yours kis natúr színeivel “alapozok” a szemhéjamon (matt csontszín az egész szemhéjra, hogy fixálódjon a szemhéjbázis és könnyebb lenne rajta satírozni a többi színt, nehogy az élénkek foltosak legyenek; és egy világosbarna a mélyítővonalba szélesen satírozva, hogy legyen egy alap “dimenziója” a szememnek), és utána előveszek egy élénkebb színekkel teli palettát.
Zoeva, Colourpop, Nabla, UD, ABH, Pupa, Jeffree Star, Juvia’s Place - kevertem már szerintem mindenkit mindenkivel a nagy reggeli kapkodásban, szóval nem mondhatni, hogy nagyon átgondolt koncepcióim lennének, de szépen keverednek egymással.

1 Likes

Ezt most csak úgy itt elhelyezem. :smiley:

https://www.beautybay.com/p/ace-beaute/flair-eyeshadow-palette/?utm_source=twitter&utm_medium=orgsocial&utm_campaign=acebeaute_launch&utm_term=flaireyeshadowpalette&utm_content=image&fbclid=IwAR1wzj89CmAjJ-WVoUz8svu-jPnaJTBGq3eMTIKOkz_EZdagOEiz7z3ruwE

3 Likes

Khm… nos… már megrendeltem kora délután. Megláttam a BB hírlevelét, felismertem a palettát, gyorsan végiglapoztam a többi újdonságot, elégedetten megállapítottam, hogy más nem kell, és a mobilnet és a PayPal áldásos segítségével egy óra körül, a villamoson ülve megrendeltem - nem vártam meg, míg hazaérek, nehogy úgy járjak, mint a Smoke Sessions-szel.:stuck_out_tongue:

De nagyon köszönöm neked és @macooka -nak, hogy ennyire észben tartjátok a kívánságaimat.:slight_smile::smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Ugye? :smiley:

Amúgy az a paletta baromi jó, és az egyik legjobb színösszeállítása van.
Ha nem lenne nálam paletta stop, meg is rendelném, ráadásul kimondottan jó árban van.

Nekem kelleni fog mellé egy natúr paletta (bár pl. koncertre simán sminkelnék csak abból a palettából), de tényleg nagyon szépek a színei. Az új, kék-zöld palettájuk is szép, de ha kék, akkor a Blue Blood, zöldből meg már egész szép gyűjteményem lesz.:stuck_out_tongue:
Egy paletta stop nálam is elkelne, de vagy limitált a kiszemelt szépség, vagy éppen behozták Európába és csak egy helyen elérhető… ajjmár, nem tehetek róla.:roll_eyes:

3 Likes

Natúr majdnem mind mellé kell.

Jó, hát részben azért is van paletta stop, mert a GoT highlighter paletta félre van nekem téve Editnél (hátha lesz még ceruza), szóval nem kell lelkiismeret furdalásod legyen miattam. :joy:

1 Likes

Nem miattad van, hanem magam miatt.:smiley: De sokról lebeszélem ám magam, lásd CP új paletták, pl. nem vettem meg a zöldet! Én!
Jó hamar elkapkodták a GoT kollekciót, nem értem amúgy, miért kell ennyire limitáltnak lennie.

2 Likes

No igen. Egy ilyen szemsminket szerintem lehetetlenség elkészíteni az én MakeUp Revolution palettámmal. :roll_eyes:

1 Likes

Majd fogsz szépeket alkotni a Nablákkal és az Offline-nal.:slight_smile:

1 Likes

Én is szoktam keverni a palettákban a festékeket. Eddig egyik kombinációval sem volt problémám. Próbálgasd őket bátran.

1 Likes

A próféta szóljon Beleőled @Amadea ! :smiley:

1 Likes

Már nagyon várom! Pénteken, illetve jövő kedden fog lejárni a 7 munkanap.

Lányok ez a zoeva paletta limitált volt? Találkoztatok Magyarországon valahol -webshop, üzlet - vele? MErt az egyik youtubeos csajszin láttam, nagyon dícsérte, de egyedül csak a francia sephorában látom sehol máshol.
https://www.sephora.fr/p/eclectic-eyes-eyeshadow-palette---palette-de-fards-a-paupieres-448910.html

Sajnos nem találkoztam vele sehol.:frowning: Nem kérdezel rá a Zoevánál?

Esetleg egy hasznalt?

1 Likes

Köszi @Montelino, közben megèrkezett a 2 zöldes árnyalat beautybayról, a vilàgoszöld tetszett nagyon , szerencsère ìgy nem kell màr a paletta :hugs:

A morphe- jacklyn hill palettát használtam ma ès könnyezek egèsz nap + enyhèn égnek . Lehet , hogy nem bìrja a szemem a palettát ? :exploding_head: vagy a double weart dörzsöltem bele?Tegnap es ma azt hasznàltam a max.cover helyett. Holnap teszek megint 1 próbát.