Még nem próbáltam és nem is nagyon vonz, de a vélemények alapján sokan szeretik.
Igen, értem. Engem is hidegen hagy, de van egy palettájuk, a Moroccan Sunset, az tetszik. Bár ugye kb. azok a szinek is megvannak már, csak így egyben szépek.
Szerintem a legtöbb palettánál az “egyben szép” mottó az, ami bepakoltatja őket a kosárba. Inkább nem számolom meg, hány bogyós árnyalatú szemhéjpúderem van.
A BB-n most a Sigma ecseteken nyammogok, hogy kell-e nekem:
https://www.beautybay.com/p/sigma-beauty/color-eyes-copper-essentials-set/color-eyes-copper-essentials-set/
Te az E32-t mondtad egyszer, ugye?
De ezek perpill jobban vonzanak:
https://www.ebay.com/sch/l.and.y.brushes/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=
Megnézem őket köszönöm
Igen, de egyébként ebben a szettben a ceruza ecset is nagyon jó, az a legjobb ceruzaecsetem, van is belőle kettő.
Hmm, ez egy jó szett, jó áron. Nem is láttam délután.
Köszi a biztatást. Csak egy smudge és egy pufibb blender ecsetem van tőlük, mondjuk, szeretem őket.
Kicsit kárörvendezek, hogy tudtam újat mutatni.
Igazán nem akarlak rávenni a vásárlásra, de a tarte honlapján épp akció van mindenre… (És ilyenkor csodálkozok miért nem marad pénzem a hó végére. Minden létező hírlevélre fel vagyok íratkozva…)
Nekem van néhány, de igazán csak ezt az E30-at és az E32-t szeretem. Ezeket nagyon, de a többi (szemre való van csak) nekem semmi extra, pláne az árához képest.
Ja, meg még van egy kerek fejű, azt még szeretem a belső szemzugba. Vagyis még véletlenül sem arra, amire ajánlott.
Sigma E34
Nekem van BH Cosmetics palettám. A Zodiac Love Signs. Szerintem nagyon jó minőség, a mattok is erőteljesek és a fényesek is.
Köszi!
Pedig már lebeszéltem magam.
Hm ott a helyem a honlapon Felnézek oda is
Rendeltél már onnan?
Azt hiszem két alkalommal, de palettám még nincs tőlük, csak pirosítóm és rúzsom. A honlap egyébként elég furcsa, mert egyből az EU oldalra irányít a tarte.com. Még nem sikerült rájönnöm, hogy ez azt jelenti-e hogy automatikusan vámmentes a rendelés. De tény és való hogy eddig nem kellett pluszban fizetnem.
Lehet, hogy azt. Nem akarnék meglepi összeget ha mondjuk rendelek
Van KM-en is bontatlan Krisztánál:
https://kremmania.hu/elado/vtina85-anastasia-beverly-hills-riviera-eyeshadow-palette-8980a9aa-a952-4084-a67e-8b451be70223
Ugyan, tényleg mestere vagy a sminkelésnek!
Még nem, de most látom @Amadea linkelt egy forrást Bár várnom kell kb. 1 hetet a vétellel, max 2-t (ugye névnapi ajándéknak választom ). De legaláb megvan az ajándék tárgya és ennek nagyon örülök, köszönöm a sok-sok segítseget
Köszönöm 1-2 hét múlva tudok rendelni, addig remélem még meglesz neki. De lehet ráírok hogy addig legyen kedves foglalja, ha nem találok olcsóbban.
Szerintem elteszi neked. Most annyi mindent töltött fel, hogy a bennem élő harács hörcsög komolyan elkezdett remegni.
harács hörcsög
@anon46483502 itt a douglasbòl 47 euròèrt tudok rendelni neked 15÷- os kuponnal. Vagy a beautybayen 46 euròèrt.( Jùlius vègèn utatzom Bpre(14.000 ft kb) Ha èrdekel szòlj- ìrj
Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy, de július 10 táján megyünk nyaralni és oda már vinni szeretném Ha megsem szerezném meg addig írok mindenképp és mégegyszer nagyon köszönöm