Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Jajj, elfelejtettem reagálni! Köszönöm, nagyon aranyos vagy :blush:
(Zh-hét van és azt sem tudom, hogy hol áll a fejem… pedig azt hittem, a másik oldalon lenni sokkal könnyebb, de sajnos nem :neutral_face:)

Írtam egy mailt az ABH-nek és azt írták, hogy a PinkPanda hivatalos viszonteladó. Ugyanakkor amit a PP írt, hogy honnan szerzi be a palettákat, az nem… Hát érdekes, most nem tudom mit higgyek :))

3 Likes

Ez tényleg nagyon érdekes! Vagy lehet, hogy azóta már a PinkPanda közvetlenül az ABH-tól szerzi be?

1 Likes

Nagyon megtetszett ez a termék. Kicsit MAC paint potra emlékeztet.

gemini

1 Likes

Tehát Nabla Secret paletta.
Sajnos még mindig a munkahelyemen dekkolok, azért picit belemásztam már.

Kedvencem a kezemre húzottakból a három felső, a Fantasize (utolsó képen felülről a második) lenyűgözött: farmerkék, de közben arany és pirosas csillogással. Meg a Play hard, ami ideális belső szemzug szín, olyan mint a Poison Gardenben az Adoration, csak ennek zöldes fénye van.

A külső tokkal:
IMG_20190524_134601

Külső tok nélkül:
IMG_20190524_134622

Nem igazán szokott foglalkoztatni a paletták csomagolása, de ez az alj nagyon tetszik. :slightly_smiling_face:

IMG_20190524_134631

Belbecs:

IMG_20190524_134654

Néhány húzás, többet nem akartam most melóhelyen (a madzagot a nagyobbik fiam kötötte fel anyák napján):

IMG_20190524_135229

4 Likes

A rosemary zöld vagy szürke? Nagyon használható, jól kombinálható színek. Amúgy milyen érdekes, most annyira nem hat meg. Az ugrik be minden színről, hogy meg van valamelyik palettámban. Köszi, hogy megmutattad közelebbről, így már nem fáj annyira a hiánya:D.

1 Likes

Sötétzöld, de duo króm, és van egy ilyen kékeszöld színe. Nem annyira látványos ez a duo króm jelleg, mint pl. amikor egy rózsaszín alapon kék csillogás van, attól finomabb, de szép.

Sajnos hétvégén nem hiszem, hogy tudok csinálni teljes mintavételt (de talán sminkre lesz alkalom, és tudok majd képet tenni), mert szombaton szülinapozni megyünk a nagyfiammal, vasárnap meg gyereknapozás lesz, valószínűleg elmegy ezekkel az idő.

2 Likes

Na visszarántott ez az infó, imádom a doukróm színeket. Van is 3 db makeupgeek mono, amiket nagyon szeretek. Jó programozást nektek hétvégére:).

2 Likes

Szép, nagyon is, de ebben is sok most a barna meg arany :frowning: Valahogy ezek a bézs-homok-barna-mustár-arany színek minden paletta legalább 40%-át kiteszik. Olyan jó lenne egy igazi beachy paletta így nyár előtt, de nem találok. Oké tavaly az UD-nek volt egy nyárias, a Beached, de ott is a 8 színből 6 a tipik barna-narancs-bronz volt.
Ami nagyon bejön az a Tarte high tides and good vibes, de nem találtam még rá a forrásra honnan lenne érdemes rendelni legjobban.
Végül a GoT palettát is elvetettem, mert a színek 80%-a őszi-téli. Persze ez nála megbocsájtható, hisz a tematikája okánál fogva hülyén nézett volna ki a sok tengervizes-pálmás szín benne :joy::joy::joy:

3 Likes

ABH Riviera esetleg? Vagy az új Viseart paletták? Vagy olyat szeretnél, amiben jobban dominál a kék?

2 Likes

Így lett volna Havas Jonból Homokos Jon (bocsi, nagyon péntek van). :joy:

Ehhez mit szólsz? Még akciós is:

Violet Voss - Flamingo

2 Likes

Na, a palettamániások akcióba lendültek. :smiley::joy:
Amúgy a Riviéra tetszik nekem is. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Hát igen. Álmunkból felkeltve, majdnem teljesen hülyén is fel tudunk sorolni minden színtípusnak legalább 3 palettát különböző árkategóriákban.:slight_smile:
Hehh, nekem is, ahogy az összes Anastasia paletta. Ma a MR-szal sminkeltem, váhh, legszívesebben beleharaptam volna a színekbe.

3 Likes

A Riviera tetszetős, rajta egy ideje gondolkodom. A Flamingo sem rossz de nem szerelem, olyat keresek amit meglátok és AKAROM :joy::joy: De nagyon cuki vagy hogy ajanlottál párat, az ABH-n elmélkedek még picit :slight_smile:

1 Likes

Keresek én neked.:slight_smile:https://www.beautybay.com/p/bh-cosmetics/take-me-back-to-brazil-rio-edition-35-color-eyeshadow-palette/

1 Likes

A Flamingo is szép köszönöm, de még várok az Igazira,tudom válogatós vagyok :flushed: de már annyi palettám van hogy csak a szerelembeesőseket veszem meg :joy::joy::joy:

Homokos John :joy::joy: Ezen szakadok :slight_smile:

1 Likes

Na, még ez a kettő jutott eszembe. A Sol megvan, és az tényleg olyan nyári naplemente hangulatú.

Colourpop Sol+Mar

1 Likes

Délután Baileyst ittunk a kolleginával, szerintem innen jönnek a remek ötleteim. :joy:

2 Likes

Neked van Bh Cosmetics palettád? Én még nem próbáltam, csak a Carli Bybel palettájukat, ha jól emlékszem, az Bh Cosmetics. Melyik márkához tudnád hasonlítani minőségre?