Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Nem tudom, de hagymázas álmaimban igen, és persze egy szombati napon, hogy utána még ki tudjuk aludni magunkat.:face_with_hand_over_mouth:

Úgy legyen. Addigra lehet én is teljesen beleszerelmesedem abba a sorozatba.

1 Likes

Ált. cikinek számít tárgyakhoz kötődni.:slight_smile: Nem mintha annyira érdekelne mások véleménye.
Durvák ezek a változások… azóta is émelyegsz tőlük?
Nekem is van egy The Balm palettám, nagy izgalommal vettem meg (ez volt az első high-end palettám), sajnos a sötét színek nem muzsikálnak valami jól, de a csontszínen és a világos barnákon látszik az odaadó imádat. Szóval kopott és csak félig használható, ésszerű áron nemigen vennék meg, 1500-ért meg nem adom.

Hát, sajnos a várandós kori parfümjeimmel sosem lesz olyan a viszonya az orromnak, mint előtte :slight_smile: Most meg a 3. babát várom, szóval nem mertem befújni magam a kedvenceimmel nehogy megutáljam őket :slight_smile: :slight_smile: Most már nincs egésznapos émelygés szóval lassan bátorkodok ismét fújkálni.
Őszintén kicsit többet vártam minőségre is a Balmtól. Na nem rossz, csak nem olyan átütő mint pl. Nabla mattjai.

1 Likes

Már gyakorlottan elővigyázatos vagy.:slight_smile:
Nekem a Meet Matt(e) Trimony van meg, a sötét színek iszonyúan foltosak, a világosrózsaszínből meg semmi nem látszik. Az árához képest eléggé elmarad a minősége, de anno azt hittem, én vagyok ennyire béna.
Viszont a pirosítóikért odáig vagyok, nem tudom, miért kattantak be annyira.
Jaj, a Nabla mattjai… legszívesebben belehemperegnék a színeikbe.:star_struck:

3 Likes

:slight_smile: ez nagyon jó :grin::grin::grin: Valóban, a Nabla mattok sztem überelhetetlenek!
Nekem Nude Dude van, a pasis pucérkodós :blush::smile: Tényleg nem rossz, csak valahogy ha nude sminket készítek akkor az UD Smoky-hoz vagy vmelyik UD Basics-hez nyúl a kezem automatikusan. De most jjó hogy felelevenítettük mert előkapom holnap :slight_smile:
Most sajnos megyek aludni mert alig tudom nyitva tartani a szemem (Bud Spencer tartásban pötyögök már :slight_smile: ), nagyon szép álmokat mindenkinek :slight_smile:

1 Likes

Nekem is a Nabla mattjai az etalon, tényleg vajpuhák és élmény őket használni. Amúgy érdekes, mennyire különböző tud lenni a festékek állaga.
Már én is lefekvéshez készülődöm. Jó éjt mindenkinek!

Nekem a The Balmtól a Meet Matt(e) van meg, azt szeretem, a másik a Nude Beach, az viszont nem vált be. Még én sem adtam el, sajnos én is nehezen válok meg a dolgaimtól. :pensive:

Nyugtasd meg magad azzal, hogy lehet, nem vennék meg, mert viszonylag könnyen elérhető márka.:slight_smile:

Képeken nem tűnnek olyan extrának a színek, de highlightereknél sokszor van így… egyelőre lebeszéltem magam róla, ráadásul a legsötétebb színt nem is tudnám használni arcra.

Mai smink a GoT palettával:
IMG_20190507_121555
Mélyítővonal: Nymeria, külső V: Weirwood leaves, mozgó szemhéj: Stormborn, belső szemzug: Bend the knee
A kép szokás szerint nem adja át megfelelően a színeket, a valóságban hidegebbek, a rúzsom konkrétan szürke :smiley:
Egyre jobban imádom ezt a palettát, kb. végtelen eszméletlen szép sminket lehet vele készíteni :two_hearts:

11 Likes

Lassan kipróbálok minden színt és esküszöm leállok, addig is bocsi a sok spamért :smiley:

Mai GoT palettás smink:
IMG_20190508_124040
IMG_20190508_123835

Mélyítővonal: House Lannister és Nymeria, szemhéj külső része: Casterly rock, belső: House Targaryen, majd a végén a Winterfellből tapogattam fel egy keveset az egész szemhéjamra. Csodaszép, de ezek a kerek panes színek veszettül potyognak. Ha van valakinek tippje, hogyan szelídítsem meg őket, ne tartsa magában. Azt hittem, ujjal nem fog potyogni, de sajnos így is… @Kokapu, te hogyan viszed fel ezeket?

Egyébként tényleg lehetne benne több matt satírozószín, de nem bánom, ha ezeket más palettákból kell majd pótolnom. A mérete miatt semmiképp nem az a kompakt, utazásbarát cucc, itthon meg szívesen elpepecselgetek vele.

8 Likes

Imádom ezeket a képeidet, jöhet még, még:). Ezek most pedig kifejezetten jók:).

Köszönöm szépen :blush:

@aalexaa szuperek a sminkjeid :clap:; én valòjàban ebben a szekciòban (szemhéjfestés) sajnos annyira béna vagyok, mint egy “hal a vìzen kìvul” :roll_eyes:, … és nagyon tetszik a szemoldokod formàja (is) :ok_hand:

Nagyon szép, olyan kis finom. :slightly_smiling_face:

Használtam már én is a kerek panek színeit, azokat én is ujjal viszem fel. Nekem csak addig potyog amíg felviszem, és elsatírozom, utána már nem. Ez meg nem akadály, mert bár egy éve még utáltam először szemsminket csinálni, most már mindig először a szemem festem ki. Utána nedves törlőkendővel letörlöm azt, ami alá hullott, meg így a széleken is tudok igazítani, és folytatom a primer, alapozó, stb.

1 Likes

Jöhetnek a képek, ne fogd vissza magad. Nagyon szép lett ez a smink is.

@Isabelle tesztelted a Natasha Denona palettádat? Kíváncsi vagyok. :smiley:

Nagyon illenek hozzád a paletta színei.

Az enyém tegnap érkezett Ausztriába, a DHL hozta. A portás átveszi mindenki helyett a csomagokat, remélem mire visszaérek még épségben lesz a paletta, nem pakolnak semmi nehezet a dobozára.

Most láttam a Kialakulat FB csoportban, hogy Pinkpandán újra készleten az ABH 2 palettája. Pedig nekem azt írták emailben, hogy többet nem lesz kapható náluk. Meg többen említették, hogy a Pinkpanda olyan viszonteladótól szerzi be az ABH palettákat, akik nincsenek az ABH partnerei között. Szóval elég érdekes…

1 Likes