Laura Mercier Eye Art Artist’s Palette (Batch: 517311) 2015. júniusi gyártású. 11 000 Ft.
Sigma Warm Neutrals paletta 6000 Ft
Itt vettem 1 évvel ezelőtt, akkori leírásában kétszer használt volt, én is csak néhányszor használtam. Batch a palettán nincs, gondolom, a dobozán volt.
Szia!
Igen, én voltam. A héten már kérdeztem is Isabelle-t, hogy vele beszélgettünk-e eladó palettákról, mert már én sem találtam.
Valószínűleg a Lorac érdekelne, mert a képeket elnézve, talán ez az, ami úgymond hiánypótló lenne. Az átvételt hogyan szoktad?
Igen, tényleg!
Postán tudom feladni, nem Bp-en élek és a legközelebbi Foxpost automata is 30 km-re van tőlem. Jó lenne így?
Az megoldható, hogy csak a jövő hét vége felé (4-én) adod fel (persze az árát a héten átutalom)?
A munkahelyemre szoktam kérni mindent, mert otthon olyan a posta, hogy egyrészt semmit sem hoznak ki, másrészt már több csomagunk is veszett el, még olyan is, ami követéses volt. A munkahelyemen viszont sosincs semmi gond, vagy az ottani posta korrektebb, vagy a cégekkel nem merik megcsinálni, amit magánszemélyekkel, nem tudom. Viszont csak 7-én kezdünk, addig zárva leszünk.
Mi a véleményetek az Iconic márkáról? Próbáltátok már? Ezt a Day to Slay palettát néztem ki, képről nézve ezek a színek lennének leginkább kihasználva. Viszont fogalmam sincs, hogy élőben milyenek a textúrák, mennyire pigmentáltak és tartósak. Tudtok ajánlani ehhez hasonló palettákat a Urban Decay Naked palettáin kívül?
Én is megmutatom a szemfestékgyűjteményem.
Kinyitva.
Bocsánat a képek minőségéért, nem volt kedvem napfényes helyre hurcolászni őket meg szerkesztgetni.
Ezek pedig a monók, a kisebbik tartóban Nablák, a nagyban főleg Colourpopok, ill. egy Mac és egy Inglot.
Huuuh az a rózsás!
Colourpop She. Nagyon szeretem.
Elhiszem! Szép gyüjtemény!
Gyönyörűek! Jó ránézni.
Köszönöm! “Sajnos” nem tudom lecsökkenteni a számukat, mert mindet szeretem.
Köszi. Bevallom, néha “csak úgy” szoktam őket nézegetni.
Persze, teljesen jó, ha jövő hét végén adom fel és az is teljesen jó lesz, ha akkor rendezzük az anyagiakat. Tudsz küldeni egy email címet, hogy ott beszéljük meg a továbbiakat?
De szépek, tényleg. A középső lila sárga bordó zöldes melyik paletta? Nem csodálom, hogy nem tudsz csökkenteni, nekem sem megy mert mindig találok valami szép újat még akkor is ha szőrös szívűen megválok a régiektől.
Colourpop Good Sport, imádatos. Elképesztően puha és pigmentált.
Nagyon jól néz ki. Nekem is van egy colourpopom, de annyira bevallom nem hatott meg, mint más paletták. Szép-szép szeretem, de valahogy nem azért nyúlok.
Melyik van meg neked?