Kis összegzés a Natasha Denona Mini Sunset palettával kapcsolatos tapasztalataimról, az első nap után.
A színek gyönyörűek. Azt hiszem, számomra ez a paletta fő erőssége, mert bár van más palettámban is arany, barna meg pláne, ezek valami egészen csodálatosak. Ráadásul, bár csak öt szín, de klassz a színek összeállítása, többféle sminkre is lehetőséget ad.
Pigmentált, de mégis satírozható, nagyon könnyű vele bánni.
A tartóssága viszont csalódást okozott. Kb. 6 órát bírt változatlanul, utána viszont kezdett eltűnni a redőkből. Nem lett vállalhatatlan, de őszintén szólva ezért az árért én többet vártam. Ezt hozza más palettám is. Persze próbálom még majd más primerrel is, mert a ma használt UD egyébként sem a kedvencem.
Így aztán én úgy gondolom, nem feltétlenül éri meg az árát, bár ha valakinek nem rejtett a szemhéja, akkor talán igen. Másrészt azt nem mondom, hogy nem veszek Natasha Denona palettát többé, mert annyira gyönyörűek a színei, hogy ha látok olyat, aminek tetszik a színösszeállítása, és éppen telik rá, akkor elképzelhető.
Teszek fel egy kollázst is, az egyik (alsó) az eredeti állapotot mutatja, a másik kettő a 12 órával későbbit. A fényviszonyok nem ugyanazok, ez azért fontos, mert egyébként ahol a helyükön maradtak, intenzívek voltak este is.