Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Képzeld, már át is vehetem, alig várom, hogy elinduljak melóból.
Te személyes átvétellel kérted, vagy futárral?

Mikor kedd reggel láttam a palettát, nagyon bántott, hogy nem rendeltem meg a Beauty Bayről. Nem is gondoltam, hogy hétvégére már nekem is lesz egy. Köszi, @Anheszenamon!

2 Likes

Tudtam, hogy bánni fogom, ha nem rendelem meg, mert mindig így járok, de úgy voltam vele, hogy a Marionnaud biztos behozza és max. akkor… hát, bejött.:slight_smile: Van benne zöldes árnyalat is, nem csak kék kék hátán.
Ma amúgy a Blood Sugart használtam, és a wet n wild alappal se kopott meg, pedig ezzel általában estére eltűnik a szemsmink egy része. És nevetségesen könnyű bánni ezekkel a szemhéjpúderekkel, csak kell némi izomerő, ha úgy szoktál sminkelni, hogy a kezedben van a paletta.:slight_smile:

1 Likes

Ja, futárral kértem. Te hogyan?

1 Likes

Árkádban átvétellel :blush: Reménykedtem, hogy az gyorsabb. :smiley:

A tükrös palettákat általában kézben tartom, de amelyiknek nincs, vagy túl nagy, azt csak magam elé teszem, és a Naked Petite heat paletta tűkrében sminkelek. Minden mást is azzal csinálok, szóval nem gond.
Komolyan mondom, már csak ezért is szeretem ezt a palettát, mert annyira jó a tükrében sminkelni.

1 Likes

A Blood Sugart én is odakértem. Ha megkaptad az e-mailt, hogy elhagyta a csomag a raktárat, és eltelt pár óra, akár fel is hívhatod őket, hogy ott van-e már, nekem így sikerült egy nappal hamarabb átvenni (hogy ne kelljen ezért külön elmennem az Árkádba).

Útba esik. :slightly_smiling_face:
Mondjuk fura ez az értesítés. Most néztem, hogy nem biztos, hogy már át tudom venni, olyan, mintha csak a raktárból indult volna el, mert van egy szám, hogy ezzel követhetem.
De min? Mert a Marionnaud oldalán nincs semmi infó.

Na mindegy, 10 perc múlva ott vagyok, és kiderül. Legfeljebb nem leszek csalódott, ha mégsem tudom még átvenni.

Mert tényleg még csak a raktárat hagyta el.
Szerintem inkább a GLS oldalán kell keresgélni követés végett, de gondolom azóta már megjártad a Marionnaudot. Sikerült átvenni?

Az Árkádba sem tudtam bemenni. :smiley:
Pontosabban az aluljáróból mentem, gondoltam előbb bemegyek a Flying Tigerbe (azt az üzletet imádom), de épphogy az elején voltam, elkezdték kiterelni az embereket az Árkádból, úgyhogy eljöttem haza, már a buszon vagyok.

Köszi a tippet, a gls rendszerében megtaláltam, valóban csak úton van a csomag. :slightly_smiling_face:
Nem rendeltem még sosem a Marionnaudból, nem tudtam, hogy náluk így megy. :slightly_smiling_face:

Basszus… mi történt?

Én olyan levelet kaptam, hogy elhagyta a csomag a raktárat és ha házhozszállítást kértem, nyomon követhetem a GLS rendszerében. Előtte felsorolják a többi opciót.

1 Likes

Örülök, hogy hasznos infót adtam :heart:

1 Likes

Köszönöm én is.:heart:
20k

1 Likes

Nem tudom, csak annyit mondtak, hogy el kell hagyni az üzletházat. De amúgy nem hallottam riasztót, vagy ilyesmit, csak tereltek mindenkit kifelé.

Érdekes. Tegnap mentem oda farmert venni, gondolom, nem azért ürítették ki, mert eszkalálódott a vásárlási ostromállapot.:slight_smile:

1 Likes

Kis összegzés a Natasha Denona Mini Sunset palettával kapcsolatos tapasztalataimról, az első nap után.
A színek gyönyörűek. Azt hiszem, számomra ez a paletta fő erőssége, mert bár van más palettámban is arany, barna meg pláne, ezek valami egészen csodálatosak. Ráadásul, bár csak öt szín, de klassz a színek összeállítása, többféle sminkre is lehetőséget ad.
Pigmentált, de mégis satírozható, nagyon könnyű vele bánni.
A tartóssága viszont csalódást okozott. Kb. 6 órát bírt változatlanul, utána viszont kezdett eltűnni a redőkből. Nem lett vállalhatatlan, de őszintén szólva ezért az árért én többet vártam. Ezt hozza más palettám is. Persze próbálom még majd más primerrel is, mert a ma használt UD egyébként sem a kedvencem.

Így aztán én úgy gondolom, nem feltétlenül éri meg az árát, bár ha valakinek nem rejtett a szemhéja, akkor talán igen. Másrészt azt nem mondom, hogy nem veszek Natasha Denona palettát többé, mert annyira gyönyörűek a színei, hogy ha látok olyat, aminek tetszik a színösszeállítása, és éppen telik rá, akkor elképzelhető.

Teszek fel egy kollázst is, az egyik (alsó) az eredeti állapotot mutatja, a másik kettő a 12 órával későbbit. A fényviszonyok nem ugyanazok, ez azért fontos, mert egyébként ahol a helyükön maradtak, intenzívek voltak este is.

IMG_2019-04-12_21-38-45

3 Likes

Nekem nem tűnik vészesnek a kopás, és azért is inkább a szemhéjalapot okolnám, nálam ez szokta eldönteni, helyén marad-e a smink: ha az UD primert használom (amióta átkanalaztam), meg se moccannak a színek, a wet n wilddal már megkopnak este fél hat körülre (és reggel fél hét körül sminkelek), mindegy, melyik palettát használom. Kivétel a tegnapi Sugar Blood, de lehet, hogy csak anomália volt.

2 Likes

Így van nem vészes, ezért is írtam azt, hogy vállalható. Csak miután szerdán (ugyanígy az UD alappal) a Certifeye/Colourpop duo mozdulatlan maradt 12 órán keresztül, arra számítottam, hogy ezzel is így lesz.
Na mindegy, ahogy írtam is, a színek valami elképesztően gyönyörűek, úgyhogy megéri vele kísérletezni, majd én is próbálom még másik alappal.

És most már majd ki fogom szedni az UD primert a tubusból.
De olyan fura, hogy mások imádják, nekünk meg mégsem válik be. :pensive:

2 Likes

Lehet, hogy a nagy pigmentáltság az ára, azért kopott meg?..
Remélem, nálad is működni fog, miután kiszedted a tubusából. Szerintem szétválik kompinenseire/leül az aljára a veleje, mert nekem vmi híg, olajos cuccot sikerült csak kiszedni az applikátorral, mielőtt szétvágtam.

1 Likes