Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Nagyon szemeztem a Colourpop palettáddal. De nálam is győzött a lelkiismeret furdalás. A meglévő dolgokat sem használom, és várhatóan az elkövetkező fél évben nem sok időm lesz sminkelni… :frowning:

1 Likes

Ma pont azon agyaltam, hogy törlöm a hirdetésemet mert egyébként egy jó minőségű paletta. :slightly_smiling_face: Meg olyan ritka amelyik ennyi hideg tónust tartalmaz.

1 Likes

Én csodálkoztam, hogy feltetted, mindig olyan szeretettel írtál róla!

Hát ezzel a vásárlásmániával most nagyon egyet tudok érteni csajok. :frowning: Sajnos engem is totál elkapott. Hozzá tartozik, hogy még nincs felhalmozva nagy készletem, pl. egyetlen pirosítóm van, nincs highlighterem (egy catrice limitált szériás szemhéjfestéket használok helyette), és a 4 db szemhéjfesték palettám minden darabját márciusban szereztem be. És remélem egy időre a palettavásárlással meg is állok… de majd meglátjuk. Most jön a Glamour-napok, és az eddigi önuralomra való tekintettel, hát nem rövid a listám. Nehéz, mert nekem folyton fáj, ha valamit nem használok, és csak úgy áll. Bár én is leginkább akciósan vásárolok mindent, de nagyon zavar bármilyen nem kihasznált tárgy magam körül. Legyen az ruha, testápoló, smink. Nem szeretnék felhalmozni semmit, de félek, hogy nincs megállás… És jajj, a rossmannba járkálás is nagyon ismerős… naponta elmegyek mellette, de szerencsére csak havonta van okom be is menni, viszont ilyenkor tuti hozok valami leértékelt sminkterméket, a Keletinél mindig jó cuccokat lehet kifogni. De próbálom szigorúan tartani magam a “csak akkor megyek be, ha valamire szükségem van” elvhez, és ez viszonylag jól be is vált.
Férjuram egyébként engem is maximálisan támogat, akárcsak @Kokapu téged. Szerencsések vagyunk. :slight_smile: A sminkasztalom is ő vette meglepibe. Nekem is szokta nézni, amikor kenegetek valami szérumot, vagy amikor nekiállok sminkelni. Mindig ki is kérem a véleményét, segítségét reggelenként a sminkemről, szettemről. De magától is mondja, ha valami nagyon tetszik vagy nem neki. Néha szól, ha büdösnek talál valamit, amit magamra kenek, típikusan a fényvédőmet nem szereti :smiley: Ruhát vásárolni is mindenhová viszem, mert ő a legjobb tanácsadóm. Olyan ruhákat ad rám, amiket magamtól fel nem próbálnék, mégis kiderül, hogy tök jól áll. Cipőt egyedül veszek, mivel nálam ez egy hosszadalmas folyamat - érzékeny, lúdtalpas lábaim vannak, ráadásul az egyik fél centivel nagyobb, így nagyon nem mindegy, mit veszek fel. Nekem egyébként magassarkúban a Tamaris antischock cuccai jöttek be, persze csak alkalmanként veszem fel, de olyankor legalább nem fáj benne a lábam. Több cipőm, csizmám készült ortopéd cipész által. Általános tapasztalatom, hogy 15ezer alatt az én lábamra nincs cipő, de inkább több, úgyhogy hiába gyönyörűek, tuti nem vásárolok többet a kelleténél. Egy színes cipőm van egyébként nekem is, hát évente ha 3x felveszem, pedig még egész cuki is (farmer hatású kék magassarkú, piros masnival az orrán), a legtöbb cipőm nekem is “unalmas” fekete, bordó, sötétkék színekben pompáz… Ja nem, a futócipőm rózsaszín, és imádom! :heart:

5 Likes

Igen, tényleg jó kis paletta. Csak annyi mindent tervezek kipróbálni. Aztán lehet, ha pár napig nem lesz rá jelentkező leveszem a hirdetést, és használom tovább nagy szeretettel :slight_smile: Mert semmi rosszat nem tudok rá mondani.

1 Likes

Olyan jó olvasni a véleményeket, hogy a párotok támogat a sminkelésben :slightly_smiling_face:
Az én páromnak is határozott véleménye van a dolgokról, bár bevallom, őt a szemsminkem kevésbé érdekli, mint a rúzsaim :smiley:. Igaz, hogy a szemem is meg szokta dícsérni, de őszintén szólva kevésbé izgatja hogy most éppen natúr vagy éppen kicsit bronzos/lilás sminket tettem fel, mint az, hogy milyen színűek az ajkaim. Szóval a rúzs armada bővítését abszolút támogatja, a szemhéjpúderekkel viszont nem igazán tud mit kezdeni :sweat_smile:.

2 Likes

Az én barátom nem szereti a rúzsokat rajtam, mert akkor nem tud megcsókolni :grinning:

1 Likes

Igen, az enyém sem. Van egy-két rúzsom, ami nem hagy nyomot, de amúgy mindig félve csókol meg, ha van rajtam valami.

Matt fekete, jó minőségű fekete mono-t, esetleg duo-t keresek. Tudnátok ajánlani?

1 Likes

“jó minőségű” alatt extra erősen pigmentáltat keresel, vagy könnyen építhetőt és satírozhatót? nekem úgy fest, a kettő nem szokott egybeesni.

Nos, inkább az építhető, satírozható kategegóriát választanám.

amit biztosan tudok, hogy jó, és még nem vonták ki, az az artdeco monoja. ha olcsóbbat keresel, akkor talán a p2, úgy emlékszem az is szépen satírozható volt. bár azt csak swatcholtam, mert a csomagolása halál idegesítő, úgyhogy végül ezért nem vettem meg. duot sajnos nem tudok.
a rimmelnek volt egy jó matt fekete monoja, de azt maximum akciós kosárkában találod meg itt-ott. azt sajnáltam. ugyan ez nem mono vagy duo, de elég pici: ebben az új catrice mini palettában van egy jó fekete, nekem az most a favorit.

Lányok! Láttátok, hogy már Marionnaudban is kapható?

%5Bhu.upload_selector.default_image_alt_text%5D

3 Likes

Jááááájjjj!!!
20karakmarak

1 Likes

Találtam egy kèpet : Screenshot_20190411-205135_Chrome :blush: Egyèbkènt laikus vagyok, azèrt kèrdezem: már nem lehet kapni, esetleg limitàlt volt, vagy Sok a vám ès postaköltsèg azèrt árulják km- en 27.000- èrt? Mert eredetileg 58 $

3 Likes

Köszi!
Hát én akkor most megrendeltem.
És lejött belőle a 20% Glamour kedvezmény is, úgy egészen tűrhető lett végül is az ára.
:blush:

4 Likes

Elvileg már nem gyártják, de 20-ától a márka egy másik palettája ismét elérhető lesz, szóval lehet, hogy előbb-utóbb a Geminit is újra forgalomba hozzák. A KM-n lévő palettát egyszer leütöttem pk-val együtt 25-ért… nem tudom, mitől lett még drágább.
Köszi szépen a képet, jó alternatíva lehet a pár mono.:slight_smile:

2 Likes

Majdnem ott van, mint az eurós ára, és akkor még veszel rá trackinget, másfél hét alatt van itt BB-ről… szóval a 20%-os kedvezménnyel, és hogy kb. azonnal átveheted, megéri.
(Ezek alapján találd ki, én megrendeltem-e…)

4 Likes

De jó! Alig várom, hogy véleményt írjatok róla, hogy milyen. Talán az őszi Glamour napokon majd én is beruházok rá. :slight_smile:

2 Likes

Igen, így okoskodtam én is. :smile: Mióta láttam élőben, nem tudom kiverni a fejemből. Főleg azért, mert láttam, hogy bizonyosan tudnám használni.

Ennyit arról, hogy nem veszek semmit a Glamour napokon… :upside_down_face:

2 Likes