Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Én nem merek külföldről rendelni :confused: Nem tudok angolul, meg sem tudnàm reklamálni ha valami gond lenne. Edit blogjàról szoktam vásárolni.

Régebben én is rendeltem Edittől. Abszolút pozitív a tapasztalom vele. Ha valamit nem találnék, vagy olyan horror ára lenne az egésznek külföldről tuti újra felmeresném. Az én angolom konkrétan pont addig terjed, hogy tudjak reklamálni :smiley: Néha eléggé kalandos az egész amúgy.

1 Likes

Hűha, @Isabelle azért ma nagyon megkísértettél azzal a Too Faced palettával! :slight_smile:
Mindig is tetszett, de láttam “élőben” Sephorában, és akkor túl fényesnek találtam. Most azért párszor erre emlékeztetnem kellett magam.
Meg amúgy is ott lesz az én gyönyörűséges Loracom. :blush:

1 Likes

Tegnapelőtt a Müllerben láttam három új Catrice palettát. Valószínűleg limitált, mert nem a szokásos helyén volt.
Akkor még úgy gondoltam, hogy nem kell ez nekem, de azért tegnap csak bementem megvenni az egyiket. :blush: :see_no_evil:
Egyébként van az, amit én vettem, a Berries, azon kívül Chocolates, Spicies. Érdekes, hogy a Catrice oldalán nem találtam (a németen sem), viszont azért egy két blogbejegyzés van róla, az egyiket ideteszem, itt fenn van minden (arcpaletták, ecsetek is vannak). Nálunk sajnos a zöld paletta nincs (a helye sem), pedig azt biztosan megvettem volna.

Swatchokra nem volt időm reggel, de azzal sminkeltem, és meglepően pozitívak a tapasztalataim. Pigmentált, szépek a színek, könnyen satírozható, a fényes és a matt színek egyaránt. Eléggé porolósnak tűnt, amikor az ecsetet belemártottam, de nem hullott a szemem alá a sminkelés során.
Papírdobozos, de tükör van benne.

IMG_20190329_081636

IMG_20190329_081653

Két kép a szememről. Egyformák, csak a fényviszonyok nem ugyanazok, de azért szerintem látszik így is a lényeg.
IMG_20190329_084915

IMG_20190329_084957

5 Likes

tényleg jól néznek ki… és milyen fincsi nevek vannak, atyaég :smiley:
a palettákat itt is meg lehet venni, itt van mindegyik: https://en.parfumdreams.de/Catrice?ord=3

1 Likes

Csinikéknek tűnnek, de már (kivétel Essence Hohoho) nem vásárolok drogériás palettát, rájöttem hogy nálam pénzkidobás ennyi drága és szuper paletta mellett, úgysem használnám. Amiket vettem anno (még a Soph x extra spice is) mind-mind krémmánián végezte a zsibin. Néha meglegyint a kísértés, egy fincsi csomagolás vagy egy cuki szín miatt, de mindig átgondolom hogy valószínűleg csak a “szerzés öröme” miatt kell és 2 nap múlva el is felejtkeznék róla :laughing::sweat_smile:

1 Likes

Kokapu ha kell mindenkèpp, akkor szìvesen rendelek a parfumdreamsről vagy megnézem a rossmannban.:wink:

Abszolút megértelek, én is el szoktam rajta merengeni, hogy amikor Urban Decay, Too Faced, Juvia’s, Ace Beauté, Huda, Nabla, Lorac palettáim vannak, egyáltalán minek nézem meg ezeket?
De nem tehetek róla, a Catrice és Essence trendkiadásoknak nem tudok ellenállni. :smiley:

1 Likes

A trendkiadások egyébként valamiért jobb minőségűek szoktak lenni! Nem tudom miért, de ezt tapasztaltam :slight_smile:

1 Likes

Régebben én is így voltam vele :smiley: de most már nem hagyom magam. Így is annyi sminkem van amit nem tudok kihasználni. (ennek örömére mindjárt feltöltök egy Milani unboxing képet a megfelelő topicba :smiley: ).

1 Likes

Én is így tapasztaltam, szerintem ez a titok nyitja. :smiley:

Nagyon kedves vagy! 1-2 napot még nézegetem ezt a palettát, meg meglátjuk, hogy ma hogyan muzsikál, és akkor lehet megkérlek rá. Kapóra is jönne, mert a másikkal együtt tudnánk intézni. :slight_smile:

1 Likes

Megérkezett az ABH a Pink Pandára.
Most a Soft Glam és a Modern Renaissance -ot lehet kapni.
Az áruk 16.699 Ft. (durvábbra számítottam)

2 Likes

En is azt hittem lesz vagy 20e. De azt sajnálom hogy a Sultry meg nincs. Mondjuk őszig nem veszek új palettát szóval végülis nem olyan nagy baj :sweat_smile:

1 Likes

“Őszig nem veszek új palettát.”

Hűha!!!

Én ezeket ha úgy van betartom, most van elég :laughing::laughing: Az idén év elején megkaptam a Morphe JH palettát, az lefedi a nyári színhasználatomat. Egy Juvia’s Masquerade-ot még elfogadnék de csak a “szemem kívánja” a csodás színkavalkádot :grin:

Őszintén mondom, hogy csodállak!!!

1 Likes

Azért ha kapok ajándékpénzt (családon belül ez dívik nálunk, pénz és vesz az ünnepelt amire vágyik), az minden forintig sminkre vagy parfümre megy :innocent: Most még kívánságlistás egy-két arcra való dolog de lehet lehet ruha lesz a vége mégis. Még messze a kövi ünnep, nyáron. A Sultry meg nekem úgyis inkább őszies szóval így könnyű lebeszélni magamat róla addig :+1:

2 Likes

Én is durvábbra számítottam. Editnél 18-19ezer most egy ABH paletta.
Egyébként most én is megfogadtam, hogy elég volt. Úgy érzem megfulladok már a sok sminkcuccban. Rögtön fel is raktam zsibire 3 palettát: ABH Subculture, Carli Bybel és CP Fame paletta. Nemsokára jön 3 Juvia’s Place meg a CP Good Sport. Valamitől muszáj megválnom. Carlit meguntam már, használtam eleget, a másik kettőt meg nem igazán használom, csak nagyon ritkán nyúlok értük. Fáj a szívem, de az én hülyeségem, hogy ennyi cuccot össze vásároltam, használni meg nem tudom. Valahogy azt érzem, hogy megteltem, elég volt, lelkiismeret furdalásom van. Ha vennék (és tudom, hogy előbb utóbb majd fogok is) megint ABH palettát az vagy a Soft Glam vagy a Sultry lesz.

2 Likes

Értem amit írsz, velem is volt ilyen egy időszakban. Velem úgy volt, hogy azt éreztem hogy már nem is tudtam értekelni egy új sminket mert hetente vettem. Aztán rájöttem hogy inkább a szerzés öröme ami hajtott, mert ahogy kibontottam itthon a cuccot már azon járt az eszem hogy mit szerezzek be legközelebb. Azóta hoztam azt a “szabályt” hogy drágább dolgot (5e felett) csakis ünnepre veszek, azaz kapott pènzből. Azóta sokkal jobban értékelek minden új sminkterméket és illatot :slight_smile:

1 Likes