És milyen a warrior, tetszik, szereted, ilyennek képzelted? Mondd, hogy nem annyira extra,és a többi Jp palettából össze lehet szedni a színeket, és amúgy is csak egy tucat fajta…kérlek, mondd:D:D:D
Erős vagy és meg tudod állni! Én szurkolok, hogy csak korábbi színek új kombinációja legyen
Minden fejben dől el Tök ügyesen megálltad eddig, simán megy ezekután is! Ha stoppot tartok, attól még nézelődök én is, listát vezetek a tetsző dolgokról aztán ha ünnep jön, és férj vagy tesó kérdezi mire vágyom, van honnan csemegézni Így azért bírhatóbb. Na meg bűntudatom is lenne havonta ezrekért sminkeket halmozni pláne hogy momentán nem is dolgozom a picúr miatt. No de majd ha megint keresek! :))))))
Még bele sem nyúltam, melóztam. Most még megnézem az esti HBO sorozatom, majd utána.
Nekem iszonyúan tetszik de versenyben van az ABH Sultry-val ami nagyon hasonló, s mivel UD palettám 4 is van, ezért most lehet hogy egy ABH-t fogok kipróbálni. Na persze nem mostanság, de majd egyszer
Köszönöm szépen:). Ez egy nagyon kedves, és támogató fertő ám:D:D. Nagyon sokat segít,hogy ti itt csacsogtok sminkcuccokról, mert az is ad kis kielégülést ám.
Pontosan ezeken gondolkodom, és ezeket csinálom éni. Virtuális wishlist gyűlik, meg ha nagyon ki leszek, valakinek utalok, hogy lepjen meg:D:D, nem-nem menni fog, tényleg. Meg én is GYES megvonásban vagyok, és csak szeptembertől kezdődik a munka, ez is elég motiváló, aztán meg majd jövőre tényleg olyan dogokat veszek, amikért megböjtöltem.
Az ABH Sultry nekem is wishlist, a soft galm nagy kedvencem ugyanis.
Tényleg olyan szuper az ABH? Sosem volt még tőlük palettám. Karacsonyra majdnem Sultry lett de végül győzött a Jeffree Star Blood Sugar De csak mert a pirosas szemsmink a gyengém és az is áll legjobban.
Jeffree Star cuccom nem volt még, így ahhoz nem tudok viszonyítani. ABH Subculture van meg jelenleg, és megvolt a Modern Renaissance. Mindkettő nagyon jó minőség, legalábbis az én igényeimnek tökéletesek. A Subculture sem porzik annyira durván, ahogy némely youtube videóban bemutatták (ahol tiszta erővel tunkolták bele az ecsetet és szétmállott az egész…) Nagyon pigmentáltak a színek, épp csak elég beleérinteni az ecsetet és már rajta is van a szín, alig kell satírozni, nem kell építgetni a színeket mert azt kapod amit a panben is látsz. A Sultry nekem is kívánságlistás, abszolút az én színeim.
Köszönöm Jaaj tényleg a Modern R. is nagyon tetszett még. A Soft Glam sem rossz de inkabb a MR-re fájt a fogam egy időben.
Hát ugye, írhatnám, hogy csalódás a Warrior. De elhinnéd?
Igazából döbbenetes, brutális (ha szabad ezt a szót használni egy sminkpaletta esetében) hogy olyan, mintha aranyat tennék a szemhéjamra (az arany színt próbáltam). Nem sárga, nem fényes, nem szatén, szó szerint úgy néz ki, mintha arany lenne rajta.
Egyébként éppen emiatt viszont azért talán a meglévőek közül ez a legkevésbé univerzálisan használható paletta, szerintem sokkal alkalmibb, mint a többi. Habár végül is, vannak benne kevésbé “durva” színek is, nem csak az arany. És az is kérdés, hogy milyen tónusú bőrhöz való, mert szerintem egyértelműen meleg tónushoz áll jól, akinek jól áll az aranylánc, arany fülbevaló is.
Holnap szerintem kipróbálom, vagy legkésőbb csütörtökön.
De, nagyon kedves vagy.
Elkelt persze.
Ááárgghhhh, most nagyon odavagyok.
Ó, de sajnálom! Mondjuk kb. 15 percet volt fenn. Amikor megláttam, gyorsan beírtam ide, hátha meglátod. Aztán nézegettem róla képeket a neten. Aztán láttam, hogy az eladónál (egyébként tőle vettem a Warriort) van a Juvia’s pirosító paletta Vol 2 része, azt leütöttem. Aztán néztem, hogy mi van még az eladónál, akkor még ott volt a listán második helyen a Melt paletta, de mire végignéztem mindent, pedig csak 10-11 termék van nála, addigra már nem volt ott.
Picit azért reménykedtem, hogy te vetted meg.
Nagyon kedves vagy. Bezzeg máskor van egy kis időm telefont nyomkodni, ma nem volt.
Remélem, csak reformulálják, és kapható lesz megint, mert állítólag nagyon sok összetört a szállítás során. Annyira szép paletta.
Jaj de elfogadnám az egész állványt Jó lenne kis hazánkban besétálni egy ilyen üzletbe
Én meg se szólalok, mert lassan kitesz a gyűjteményem egy kisebb állványt. De amúgy igen, annyira jó lenne.
Tegnap csorgattam a nyálam, hogy az osztrák dm-ben még a Real Techniques (!) csillogós-galaxisos (!!) kollekciója is kint van.
De szép látvány
Mi lenne velünk, ha nem élhetnénk át a rendelés izgalmait Komolyan én élvezem, hogy várom ideérjen a csomag, a kalandok pedig a velejáró extra.