Köszönöm szépen, egy hajmosás csodákra képes:D
De jó lett ez a smink! Még nem is láttam kiengedve a hajad, jól áll így.
:D, köszönöm, igen, a hajnövesztésben van egy-két gáz szakasz, most szerencsére túl jutottam egyen, meg hát kisgyerek mellett a hajmosás is luxus:D.
@Natulcien, megjött már a Tribe? Ma vettem át az enyémet, olyan szép!
És most jött a hírlevél, hogy 40% kedvezmény van. Sírok.
Én is ezen vekengek egy órája:D:D. Ma érkezik a Tribe Magyarországra, még nem tudom mikor kerül hozzám a rokonoktól:). Csak fotón mutatták, de gyönyörű. Mesélj majd milyen kíváncsi vagyok:). Lehet még színesebb is mint a Zulu nem?
A Zulu színesebb, a Tribe olyan fanyar zöld. Legszívesebben beleharapnék.
Ezt jól megmondtam.
Juhu, ez nagyon jól hangzik, imádom a zöldes dolgokat, alig várom, hogy kipróbálhassam azt a palettát. Addig mesélj ha kipróbálod majd, nagyon kíváncsi vagyok:).
Most ömlik a könnyem a náthától, úgyhogy nem tudok kifestőzni, de nagyon szép élőben is, nézegetem az ágyban fekve.
Hú, de jó, hogy írtátok! Gyorsan meg is rendeltem én is a Tribe-ot. Postaköltséggel együtt 22,50 usd volt. Ennek most annyira örülök, holnap valamelyik Juvia’s palettámat fogom használni ennek örömére.
@Amadea mivel jött, és mennyi idő alatt érkezett meg? Van hozzá követés, láttad, hogy hol tart?
Igen, van hozzá követés.
Hát, úgy van, hogy Magyarországig a DHL szállítja, nálunk már a posta. Vagy leadják a csomagot, vagy értesítő.
Csak az a vicc, hogy a DHL-s követési szám és a postai azonosító két külön szám a fentiek miatt. Tehát a magyar posta követési rendszerében a DHL-es szám alapján nem tudsz keresni, ezért ált. név alapján keresik a postánál, ha rákérdeznél, hogy Mo-n belül merre jár a csomag.
A DHL rendszerében még látszik, ha beérkezik az országba, az lesz az utolsó üzenet, hogy a követés véget ért, hamarosan kiszállítják a csomagot.
És olyan 2 hét kb. Mindig egy hónapnak tűnik.
Oh, igen érdekes rendszer. Pedig éppen a Magyar Posta az, akiben kevésbé bízom. Na mindegy, csak megérkezik egyszer. A 2 héthez már hozzászoktam, a Beauty Bayről is minden annyi idő alatt jön meg nekem, ha az alap posta az ingyenes.
Tegnap beszéltem egy postai ügyfélszolgálatossal, hamar kapcsoltak és segítőkész volt a hölgy, meg a koreai pakkjaim is elég hamar megjöttek, szóval idén eddig jól teljesítettek. Remélhetőleg nálad is így lesz.
Hozzám is úton van már egy Juvia’s place paletta Ennek a 40%os akciónak nem lehet ellenállni. Nekem ez lesz az első, a Magic Mini Palette. Nagyon kíváncsi vagyok, mindenhol csak jókat hallottam róla, már nagyon várom, hogy megérkezzen
Engem nagyon berántott a Juvia’s Place, hála @Natulcien kedvesnek, a márka hazai felkent követének.
Remélem, neked is ennyire tetszeni fog.
Jó választás, gyönyörű, jól kombinálható színek vannak benne, a minősége pedig szerintem messze leköröz mindent.
Én ma ezt készítettem a Magic palettával, gyakorlatilag a jobb szélső oszlop színeit használtam. Először az alsó matt, nagyon sötétkéket vittem fel a mozgó szemhéjra, aztán azt nagyon alaposan elsatíroztam, és arra ujjal tapogattam fel a fölötte lévő fényes színt. És a rengeteg satírozás ellenére sem került semmi a szemem alá.
Az az egyetlen veszélye, hogy hamar rájössz majd, hogy az összes paletta KELL! Még az én béna fotózásommal is látszik, hogy milyen gyönyörű.
Ne is mondjátok, olyat sakkoztam tegnap, hogy melyiket is rendeljem meg. kb kiszavazóshow volt
Annyira örülök, hogy elégedett vagy és nem bántad meg. Tényleg szuper márka, szuper minőség, szuper színekkel, nem lehet nem szeretni:D. És természetesen nekem is kellene az összes:D.
Annyira szeretem, hogy ilyen bátran használod a színeket. Annyira rá lehet kapni a JP palettákra, ne is mondjátok ezt a 40%.ot és természetesen mikor??? Febr.1-én:D
Sírok…
Köszi!
Olyan kár, hogy nem látszik, hogy a sötétkék, ezzel a sötétrózsaszínes pinkkel elsatírozva milyen szépséges színt ad ki!
Hát de tegnap este még rendelhettél volna!