De jól gondold meg, mert szerintem ez már nem lesz.
Én a helyedben megvennèm
Lányok ez itt maga a kísértéses fertő:D:D:D, micsoda AA klubb ez??? :DD:, tényleg jó áron van, de ahogy megnéztem vannak hasonlóim. Ez amúgy kifutó, vagy limitált darab?
Én kicsit le tudlak beszélni Régebben nekem is nagyon-nagyon tetszett, de valahogy mégsem jutottam el addig, hogy meg is vegyem. Nagyon szép az elrendezése, meg maga a paletta is, szóval pl. számomra tuti kevésbé lenne hívogató, ha egy fekete színű palettában lennének a panek.
Swatchok:
Ha szétnézel a palettáid között, tuti minden szín megvan legaláb kétszer Jobb felső két szín pedig amilyen szép a panben, a swatch annyira semmilyen
Imádlak, köszönöm:D, amúgy igen, arra jutottam én is, mint te,v annak ilyen színeim ráadásul tuti biztos, szuper minőségben, úgyhogy annyira nem éri meg nekem kísérletezni.
Érthető ha sok hasonló színetek van akkor felesleges egy újabb natúr paletta. Én egyébként nem tapasztaltam egyik színnél sem, hogy ilyen kis vérszegény lenne. Kívàncsiságból swatcholtam is egyet. A krémszín azért nem látszik mert szinte üres már a pan, ujjal nem tudtam kinyerni semmit. Minden swatch egyetlen húzással készült, alap nincs alattuk. A csuklómnál lévő 4 szín a highlighterek.
A bordós színek itt egész mások! Kevésbé látszanak bordónak De azért egy Juvia’s paletta színei mellett így is elég vérszegények
A tiéd tényleg jobban néz ki.
Pont a Jp palettához mérem én is. A nubian kb.ez a színvilág.
https://www.google.com/search?q=nubian+juvia's&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjqh-b9lJHgAhVlxosKHan6BKkQ_AUIDigB&biw=1368&bih=657#imgrc=jTuM64FlyAFJtM:
Ahh, annyira szép ez a paletta Ha nem lenne meg a Jaclyn Hill, akkor már rég megvettem volna, az tuti.
Igen ezek nem igazán mondhatók bordónak, inkább barnásak egy kis mályvás beütéssel. Az én szemhéjamon legalábbis semmi köze bordóhoz (amit nem is kedvelek magamon)
Itt is ezt a 2 színt használtam mélyítőben és külső v-ben
Nagyon szeretem én is ezt a palettát, egy igazi must have, ezért sem csábultam el a Carlira, mert ez a Nubian teljesen kielégíti az ilyen színű igényeim, meg a Morphe 15D-m is hasonló. No,ahhoz sem nyúltam mióta emg van a JP.
https://www.google.com/search?q=morphe+15d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi9srjolpHgAhUp_CoKHWynCbgQ_AUIDigB&biw=1368&bih=657#imgrc=oSb_YlRW2KzTvM:
Ó pedig ez a Morphe is de szép!
Gyönyörű és tényleg szuper, úgyhogy biztos vissza fogok hozzá térni, de mos a JP-ken élvezkedek. Nagyon nagy meglepetés volt ez az első Morphe palettám és nagy elégedett vagyok vele.
Majd én lebeszéllek: gondolj bele, mennyi remek…
…
…
BARNA NEJLONOTTHONKÁT vehetnél az árából!
Azért te se segítesz abban, hogy visszafogjuk magunkat a vásárlási inger megszüntetésében.
Ez itt maga a sminkfertő:D:D:D. Már meg is terveztem a következő utáni arcápolási rutinom és már az is meg van milyen sminkcuccokat veszek jövőre:D:D.
Van itt mindenféle fertő. Én ma lila alapon brokkoli mintás zoknit vettem.
Hm. Legalább lesz ideje letisztulni a kívánságlistának.
A lila zöld zoknidról jut eszembe, ezt a sminket te ihleted meg az extra alsó pillatöveid:D, Köszi szépen az ötletet. https://www.instagram.com/p/BtTG41tA1Is/
Tök jól áll kiengedve a hajad! És persze a smink is szép!