Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Nem feltétlenül egyszerűbb, más. Viszont sokkal könnyebb személyre szabni, és szerintem összességében extrémebb hatást lehet vele elérni.

1 Likes

@random Én is szemüveges vagyok, éppen elfértek a műpillák :smiley:

@dunaimano Érdekes, amit írsz, megéri majd ezt is kipróbálnom. :slight_smile:

2 Likes

Szerintem sokkal könnyebb a tincseset rakni is, ha egy- egy lepotyog még teljesen vállalható a pilla míg a sorosnál ha elenged a ragasztó az nagyon feltűnő tud lenni.

1 Likes

Igen, a fiam barátnője szokta leszedni, és ott hagyni vhol a fürdőszoba szekrényen, mindig nevetek, ha meglátom, hogy ott kacsintgat rám​:rofl: de van, hogy a tv- s szekrényen felejti. Az fb- n a csoportban mindig vissza tették a dobozba, amiben vették, van akinek 30 féle lapul a fiòkjàban. :laughing:

4 Likes

Hihi ez tök muris :smiley: Én is visszatettem a dobozába bizarr volt a fürdőben :smiley:

4 Likes

Két kis hernyó sétálni indul….
Félálomban lehet lecsapnám őket :smiley:
Én is a dobozkájában tartottam ha nem volt a szememen.

6 Likes

Igazad van, főleg a belső szemzugban… Ha valakinek kicsit is domborúbb a szeme, vagy a műszempilla nem elég rugalmas, fertelmes lesz a végeredmény - van, hogy órákkal később enged el. Ilyen tincsessel nem fordulhat elő.

1 Likes

Sziasztok, nincs valakinek véletlenül eladó long 4 lashes szempillaszérum az eredeti, bimatoprosztot tartalmazó formulával? Vagy forrás ahol beszerezhető? A magyar webáruházakban már csak a kiherélt új változat kapható :neutral_face: Állítólag betiltották az eredeti összetétellel bár cseh és lengyel webshopokban kapható csak sajnos nem szállítanak külföldre :frowning_face:

makeup.hu?

Nincs, csak az új formula. Még utoljára onnan tudtam rendelni egyébként.

Ez még elvileg tartalmazza: Szempilla szérum - Vipera Rehash Eyelash Serum With Bimatoprost | Makeup.hu

1 Likes

Köszönöm! Meg is rendeltem :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Ezt a Makeup Revolution Butterfly palettát nagyon keresem. Elsősorban érintetlen érdekelne, ha esetleg…
Előre is köszönöm.

Szia, Vintedre tettek fel két napja: Revolution paletta | Vinted
Közben láttam, hogy több is van, ez pl csak 1500 Ft és elvileg nem használt: https://www.vinted.hu/items/6641204637-szemhej-puder

Én innen látom, hogy az alsó lila az használt :smiley: :smiley:

Nekem is gyanús, de szeretném azt hinni, hogy a védőfólia miatt elcsúszott a por :slightly_smiling_face: De ezért jó, hogy itt nem kapja meg előre az eladó a pénzt, csak ha visszaigazolta a vásárló, így lehet reklamálni. Más kérdés, hogy igazat adnak-e.

1 Likes

Nagyon köszönöm, :heart_eyes: azóta sikerült egyet szereznem - 2700,- Ft volt az alapár + szállítás és vevővédelmi díj, így 3700,- Ft volt a vége. De valóban érintetlen. Egy magyar lánytól vettem, épségben ideért, szóval örültem, mint majom a farkának.
Aki esetleg annyira nem járatos a vinteden: kozmetikumokat, szépségápolási termékeket elvileg csak új, bontatlan állapotban lehet felpakolni eladásra, és nincs is más opció az állapot megjelölésnél. Az más kérdés, hogy az eladó a leírásban jelölheti, hogy így használt vagy amúgy belenyúlt (és ha szerencséje van, senki nem jelenti és az algoritmus sem szedi le). Rengeteg használt cucc van fent egyébként.

3 Likes

Megint én: most néztem meg a fotót, amit küldtél a vintedes pillangósról.
Hát ez sajna használt szerintem, bár annyira nincs széttúrva.
Küldök egy fotót az enyémről, na ez nem használt! :slight_smile: Belül is volt fólia, csak tükröződött a fotózáskor, levettem.

4 Likes

Pedig azt írta, hogy sosem használt :confused: Ráadásul most nézem, hogy az általam elsőnek linkelt paletta nem is az, amire gondoltál 🤦 De az a lényeg, hogy sikerült venned!:slightly_smiling_face:

1 Likes

Én mindig kiírom, hogy vásárlás előtt egyeztessünk. Olyankor tudok több képet küldeni, meg leírni, hogy használt. Jó, hogy később kapja meg az eladó a pénzt, neki is érdeke pl. az igényes csomagolás, ugyanakkor sajnos sok a csalás a vevők részéről, mert a rendszer mindig nekik ad igazat…

2 Likes