Nem feltétlenül egyszerűbb, más. Viszont sokkal könnyebb személyre szabni, és szerintem összességében extrémebb hatást lehet vele elérni.
@random Én is szemüveges vagyok, éppen elfértek a műpillák 
@dunaimano Érdekes, amit írsz, megéri majd ezt is kipróbálnom. 
Szerintem sokkal könnyebb a tincseset rakni is, ha egy- egy lepotyog még teljesen vállalható a pilla míg a sorosnál ha elenged a ragasztó az nagyon feltűnő tud lenni.
Igen, a fiam barátnője szokta leszedni, és ott hagyni vhol a fürdőszoba szekrényen, mindig nevetek, ha meglátom, hogy ott kacsintgat rám:rofl: de van, hogy a tv- s szekrényen felejti. Az fb- n a csoportban mindig vissza tették a dobozba, amiben vették, van akinek 30 féle lapul a fiòkjàban. 
Hihi ez tök muris
Én is visszatettem a dobozába bizarr volt a fürdőben 
Két kis hernyó sétálni indul….
Félálomban lehet lecsapnám őket 
Én is a dobozkájában tartottam ha nem volt a szememen.
Igazad van, főleg a belső szemzugban… Ha valakinek kicsit is domborúbb a szeme, vagy a műszempilla nem elég rugalmas, fertelmes lesz a végeredmény - van, hogy órákkal később enged el. Ilyen tincsessel nem fordulhat elő.
Sziasztok, nincs valakinek véletlenül eladó long 4 lashes szempillaszérum az eredeti, bimatoprosztot tartalmazó formulával? Vagy forrás ahol beszerezhető? A magyar webáruházakban már csak a kiherélt új változat kapható
Állítólag betiltották az eredeti összetétellel bár cseh és lengyel webshopokban kapható csak sajnos nem szállítanak külföldre 
makeup.hu?
Nincs, csak az új formula. Még utoljára onnan tudtam rendelni egyébként.
Ez még elvileg tartalmazza: Szempilla szérum - Vipera Rehash Eyelash Serum With Bimatoprost | Makeup.hu
Köszönöm! Meg is rendeltem 
Ezt a Makeup Revolution Butterfly palettát nagyon keresem. Elsősorban érintetlen érdekelne, ha esetleg…
Előre is köszönöm.
Szia, Vintedre tettek fel két napja: Revolution paletta | Vinted
Közben láttam, hogy több is van, ez pl csak 1500 Ft és elvileg nem használt: https://www.vinted.hu/items/6641204637-szemhej-puder
Én innen látom, hogy az alsó lila az használt

Nekem is gyanús, de szeretném azt hinni, hogy a védőfólia miatt elcsúszott a por
De ezért jó, hogy itt nem kapja meg előre az eladó a pénzt, csak ha visszaigazolta a vásárló, így lehet reklamálni. Más kérdés, hogy igazat adnak-e.
Nagyon köszönöm,
azóta sikerült egyet szereznem - 2700,- Ft volt az alapár + szállítás és vevővédelmi díj, így 3700,- Ft volt a vége. De valóban érintetlen. Egy magyar lánytól vettem, épségben ideért, szóval örültem, mint majom a farkának.
Aki esetleg annyira nem járatos a vinteden: kozmetikumokat, szépségápolási termékeket elvileg csak új, bontatlan állapotban lehet felpakolni eladásra, és nincs is más opció az állapot megjelölésnél. Az más kérdés, hogy az eladó a leírásban jelölheti, hogy így használt vagy amúgy belenyúlt (és ha szerencséje van, senki nem jelenti és az algoritmus sem szedi le). Rengeteg használt cucc van fent egyébként.
Megint én: most néztem meg a fotót, amit küldtél a vintedes pillangósról.
Hát ez sajna használt szerintem, bár annyira nincs széttúrva.
Küldök egy fotót az enyémről, na ez nem használt!
Belül is volt fólia, csak tükröződött a fotózáskor, levettem.
Pedig azt írta, hogy sosem használt
Ráadásul most nézem, hogy az általam elsőnek linkelt paletta nem is az, amire gondoltál 🤦 De az a lényeg, hogy sikerült venned!
Én mindig kiírom, hogy vásárlás előtt egyeztessünk. Olyankor tudok több képet küldeni, meg leírni, hogy használt. Jó, hogy később kapja meg az eladó a pénzt, neki is érdeke pl. az igényes csomagolás, ugyanakkor sajnos sok a csalás a vevők részéről, mert a rendszer mindig nekik ad igazat…