Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Nem feltétlenül egyszerűbb, más. Viszont sokkal könnyebb személyre szabni, és szerintem összességében extrémebb hatást lehet vele elérni.

1 Likes

@random Én is szemüveges vagyok, éppen elfértek a műpillák :smiley:

@dunaimano Érdekes, amit írsz, megéri majd ezt is kipróbálnom. :slight_smile:

2 Likes

Szerintem sokkal könnyebb a tincseset rakni is, ha egy- egy lepotyog még teljesen vállalható a pilla míg a sorosnál ha elenged a ragasztó az nagyon feltűnő tud lenni.

1 Likes

Igen, a fiam barátnője szokta leszedni, és ott hagyni vhol a fürdőszoba szekrényen, mindig nevetek, ha meglátom, hogy ott kacsintgat rám​:rofl: de van, hogy a tv- s szekrényen felejti. Az fb- n a csoportban mindig vissza tették a dobozba, amiben vették, van akinek 30 féle lapul a fiòkjàban. :laughing:

4 Likes

Hihi ez tök muris :smiley: Én is visszatettem a dobozába bizarr volt a fürdőben :smiley:

4 Likes

Két kis hernyó sétálni indul….
Félálomban lehet lecsapnám őket :smiley:
Én is a dobozkájában tartottam ha nem volt a szememen.

6 Likes

Igazad van, főleg a belső szemzugban… Ha valakinek kicsit is domborúbb a szeme, vagy a műszempilla nem elég rugalmas, fertelmes lesz a végeredmény - van, hogy órákkal később enged el. Ilyen tincsessel nem fordulhat elő.

1 Likes

Sziasztok, nincs valakinek véletlenül eladó long 4 lashes szempillaszérum az eredeti, bimatoprosztot tartalmazó formulával? Vagy forrás ahol beszerezhető? A magyar webáruházakban már csak a kiherélt új változat kapható :neutral_face: Állítólag betiltották az eredeti összetétellel bár cseh és lengyel webshopokban kapható csak sajnos nem szállítanak külföldre :frowning_face:

makeup.hu?

Nincs, csak az új formula. Még utoljára onnan tudtam rendelni egyébként.

Ez még elvileg tartalmazza: Szempilla szérum - Vipera Rehash Eyelash Serum With Bimatoprost | Makeup.hu

1 Likes

Köszönöm! Meg is rendeltem :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes