Nem feltétlenül egyszerűbb, más. Viszont sokkal könnyebb személyre szabni, és szerintem összességében extrémebb hatást lehet vele elérni.
@random Én is szemüveges vagyok, éppen elfértek a műpillák
@dunaimano Érdekes, amit írsz, megéri majd ezt is kipróbálnom.
Szerintem sokkal könnyebb a tincseset rakni is, ha egy- egy lepotyog még teljesen vállalható a pilla míg a sorosnál ha elenged a ragasztó az nagyon feltűnő tud lenni.
Igen, a fiam barátnője szokta leszedni, és ott hagyni vhol a fürdőszoba szekrényen, mindig nevetek, ha meglátom, hogy ott kacsintgat rám:rofl: de van, hogy a tv- s szekrényen felejti. Az fb- n a csoportban mindig vissza tették a dobozba, amiben vették, van akinek 30 féle lapul a fiòkjàban.
Hihi ez tök muris Én is visszatettem a dobozába bizarr volt a fürdőben
Két kis hernyó sétálni indul….
Félálomban lehet lecsapnám őket
Én is a dobozkájában tartottam ha nem volt a szememen.
Igazad van, főleg a belső szemzugban… Ha valakinek kicsit is domborúbb a szeme, vagy a műszempilla nem elég rugalmas, fertelmes lesz a végeredmény - van, hogy órákkal később enged el. Ilyen tincsessel nem fordulhat elő.
Sziasztok, nincs valakinek véletlenül eladó long 4 lashes szempillaszérum az eredeti, bimatoprosztot tartalmazó formulával? Vagy forrás ahol beszerezhető? A magyar webáruházakban már csak a kiherélt új változat kapható Állítólag betiltották az eredeti összetétellel bár cseh és lengyel webshopokban kapható csak sajnos nem szállítanak külföldre
makeup.hu?
Nincs, csak az új formula. Még utoljára onnan tudtam rendelni egyébként.
Ez még elvileg tartalmazza: Szempilla szérum - Vipera Rehash Eyelash Serum With Bimatoprost | Makeup.hu
Köszönöm! Meg is rendeltem