Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

A legdurvább, ami velem megesett: román eladótól vettem egy ritkaságnak számító Swaro gyűrűt.
Amikor kinyitottam az automata rekeszt, már rögtön gyanakodtam, hogy ez bizony nem az lesz, amit várok, de ebben az esetben is ki kell venni a csomagot.
Egy XXL méretű nem túl szép alkalmi ruha volt benne. A címkén minden stimmelt, feladó-vevő stb.
Megreklamáltam - 2 hét múlva lezárta a vinted az esetet úgy, hogy a “csomag elveszett”, pénzt visszakaptam. Az eladó is.
Ezt követően, másnap reggel csaj feltette ugyanazt a gyűrűt, ugyanazokkal a fotókkal az eladásra váró cuccai közé.
Tehát: szándékosan mást küldött, mint amit megvettem tőle. Pénzt én is, ő is visszakapta.
Szóval vannak érdekes esetek, de nekem összességében pozitív a tapasztalat, sok klassz dolgot tudtam már venni ott és nagyon sok mindent el tudtam adni.

3 Likes

Most nem szeretnék személyeskedni ,de azért van pár nem túl becsületes eladó a Vinteden.
Én tavaly vettem állítólag original és valóban lefóliázott arclemosót egy High-end márkából…
Meg is érkezett és tényleg fóliás volt. Ahogy az üzletben vásároltak . Visszaigazoltam . Aztán amikor bontottam gyakorlatilag megposhadt víz volt benne. Írtam rögtön a Vinted ügyfélszolgálatnak,tudtam a pénzem nem fogom visszakapni,de legalább tiltsák le hogy másokat ne verjen át ez a szemét !
Válaszoltak és sajnálták ,de legalább kitiltották gondolom nem én voltam az egyetlen balek.
Ugye mi a görög a lengyel a román vonallal vagyunk összekötve. Én csak kapkodom a fejem egy bizonyos influenszer hölgy vintedes vásárlásain mert olyan jó áron sikerül mindent beszereznie ,persze ő más vonalra kapcsolt Vinteden keresgél. Nekünk marad a balkán…

3 Likes

Sajnos ilyenek előfordulnak. És tényleg nem kaptad vissza a pénzt? Mondjuk a poshadtságot nehezen lehet fotókkal bizonyítani. :frowning:

1 Likes

Így van.