Azeet mar az elso paletta szivargasa is csunya. Szivesen hasznalom, ket szin el is fogyott belole, de vallalhatatlanul nez ki (egy jo hetkoznapi paletta, ha a zold sort nem.nezem) Tisztitani sem lehet a kartont. Es azert tegyuk hozza hogy 25 ezer forint volt a 2.paletta. kulfoldon ezert szetszedtek volna. Jaclyn Hill ruzsainak is csak a formulazasa volt rossz, megis visszakuldte mindenki. Nala ez az opcio miert is nem volt felajanlva?! Ja, bocs, eszembejutott…a reakcioja az volt, hogy: nem volt a 2.-nal semmilyen reakcio. (Legfeljebb Turbucz Timi nem lesz rajta a pr listan.) Az elsonel, amikor jeleztem, meg visszairt, hogy karpotlasul lesz ingyen ecset…azota is erkezik…de fel sem ajanlotta, hogy visszaveszi…Soha tobbe glossin beauty…ezzel a hozzaallassal nem tamogatom tobbe. Es erre tenyleg igaz, hogy “soha”, itt nem er a “soha ne mondd hogy soha”.
Abszolút egyetértek, én sem vásárolok többet a márkától, ebben biztos vagyok.
Kínomban nem tudtam eldönteni, melyik topik lenne megfelelő. Szóval világgá kürtölöm a csalódottságomat. Nyáron vettem lefóliázva a NYX Worth The Hypr spirálját lefóliázva, újonnan és csak szeptemberben bontottam meg.
Teljesen odavoltam érte, írtam is az első benyomásos topikban róla. Nagyjából két hete érzékeltem, hogy nehezebb az anyaga a cuccnak. Illatváltozás nem volt, így betudtam a normál sűrűsödésnek. A szemem pedig estére rendszeresen olyan lett, mint a nyúlnak, de valamiért nem kötöttem össze a festékkel, mert amúgy is stresszesebb időszak volt most az elmúlt két hétben. 3-4 napja peregni is elkezdett és viszketett tőle a szemem, póklábasított is. Úgyhogy most jól kidobtam. Bontottam egy új minit az EL-től és láss csodát, semmi bajom.
Pedig tényleg azt hittem, megtaláltam “A” spirált. De az, hogy 8 hét után darabosodik, ragacsosodik és még be is gyullad tőle a szemem 4 ezerért, az nonszensz.
Retro csoportban osztották meg:
Néhányan használták is, ha éppen nem volt a közelben víz, akkor nyállal nedvesítve.
Sőt, olyan is volt, aki azt írta, hogy ha kifogyott, Bagarollal (ifjabbaknak: cipőkrém) pótolták.
Mama mesélte, hogy szempillát meg szemöldököt Bagarollal festettek, arcot rúzzsal pirosítottak és a hajukat hiperollal szőkítették A háború után sokaknak nem volt lehetősége hajcsavaróra beruházni, így rongyokra tekerték fel a tincseket. Ez ugye az '50-es és '60-as évek.
Jó ég, Anyukám ilyet használt, emlékszem rá pici koromból
Én anyukám egyik barátnőjénél láttam ilyet
Piactér előtt itt kérdezném meg, hátha ott a tömegben nem vevődik észre.
Ez a Dior Paletta (Backstage Cool Neutrals) érdekel valakit? Több topikban is szó volt róla, szép meg minden, meg is tartanám, mert jók a színek, és rajta kívül csak egy palettám van… Csak éppen komolyan le vagyok gatyásodva, minden pénzemet a kutya kezelésére költöttem el. (Nem költői túlzás, tényleg így van.)
5000+Foxira gondoltam.
Nem követtem eddig ezt a témát, de valahogy ide keveredtem.
Mi történt a kutyáddal?
Sajnálom, hogy ilyen magas költségeid voltak! Jobban van ?
Először emlődaganattal műtötték, aztán egy nem múló bőrbetegség miatt kínlódtunk vele. Tavaly augusztus óta heti szinten az állatorvosnál dekkolunk, egy csomó gyógyszer, sampon, kontroll, hipoallergén táp, már meghaladtuk a félmilliót. Most már javul, sokkal jobban van, de sajnos más költségek is voltak, ezért mindenféle “luxusról” le kellett mondanunk.
Nagyon sajnálom szegény kutyót! És persze azt is, hogy ennyi kínnal jár ez a sok betegség!
Teljes gyógyulást kívánok a kislánynak (ugye lány?) és anyagiakban is gyors javulást neked!
Igen, lány. Nagyon köszi.
Szerintetek ezeket a felragasztós műpillákat fel lehet használni többször?
Igen, nekem volt a MAC-től szettem, amit simán felcsűrtem a műpillák fölé, ha igazán extrát akartam és azt többször is fel tudtam tenni.
Hű, micsoda pillakirálynő lehettél Erre nincs ráírva, hogy lehet többször használni, csak olyan szép, kár lenne kidobni egy alkalom után.
Hááát ezt így utólag vitatom, de szerettem a túlzást na.
Ha jól emlékszem az enyémre sem volt ráírva, de láttam a youtubeon, hogy leszedés után óvatosan le lehet róla húzni a ragasztót és ha nincs elkornyadva a pilla akkor fel lehet tenni több alkalommal.
Nekem semmi bajom az egészséges túlzással
De jó, köszi a tippet!
Igen, lehet őket többször használni. Ha szépen le tudod szedni, és a ragasztót is el tudod távolítani róla, akkor semmi akadálya! Én egynek-kettőnek elég komolyan nekiestem micivízzel, hogy jöjjön le róla a ragasztó, és nem mondom, hogy újszerűek voltak utána, de feltéve ezt nem lehetett észrevenni. Amíg a pillák rajta épek és az egész tiszta, addig nyugodtan használd többször is.
A tincses pillákra ez sajnos nem igaz, szerintem az használat után kuka.
Ilyen egybe pillát vettem kettőt, a tincseseket még nem mertem kipróbálni, pedig lehet egyszerűbb feltenni őket. Köszi szépen a tanácsot és akkor örömmel használgatom újra őket
Én abban a hitben voltam hogy a műszempillák mind újra használhatóak, csak le kell szedni róluk a ragasztót.
Mondjuk nekem csak egy pár van, azt is csak egyszer használtam, de utána szépen beáztattam szemfestéklemosóba a tövét, leszedtem a ragasztómaradványokat és eltettem. Azóta is porosodik. (Egy pár végepilla, de szemüveges vagyok - nagyon bizarr ahogy fennakad a szemüvegen minden pislogással)