Szia! A CP Baroque palettát és a Nabla Dreamy 2-t szeretném ha más még nem kérte
Ha még nincs rá jelentkező, akkor a másik két CP palettát (Ornate, Grandeur)
Szia! A tied, egyeztessünk tovább privátban.
A tiéd, egyeztessünk tovább privátban.
Végre megjött a tavasz, így újra előkerült a kedvenc tavaszi palettám, a Catrice Nude Peony. Huda koppintás akarna lenni, de színeiben egyáltalán nem hasonlít a New Nude-ra.
Szépen pigmentált, rózsás, meleg színekkel. Még Catrice viszonylatban is nagyon jól sikerült szerintem.
Egyedül a glitter nem a legjobb, de annyi baj legyen.
Bőrön némileg másmilyenek a színek, mint palettában, de szerintem szebbek.
A swatchok nem sajátok (nem szeretek kézzel nyúlkálni)
Az új termékes topic-ba tesztelős videót is tettem fel!
Pure Volume szempillaspirál 010 | CATRICE COSMETICS
Szia! A Catrice Kaviar palettát szeretném kérni, ha megvan még! Ajánlott postán maradóval lehetne majd kérni? Köszi:blush:
Szia!
Megvan még, írj kérlek privátban.
Szia! Írtam tegnap.
Nincs véletlenül valaki, akinek van eladó Huda Rose quartz palettája? Használt is tökéletes.
Egy kedves barátnőmnek nagyon tetszik, de ritkán sminkel és nem ruházna be rá teljes áron, de kipróbálná.
(Én majd újonnan fogom magamnak és már nagyon nagyon közel vagyok hozzá, alig várom )
Köszönöm, ha valaki tud valamit.
Tegnap betévedtem a Westend Douglas-be, és konstatáltam, hogy árulnak ABH-t gyorsan belekotortam a teszterbe a Noveau paletta kapcsán, amivel egy ideje szemezek, csak nem mertem próbálatlanul rendelni. Hú, azt hiszem, új szerelem született
Baromira puha, brutál pigmentált, szinte krémes az állag. Élmény volt kikenegetni is Azt hiszem, kívánságlistás lett azok a zöldek…
Tényleg nagyon szuper ez a paletta, nagyon szeretem
Esti relax mono szemhéjpúder pakolászás:
Hú, de megnézném milyen Tammy csodáid vannak
A kék és a zöld Csenge féle monókat megismerem, a másik sorban van a Holdviola is? Kik laknak még nálad?
Neked is vannak TT pigmentjeid, ugye?
Csenge monók (fentről kezdve, balról): Bubu, Éjfél, Aura kvarc, Tündérfény, Holdviola, FG=M*G.
Sajnos az Aura kvarc nehezen akart megérkezni, pluszban kellett miatta írnom és úgy jött meg, hogy a fedélről le volt esve a műanyag lapka. Értem én, hogy minőségibb csomagolással ketszer ennyibe kerülnének, de nem volt olyan olcsó, hogy mindez ne hagyjon keserű szájízt maga után.
With Love Cosmetics loose szemhéjpúderek vannak még, ezeket nagyon szeretem, mert felkenve folyékony hatásúak, nem potyognak, lehet őket óvatosan satírozni is.
Van egy Sydney Grace (Pistol árnyalat), de ez inkább glitter, emiatt ritkábban használom.
A P.Loiuse pigmentet (Poppin Candy), @Kokapu -tól kaptam ajándékba.
A MAC Blue Brown nagy szerelem.
A többi (Essence, Pupa, Catrice) olyan mono, ami magányos farkas és reszketek kitörni a tartójából, úgyhogy külön dobozban laknak.
Van két (ill. három, csak a Huda elbújt) folyékony szemfestékem is.
A többiek TT loose-ok.
Ill. most kaptam a Whole Goods rendelés mellé egy bronz Etude House szemhéjpúdert, ami nagyon kedves dolog, csak hát nekem?
Igen vannak, de kevesebb, akadnak még más pigmentek, MAC, Affect, Sleek, CP… Ideje lenne elő is venni őket azt hiszem
Ó akkor nem jól ismertem meg őket, csak az Éjfélt és a Holdviolát találtam el. Kettő nekem palettában van meg, az Aurára sokáig vágytam, de miután árat emelt, mindig tologattam a dolgot. Amikor akciós volt, nem lehetett személyesen átvenni GLS-el nem érte meg számomra (főleg, hogy irtó közel van hozzám a boltja). Sajnálom, hogy ennyire nehezen érkezett meg és még törött is volt. Szerintem egyáltalán nem férnek bele ezek… pláne nem ilyen vevőszolgálat. Volt is egy botrány ebből, az új palettája is foltosodik (nekem szerencsére nem csinálta ezt) aztán sokan el is pártoltak tőle. Nekem sem volt szimpatikus ahogyan kezelte vagyis sehogy azt a helyzetet. Pedig szerettem volna magyar márkát támogatni, de Kínában készül minden, az, hogy ő otthon régasztgatja a kis címkéket…hagyjuk. Ennyiért meg… máshol vásárolok. ( Glamshop )
Jó helyre ment az a szemhéjpúder, igazi kis családra lelt nálad
Nálam is elvágta magát Csenge azzal, ahogy az Elixir palettás panaszokat kezelte. Az én palettám még rendben van, de bármennyire szeretem is alapvetően az eddigi termékeit, nem fogok többet a márkától rendelni. Lehet, hogy ezzel a viselkedéssel megpecsételte a márka jövőjét.
Pedig amúgy az Elixir is tetszett, de annyiért basszus… inkább Glamshop és abból mindegyik tetszik. Szerintem sok egyezés volt az első palettájával is ami a barnás mattokat illeti. A Kristály monóval még elcsábíthatott volna, kérdezték is tőle, hogy lesz-e belőle monó, azt mondta nem. Pedig az elsőből is lettek monók…
Vedd elő őket, ne szomorkodjanak.
Messziről is fotóztam őket, már az is tök jó, hogy kettőt eltaláltál.
A megszüntetett személyes átvételre kicsit rángattam a szemöldököm, mert az Aurán kívül mást nem akartam rendelni. Most úgy is érzem, ez a hat monó elég is tőle, rengeteg márka vár felfedezésre.
Anno kacérkodtam az első palettájával, de annyi színem van itthon, hogy inkább a monókra fókuszáltam, a palettában lévő színek szivárgásáról olvasva jól döntöttem.
Nagyon sok mindent gyártanak Kínában, nem lehet ezt megkerülni és nem is kell rögtön a gagyi minőségre asszociálni. A Kaleidos is kínai (indie) márka és szuper cuccaik vannak, a Club Nebula az egyik kedvenc palettám - és nem csapódott ki belőle az olaj.
Lehet, hogy Csenge mellé kellett volna egy tapasztalt vállalkozó, aki tudja ezt menedzselni, mert hiába kis cég, nem tud mindent egyedül csinálni.
Így is lesz Kár lenne elszomorítani olyan szép pigmenteket
Nem a kínaisággal volt a bajom, hanem, hogy annyira magyarnak pozícionnálta be a márkát, nem is volt kiírva sem, hogy Kínában készülnek a dolgok. A Kaleidos Nebula azóta is vágyálom, de sajnos már nem lehet beszerezni Inkább az árképzése volt szerintem ehhez képest sok. A nagy akció is abból ált, hogy kb 1000 Ft-al volt olcsóbb, pont néztem is, hogy egy brutál multikróm glamshop monó még a hozzájövő költségekkel is mennyivel jobban jön ki árban.
Egyetértek, kellett volna neki profi segítség, mert az irány klassz volt és szépen gyűltek a termékek is, de szerintem nem sokáig tud így fennmaradni. Nekem egy ezeréves CP palettámból csapódott ki az olaj, de nem befolyásolta a minőségét.