Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Vard meg a cultbeauty blackfridayt;-)

1 Likes

Melyik nap lesz, utolsó péntek? Milyen típusú akció szokott lenni? Köszi. :kissing_heart:

1 Likes

Altalaban ertekhatartol fuggo %-os. 25%, es egyeb kedvezmenyek a sale fül alatt.

1 Likes

Jövő héten 26- a

Segítsetek nekem :slight_smile: Remélem, a megfelelő topikban teszem fel a kérdést :slight_smile: Szerintetek a podabeauty honlap mennyire megbízható? Mármint tuti eredeti termékeket árul a hölgy? :slight_smile: Köszönöm :slight_smile:

@Nita rendelt innen emlékeim szerint és eredeti terméket kapott.

2 Likes

Igen-igen, rendeltem és teljesen rendben volt a termék, egy Natasha Denona palettát rendeltem.

1 Likes

Nagyon köszönöm @Amadea és @Nita :slight_smile: egyébként pont egy ND Glam palettán gondolkozom :smiley: Nem igazán szeretném kintről megrendelni :smiley: már a belföldi szállítási idők is kicsinálnak :smiley:

2 Likes

Roen 75 Warm szemhéjpúder paletta, és Westman Atelier Eye Pod Tabac árnyalatban.

IMG_20211220_132049

IMG_20211220_132111

A paletta elvileg különböző finishű, krémes textúrájú szemhéjpúdereket tartalmaz. Az utolsó, narancsos árnyalat az igazi krém, szatén finisshel. Az első 3 inkább csillám, színtelen vagy színes alappal. Engem a Dose of Colors Block Party szemhéjpúdereire emlékeztetnek. Sajnos a használatuk jóval bonyolultabb. Szinte csak a csillámot lehet felvinni, azt is úgy, hogy többször kifejezetten erősen nyúlok bele ujjal a festékbe. Az eredmény elég visszafogott, a csillám hamar lepotyog. Szóval ünnepek alatt biztos felteszem, de napi szinten nem lesz nekem ehhez türelmem.

A Westman Atelier Eye Pod ennél sokkal jobb. A krém és por között van félúton, könnyű felvinni, és tartós, szatén fénnyel. Ami számomra meglepetés volt, hogy első ránézésre taupe árnyalatnak mondanám, de a szemhéjakon egyértelműen meleg barnás. Nem rossz, továbbra is egy univerzális árnyalatról beszélünk, de nem erre számítottam elsőre.

5 Likes

Sziasztok!Van valakinek tapasztalata ezzel a palettával?

A “városos” essence palettákat nagyon szeretem,de azokon kívül nem nagyon ismerem az essence szemhéj palettáit.Boltban nem találkoztam vele,hogy meg kukkantsam élőben…

1 Likes

Ez a nagyon cuki és profi sminkes lány 2:30-tól swatcholja ebben a videóban (remélem nem gond, hogy így belinkelem ide :innocent: )

Szerintem szép, én is gondolkodom rajta.

1 Likes

Az essence kijött 6 db 6 panes palettával, a Bronzed this way, és az I like to Mauve it mauve itt már biztos szembe jött veletek…
Nos, én a Toupe it up nevűt keresem, de nem találom se online, se boltba sehol. Ti esetleg találkoztatok már vele valahol?

“Taupe it up” a neve, így keresd szerintem, nincs benne “o”. Lehet Magyarországon nem kapható.

1 Likes

Köszi, csak elírtam, de nincs…

received_736820663952474

Még egy hetet kell várnom rá, egy barátom ma megvette nekem! :sparkling_heart:

19 Likes

Szia! A Coral Me Maybe társával együtt az amerikai piacra tervezték bedobni őket, ott kaphatóak. A többi négy változat Európában is kapható.

Szia! A youtube-on azért érdemes pár videót megnézned ezzel a palettával kapcsolatban mielött megvennéd.

Biztos nem akarják eladni, azért ennyi. :grinning:

1 Likes

Sziasztok! Bocsánat az off topic-ért. Nemrég beszerzett 2 Nyx glitteremtől megválnék: violet és ice
Nagyon szépek, de sajnos rájöttem, hogy ilyen mértékben nem tudok kilépni a komfortzónámból hétköznapokon. Extra alkalom meg nulla mostanában az életemben. Mindkettő 2x használt.
Zsibire is feltöltöm este, de gondoltam megkérdezlek titeket. 4200ért gondoltam a kettőt együtt (ebben a pk benne van) cserétől se zárkózom el, ha pl valakinél lapulna egy jó formában lévő Nabla Alchemy
CM_20220304123854892

Szelektáltam egy kört a palettáim közül, és az alábbiaktól 1000 Ft/db-ért megválnék, mert nálam kihasználatlanul állnék. A CP-k és a Catrice Vintage Rose alig használt, a többi valamennyire használt,de nem sok hiányzik a színekből. Kérésre küldök a belsejükről fotót.
UPDATE: már csak a két Catrice paletta nincs foglalva.
IMG_20220306_131534

11 Likes