Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Lányok, Mercury Retrograde palettát mikor lehet valami akcióval kifogni? :smile:

A Glossybox advent calendarjaban ez a paletta is benne lesz. Nem tudok segiteni a magyarorszagi szallitasi infoval, de ez a kalendarium a legjobbak kozott van ar/ertekben az idei kinalatban.
Ime a teljes tartalma.

5 Likes

Nem tudom meddig tart az akció, de a francia sephora oldalán most 68 helyett 51€ (25%).

Pat Mcgrath Celestial Odyssey Mega Palette:

Matt árnyalatok:

Saturn Sunset, Nocturne, Sunrose Amber, Electrique

IMG_20211018_143445

Fényes árnyalatok:

Rose Venus, Gold Galaxy, Noir Moon, Bronze Nova, Galactic Glow, Lotus Lux, Lunar Haze, Heavenly Body

IMG_20211018_143351

Bronze Eclipse, Solar Flare, Nirvana, Corrupt Copper, Palladium, Citrine Envy

IMG_20211018_143300

Nagyon krémes minden árnyalat, a pigmentáltsággal láthatóan nincs probléma. Ami viszont fura hogy nagyon kevés a matt árnyalat, és ezek nagy része is rózsás/pinkes. Ami nem lenne gond, ha nem lenne az elmúlt 20 palettájuk (na jó, 3) hasonló színösszeállítású.

6 Likes

A swatchaidon szebbek a színek, mint amilyennek a paletta panjei alapján tűnnek.

1 Likes

Ez milyen ár??? Jézusom.

2 Likes

Én is nagyon meglepődtem. Szerintem a meglévő Pat szemhéjpúdereimhez képest is extra krémesek és pigmentáltak ezek az árnyalatok. Ha egyszer eljutok a kipróbálásig, jelentek, hogy feltéve hogy működnek. :slight_smile:

1 Likes

Mi ez a spirálkefe már? :joy::joy:
Screenshot_20211101-204937

5 Likes

Fasza lehet az már biztos :rofl:

7 Likes

@Alsace , hogy vagy? Örülök, hogy látlak :).

1 Likes

Vécékefére emlékeztet. :joy::joy:

Engem egész másra. Élet sarjad belőle, biztos ezért nő ki belőle virág.:rofl::rofl:

6 Likes

De aranyos vagy :blush: Köszönöm, jól vagyok, csak már dübörög a suli :zipper_mouth_face:

1 Likes

Jaj, most már én is megláttam benne, többé nem is tudom másnak látni. :joy::joy:

3 Likes

:slight_smile: hahaha

Screenshot_20211105-165309
Ki vt árusítva a rossmanban… De az istenért sem tudtam kinyitni megnézni sérült e, van valami titok vagy csak béna vagyok? Vagy csak egy jel hogy ne vegyek mégegyet?? :joy::joy::joy:

1 Likes

Általában le van ragasztva. A négyzet alakúak voltak az elsők a márkától, amik le voltak ragasztva, azt hiszem… plusz azért elég jól is záródnak, kell egy kis köröm hozzájuk. :smiley:

1 Likes

Ezen nem láttam ragasztást, azért is nem mertem megvenni úgy hogy ne néznék bele… Mert itt szokása az embereknek a drogériában kifesteni magukat és összebarmolni

Akkor lehet a műköröm volt a gond… Bár anya sem tudta kinyitni, neki pedig nincs :joy::joy::joy:

Én ezt a palettát nagyon szeretem. Nem igazán vannak drogériás palettáim ,de ez olyan különleges pasztell színű ,hogy nem tudtam kihagyni. Több hónapja megvan már . Tartósnak is mondanám ,de azért csak alappal használom.

1 Likes

Sajnos nem szállítanak Magyarországra…