Lányok, Mercury Retrograde palettát mikor lehet valami akcióval kifogni?
A Glossybox advent calendarjaban ez a paletta is benne lesz. Nem tudok segiteni a magyarorszagi szallitasi infoval, de ez a kalendarium a legjobbak kozott van ar/ertekben az idei kinalatban.
Ime a teljes tartalma.
Nem tudom meddig tart az akció, de a francia sephora oldalán most 68 helyett 51€ (25%).
Pat Mcgrath Celestial Odyssey Mega Palette:
Matt árnyalatok:
Saturn Sunset, Nocturne, Sunrose Amber, Electrique
Fényes árnyalatok:
Rose Venus, Gold Galaxy, Noir Moon, Bronze Nova, Galactic Glow, Lotus Lux, Lunar Haze, Heavenly Body
Bronze Eclipse, Solar Flare, Nirvana, Corrupt Copper, Palladium, Citrine Envy
Nagyon krémes minden árnyalat, a pigmentáltsággal láthatóan nincs probléma. Ami viszont fura hogy nagyon kevés a matt árnyalat, és ezek nagy része is rózsás/pinkes. Ami nem lenne gond, ha nem lenne az elmúlt 20 palettájuk (na jó, 3) hasonló színösszeállítású.
A swatchaidon szebbek a színek, mint amilyennek a paletta panjei alapján tűnnek.
Ez milyen ár??? Jézusom.
Én is nagyon meglepődtem. Szerintem a meglévő Pat szemhéjpúdereimhez képest is extra krémesek és pigmentáltak ezek az árnyalatok. Ha egyszer eljutok a kipróbálásig, jelentek, hogy feltéve hogy működnek.
Mi ez a spirálkefe már?
Fasza lehet az már biztos
Vécékefére emlékeztet.
Engem egész másra. Élet sarjad belőle, biztos ezért nő ki belőle virág.
De aranyos vagy Köszönöm, jól vagyok, csak már dübörög a suli
Jaj, most már én is megláttam benne, többé nem is tudom másnak látni.
hahaha
Ki vt árusítva a rossmanban… De az istenért sem tudtam kinyitni megnézni sérült e, van valami titok vagy csak béna vagyok? Vagy csak egy jel hogy ne vegyek mégegyet??
Általában le van ragasztva. A négyzet alakúak voltak az elsők a márkától, amik le voltak ragasztva, azt hiszem… plusz azért elég jól is záródnak, kell egy kis köröm hozzájuk.
Ezen nem láttam ragasztást, azért is nem mertem megvenni úgy hogy ne néznék bele… Mert itt szokása az embereknek a drogériában kifesteni magukat és összebarmolni
Akkor lehet a műköröm volt a gond… Bár anya sem tudta kinyitni, neki pedig nincs
Én ezt a palettát nagyon szeretem. Nem igazán vannak drogériás palettáim ,de ez olyan különleges pasztell színű ,hogy nem tudtam kihagyni. Több hónapja megvan már . Tartósnak is mondanám ,de azért csak alappal használom.
Sajnos nem szállítanak Magyarországra…