Nagyon köszi, már a szememen van, eddig minden oké.
Köszi, ennyi pozitív válasz mellett felbátorodtam.
Felbukkant a zsibin egy szép állapotú ABH Subculture, ha valaki szeretné ezt a forgalomból kivont palettát.
https://kremmania.hu/elado/marshmallow8-anastasia-beverly-hills-subculture
MAC ősz…
Megőrjítenek a márkák ezekkel a préselt mintákkal.
Nekem tetszik kifejezetten a minta is meg a színek is.
Ez valami csodálatosan szép
Rájöttem, hogy a legtöbb palettára úgy nézek, hogy hopp, ebből két színt fogok lukasra használni, a többi csak dísz… gyors fejszámolás, megéri-e egy panért 4-5000 forintot kiadni… Nem. Ezért van csak két palettám.
Nekem csak nagyon kevés sminkem van, paletta szám szerint 1 db , még régebben kaptam az Artdecoból mágneses dobozkát és én választhattam bele a színeket, már el is használtam őket. Arra gondoltam, hogy egy alkalmi szettet össze lehetne bele ismét válogatni és akkor biztos, hogy csak az kerül bele amit valóban használni is fogok.
Amúgy nagyon de nagyon tetszenek amiket mutattok de mivel az esetek 90%- ban csak minimálban sminkelek én sem használnám ki ezeket a gyönyörűségeket. (upload://jRATEooyXzQc2K4ltPnCochdVzW.jpeg)
Tulajdonképpen az Artdecot benevezhetném a Project Pan topicba is Megtartottam a kis tokokat, hogy meglegyen az alján lévő szám, mert ha felírom valahova tuti elhagyom. Egy pici ecset is volt benne de az már félúton tönkrement.
Lehet, hogy nem ebbe a topicba való, de valahová le kell írnom ( ) : Az új Huda Obsession Wild Jaguar paletta megéri a pénzét. Nagyon sokféle variáció nyerhető ki belőle, és a retrogradedel is vígan variálható. A minőséggel nincs probléma;-) én nem akartam Huda-fan lenni, nem szimpi a csaj. Az első palettájának, amit megvettem, először nem jött be színvilágilag, aztán rájöttem, hogy nyárra mégis kitűnő kombinációi vannak (tehát eladtam, aztán újravettem). Es aztán jöttek a többiek, és valószínűleg csak én tenyereltem bele, de az én szemhéjammal nagy barátságban vannak. S igy történt, hogy izgatottan várom mindig az újabb kollekcióit és általában egyet-kettőt be is illesztek a saját gyűjteményembe. És erről az eszmefuttatásomról ugrott be, hogy én annyira szerettem volna szeretni Natasha Denonat, akinek a közepes palettai ránézésre megvettek kilóra, de sajnos egyik sem volt kompatibilis az én nem túl kombinált szemhéjammal…pedig, milyen szép készletem lenne belőle és ránézésre mennyivel fantaziadúsabb egy-egy palettája, amint a huda-k nagy többsége…
Na végre!
Eddig UFO-nak éreztem magam, amiért nem vált be Natasha Denona. De semmiben nem csalódtam akkorát.
A Huda rajtam is jól bírja (Mercury Retrograde és a Desert Dusk van meg).
Én is ufó vagyok. N.D és én nem jövünk ki.
Lepereg rólam ,mint egy 100 forintos festék.
Én is csatlakozom, a ND palettáitól (Glam és Mini nude) én sem estem hasra…Egy átlag közepes minőséget mutatott, egyes színek még annyit sem.
Én is beállok a sorba, nekem sem váltak be a Natasha Denona palettái.
Nem rosszak, hazudnék, ha ezt mondanám. De nem lettem fan.
Próbáltátok már ezeket az Essence Chrome ON. festékeket? Annyira tetszik mind, hogy legszívesebben az összeset megvenném.
Ezzel nem vagy egyedül! Sőt, simán meg is venném, na jó nem az összeset, de hármat tuti - pont nemrég nézegettem a Danessa Myricks hasonló szemhéjkrémeit, ahhoz képest ezek szinte alig kerülnek valamibe.
Amúgy az XX Revolutionnak is vannak hasonlói, ha érdekel
Az XX Revolution festékeit hónapok óta nézegetem, de nem tudtam dönteni, melyik állna jól.
Az Essence–től szerintem a 4-eset megveszem
Uhh, ezek tényleg csodásan néznek ki. Én is a 4-est venném meg (ha nem lenne no-buy )