Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Nekem alapvetően kevés olyan márka van, amiből egy darab termékem van.
:face_with_hand_over_mouth:

Most a Sephorat mondanám, volt egy Size Up szempillaspirál mintám, és szívesen bevásárolnék a termékeikből.

Amiből több van, és vágyom még többre, az a Chanel. A tégelyes és tartós szemfestékeik a kedvenceim, főleg nyáron, van egy 4-es palettám még, de szívesen vásárolnék még Chanelt, mert eddig minden bevált. (Pénztárcám csendben zokog a sarokban).

Bobbi Brown is ilyen, sok mindenem van tőlük, és mind csodás.

6 Likes

Nekem az első Nabla palettám hozta meg a kedvemet a többihez

3 Likes

Körkérdésem: kinek mi a kedvenc vízálló szempillaspirálja?

Maybelline Lash Sensational

1 Likes

Még amikor nagyban spiráloztam, a Maybelline Rocket vízállója volt a nagy favorit. Az nem kente össze a szemüvegemet. Viszont hajlamos volt összeragasztani a pilláimat, és ráadásul el is nehezítette őket, így leszoktam róla.

Szeretném eladni a BPerfect Love Tahiti palettát, összesen háromszor-négyszer használtam, a legtöbb szín érintetlen. Ha valakit érdekel, küldök róla képet, a doboza is megvan. Fel fogom rakni zsibire, de, gondoltam, első körben megkérdezlek titeket.:slight_smile:

2 Likes

IMG_20210602_080154 IMG_20210602_080233

Megválnék ezektől. A Tammy Tanuka palettából kétfélét rendeltem a színei miatt a másik marad ezt szeretném eladni. A Hourglass pedig megvan két palettáján is így nincs szükségem rá. Diffused light.
Tammy 8000 ezer ,Hourglass 10000 ezer forint.

20210727_120955
Megválnék a Juvia’s Sweet Pinks palettától, a Lethal Cosmetics Breach árnyalatú folyékony szemfestékétől és a Kaleidos szemhéjalapozójától. Mindegyiket kétszer használtam.

2 Likes

Sziasztok! Ha találnátok otthon egy kódja szerint négy-öt éves szemhéjpúdert, ami légmentesen le volt zárva, soha nem volt felbontva, mernétek használni? Állaga hibátlan, szaga nincs.

Szerintem én igen, ha nem drogériás akkor annál inkább.

2 Likes

Én is nyomok egy igen gombot. EL szemhéjpúdereim még ennél is szebb korban vannak és hibátlanok!

4 Likes

Lehet hogy nem ez a követendő példa de én még soha(!) nem néztem hogy mikor járnak le. Egy nyilvánvalóan büdös, rossz állagú kozmetikumot persze nem használnék, de szerintem ha ez nem tapasztalható, akkor semmi bajunk nem lesz tőle.

4 Likes

Esetleg patch-tesztelj előtte, de sztem se lesz gond

2 Likes

Nem is kérdés, hogy igen. :grin:

2 Likes

Köszi. Elizabeth Arden. :slightly_smiling_face:

Köszi szépen :blush:

1 Likes

Igazad van. Sokszor csak azért írnak lejáratot, hogy ne lehessen perelni őket, ha a páciensnek valami baja lesz tőle. Meg azért, hogy dobd ki a félig sem elhasznált kozmetikumot, és vegyél tőlük újat.

2 Likes

(Sortörő)

1 Likes

Biztosan! 1. pùder àllagù termèk, ami eleve 4-5 èvig hasznàlhatò, mert a vìztartalma szinte semmi . Ha nem volt felbontva nem jut bele semmi kosz, zsìrrèteg ujjròl vagy bàrmifèle baci. Az a 12 hònap amit ràdobnak, csak azèrt van, hogy mindenki vegye az ùjabb palettàkat, vagyis üzletpolitika!
Ha annyira règi, akkor az is előfordul, hogy nem ad le szìnt, megkemènyedik, azt èszre lehet venni. Ha esetleg pirosodik, könnyezik a szemed akkor ne hasznàld tovàbb. De ez allergia is lehet.

2 Likes

Az a 12 hónap eleve a felbontástól ketyeg. A bontatlan shelf-life az eus szabályozás szerint minimum 30 hónap, csak akkor lehet rátenni a nyitott doboz szimbólumot (ha kevesebb mint 30 hónap, akkor rendes lejárati időt kell rátenni, év-hónapot) :smiley:

4 Likes