Rendesen lehúzták egyik-másik új Paint Pot-ot:
Nekem az a csillogó zöldes tetszett képeken, az online elfogyott, a Bougie még kapható, az is tetszik képeken, vagy nagyon jól állna vagy, mint egy szemgyulladás.
Másik kör:
Viseart Petite Four palettája van valakinek használatban?
Érdemes beruházni rá?
Valakinek nem került véletlenül eladósorba CP Stone Cold fox palettája? Rágyúrtam a hideg árnyalatokra.
Eladósorba került az UD Naked Ultraviolet palettám. Megkímélt, ecsettel, dobozzal, egyedül számla nincs hozzá. Ha esetleg érdekelne valakit, postával együtt 11 ezer forint. Zsibire még nem rakom fel, hátha valamelyikőtöknek szüksége lenne rá
Dominique Cosmetics Berries and Cream paletta. Brutál nagy. Szemléltetésként, hogy mennyire, mellé tettem egy ABH palettát.
Swatchok:
Sziasztok,
Lenne esetleg valakinek kedve csereberélni velem ez a nabla válogatást?
https://kremmania.hu/elado/sugarplumfairy-nabla-mono-valogatas-z-palettaban
Leginkább monók érdekelnek, unalmas barnák, semmikülönös barackok, fényes bőrszínek, ilyesmik A mágneses Z paletta hozzájuk tartozik. A monókat a nabla oldaláról rendeltem, csak száraz ecsettel voltak használva.
Háát, határeset.
Elméletileg így a kép alapján egyforma méretűek.
De mintha egy hajszállal a JSC nagyobb lenne…
Viszont a Lethal mágneses palettája annyira pontra van méretezve, hogy nem vagyok biztos benne…
Sziasztok!
Ma láttam egy videót és közben eszembe jutott egy kérdés, amire érdekelnének a válaszaitok.
Melyik az a sminkmárka, amelyiktől csak egy terméketek van, de legszívesebben bevásárolnátok még? Melyik termék érdekel tőlük a legjobban?
Nekem ilyen a Nabla és a wet n wild. A Nablától csak egy palettám van eddig, de a színezett hidratálójukat, az új ajakceruzáikat és a bronzosító/pirosító/highlighter vonalat is nagyon kipróbálnám már. A wet n wildtól csak egy mono szemfestékem van, de azt nagyon szeretem, így a kis palettáikból is szívesen kipróbálnék egyet, illetve itt is tetszenek a bronzosítók
Kiko - egy szemhéjpúdert próbáltam, de valamiért mást nem vettem még, pedig érdekel az egész márka
Tarte - a kedvenc korrektorom tőlük van és ugyan egy szérumot is elhasználtam tőlük, de szemhéjpúdert és szempillaspirált is vennék
Trend it up - új felfedezés. Alapozót vettem tőlük, de a többi termék is ígéretes a netes vélemények alapján
Huda - nagy valószínűséggel további palettákat próbálnék ki tőlük. (a Mercury Retrograde van meg nekem)
Colourpop. A wine and only paletta minősége annyira bejött, hogy azt is mondhatnám, ez a legjobb palettám. Úton van felém a stone cold fox, épp a fentiek miatt.
Most mindenem van, nem tervezek semmit venni, de tőlük simán bevásárolnék.
Honest Beauty - A krémpirosítójuk nagyon bomba, szívesen kipróbálnék még mást is (a bőrápolási szekciót is)
ABH - A Carli Bybel paletta van meg, szívesen kipróbálnám a nagyon nagy palettákat még tőlük, de naggggyon sajnálok annyi pénzt kiadni.
melt. - Egy rúzsom van tőlük, de valamelyik palettát szívesen kipróbálnám még.
Hourglass -itteni ajánlásra vettem meg a porpúdert, és mivel annyira bejött, így szívesen tennék egy próbát a pirosító-préselt púder-bronzer vonalon is.
Lethal Cosmetics -kilences palettám van tőlük, és persze más árnyalatokon kívül szívesen kipróbálnám a gel linert, valamint a most megjelent krémes szemfestékekre se mondanék nemet
De jó, tök jó márkákat írtok olyan nagy már a piac, hogy néha azt kívánom, hogy bárcsak mindenből lehetne venni ilyen egy alkalmas adagot, hogy mindent ki tudják próbálni
Húha… a Lethaltól legszívesebben mindent felvásárolnék, mono szemhéjpúdereim (tudom, ez nem egy darab) vannak, eszméletlen minőségűek. Rúzst, highlightert (20 euró, basszus!!), és a folyékony szemfestékeket próbálnám ki.
Sydney Grace - szintén monóim vannak, a fényesek annyira puhák, hogy szinte kicsúsznak a panből. Vannak pirosítóik, highlightereik, krémes szemfestékeik…
Lisa Eldridge - két rúzsom van (nem tudok egy terméket venni, na), jöhetne a teljes tavaszi kollekció…
Give Me Glow - övék a világ legpuhább highlightere, legalábbis az általam próbáltak közül (melyek száma szép nagy).
Kaleidos - ó, ide nekem a 30valahány dolláros duokróm highlightert…
Hourglass- a porpúder van meg, ami imádat, kipróbálnám a pirosítót, bronzosítót és az alapozókat
Smashbox- egy szemhéjpúder palettám van, ami nagy kedvenc, és primerből mini a múltkori notinos akcióból. Vennék még palettát és az alapozó is érdekel szintén.
Charlotte Tilbury - sokáig ellenálltam a márkának, de a Cult Beauty boxát a kis paletta miatt vettem meg. Igazából annyira bejött, hogy még néhány dolgot szívesen kipróbálnék.