Ez tényleg furcsa egyébként. Rajtam az ND volt gyalázatos, a Mothership paletta meg változatlan egész nap…
Olyan jó lenne tudni, hogy mitől függ?
Ez tényleg furcsa egyébként. Rajtam az ND volt gyalázatos, a Mothership paletta meg változatlan egész nap…
Olyan jó lenne tudni, hogy mitől függ?
Szerintem a bőrtipustól és primertől is függhet a dolog. (A videóban azt hiszem nem hangzott el, hogy használ-e primert a hölgy.) Egyébként rajtam is estig fenn maradnak a Pat McGrath szemhéjpúderek, a Natasha Denonák meg teljesen esetlegesen működnek.
Hogyne használna . Úgy emlékszem Mac primert használ az vált be neki.
Meg a KAP szemhéjprimert amit már nem lehet kapni.
Ja tényleg.
Bocsi, én nem nagyon ismerem a magyar youtubereket.
Akkor marad a bőrtípus tippem.
@macooka Insta oldalán láttam ezt a szuper ötletet, hogy 5 palettát sorsolt ki februárra. Lekoppintottam az ötletét és íme a listám, meg az eredmény:
De jó, ez tényleg jó ötlet. És ez azt jelenti, hogy februárban csak ezt az 5 palettát használhatod?
Igen, bár jövő héten fog érkezni a BH Cosmetics Svájci témájú palettája, meg hamarosan @Isabelle jóvoltából a nagy vágyam az ND Green Brown paletta, szóval nem tudom hogyan fogom megoldani, hogy ne essek azonnal nekik
Tetszik nagyon az ötlet, ha februárban nem is, de lehet márciusban csatlakozom.
Mindenesetre szerencsés sorsolásod volt szerintem, nagyon változatos sminkeket tudsz majd a palettákból elkészíteni.
Én is így gondolom
És utána ezek kikerülnek a listából?
Úgy tervezem, hogy igen. Szeretnék utána a többiből sorsolni.
Ezekkel a palettákkal én egy évig is ellennék
Meghoztátok a kedvemet ehhez a kihíváshoz, így vasárnap én is random számgenerátor segítségével kiválasztottam 5 palettát (első körben csak 2 hétre, hogy leteszteljem ez működik vagy sem nekem).
Az 5 paletta (ez már a frissített):
Ma a Lovely palettát használtam, és annyira nem látszik kb semmi a szemeimen , hogy ez most megadta a löketet és kiselejteztem, helyette sorsoltam egy másik palettát.
Így került be a projektbe a CP So Jaded, aminek nagyon örülök, hiszen amióta megérkezett, még nem próbáltam őt ki.
Nagyon izgalmas válogatás jött össze, szerintem nem fog vágyakozni más iránt. Az biztos, hogy ez a projekt jó arra, hogy előkerüljenek az ilyen fekete bárányok és meglegyen a lendület a szelektálásra
Igen, valóban lesz miből válogatnom a következő hetekben. De sajnos még a kedvenc palettámat is könnyen megunom, ha csak azt kell használnom, ezért vagyok kíváncsi mennyire fog ez nekem menni.
Biztos vagyok benne, hogy lesz pár selejtezés még, muszáj szigorúbb legyek, hiszen annyi szuper paletta került a birtokomba mostanában, hogy inkább azokat szeretném élvezni. Nem szoktam zsibin eladni, de szerintem a következő időszakban fel fog oda is kerülni pár dolog.
Egyre jobban tetszik nekem ez az ötlet. Én is szívesen kipróbálnám, talán ilyen 1hét/3 paletta módban még működne nálam is.
De nem vagyok biztos benne, hogy én egy excel táblázatban akarok szembesülni azzal, hogy hány palettám van. No és mire beírnám mindet…
Ezt átérzem Ide nem fogom leírni a palettáim számát, az biztos, mert kicsit én is meglepődtem. Régóta vezetek Excelt, de tavaly/idén az új palettákat valamiért nem rögzítettem… Na most ezt megtettem, és hát volt is meglepetés.
Csak a mai nap jött 4 db…
Na de milyenek! Majd felrakom az unboxing topikba.