Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Ez tényleg furcsa egyébként. Rajtam az ND volt gyalázatos, a Mothership paletta meg változatlan egész nap…

Olyan jó lenne tudni, hogy mitől függ?

1 Likes

Szerintem a bőrtipustól és primertől is függhet a dolog. (A videóban azt hiszem nem hangzott el, hogy használ-e primert a hölgy.) Egyébként rajtam is estig fenn maradnak a Pat McGrath szemhéjpúderek, a Natasha Denonák meg teljesen esetlegesen működnek.

Hogyne használna . Úgy emlékszem Mac primert használ az vált be neki.

1 Likes

Meg a KAP szemhéjprimert amit már nem lehet kapni.

1 Likes

Ja tényleg. :slight_smile:

Bocsi, én nem nagyon ismerem a magyar youtubereket. :smiley:
Akkor marad a bőrtípus tippem.

1 Likes

@macooka Insta oldalán láttam ezt a szuper ötletet, hogy 5 palettát sorsolt ki februárra. Lekoppintottam az ötletét és íme a listám, meg az eredmény:
Kép Kép Kép Kép

10 Likes

De jó, ez tényleg jó ötlet. :slight_smile: És ez azt jelenti, hogy februárban csak ezt az 5 palettát használhatod?

1 Likes

Igen, bár jövő héten fog érkezni a BH Cosmetics Svájci témájú palettája, meg hamarosan @Isabelle jóvoltából a nagy vágyam az ND Green Brown paletta, szóval nem tudom hogyan fogom megoldani, hogy ne essek azonnal nekik :thinking:

5 Likes

Tetszik nagyon az ötlet, ha februárban nem is, de lehet márciusban csatlakozom. :slight_smile:
Mindenesetre szerencsés sorsolásod volt szerintem, nagyon változatos sminkeket tudsz majd a palettákból elkészíteni. :slight_smile:

2 Likes

Én is így gondolom :pray:t2:

1 Likes

És utána ezek kikerülnek a listából?

Úgy tervezem, hogy igen. Szeretnék utána a többiből sorsolni.

Ezekkel a palettákkal én egy évig is ellennék :laughing:

1 Likes

Meghoztátok a kedvemet ehhez a kihíváshoz, így vasárnap én is random számgenerátor segítségével kiválasztottam 5 palettát (első körben csak 2 hétre, hogy leteszteljem ez működik vagy sem nekem). :slight_smile:
Az 5 paletta (ez már a frissített):
image
Ma a Lovely palettát használtam, és annyira nem látszik kb semmi a szemeimen , hogy ez most megadta a löketet és kiselejteztem, helyette sorsoltam egy másik palettát.
Így került be a projektbe a CP So Jaded, aminek nagyon örülök, hiszen amióta megérkezett, még nem próbáltam őt ki. :slight_smile:
IMG_20210202_123729 IMG_20210202_123810 IMG_20210202_123915
IMG_20210202_123928

13 Likes

Nagyon izgalmas válogatás jött össze, szerintem nem fog vágyakozni más iránt. Az biztos, hogy ez a projekt jó arra, hogy előkerüljenek az ilyen fekete bárányok és meglegyen a lendület a szelektálásra :smile:

2 Likes

Igen, valóban lesz miből válogatnom a következő hetekben. :slight_smile: De sajnos még a kedvenc palettámat is könnyen megunom, ha csak azt kell használnom, ezért vagyok kíváncsi mennyire fog ez nekem menni. :slight_smile:
Biztos vagyok benne, hogy lesz pár selejtezés még, muszáj szigorúbb legyek, hiszen annyi szuper paletta került a birtokomba mostanában, hogy inkább azokat szeretném élvezni. Nem szoktam zsibin eladni, de szerintem a következő időszakban fel fog oda is kerülni pár dolog. :slight_smile:

1 Likes

Egyre jobban tetszik nekem ez az ötlet. Én is szívesen kipróbálnám, talán ilyen 1hét/3 paletta módban még működne nálam is.
De nem vagyok biztos benne, hogy én egy excel táblázatban akarok szembesülni azzal, hogy hány palettám van. No és mire beírnám mindet… :see_no_evil:

5 Likes

Ezt átérzem :joy: Ide nem fogom leírni a palettáim számát, az biztos, mert kicsit én is meglepődtem. Régóta vezetek Excelt, de tavaly/idén az új palettákat valamiért nem rögzítettem… Na most ezt megtettem, és hát volt is meglepetés. :see_no_evil:

1 Likes

Csak a mai nap jött 4 db… :rofl::rofl::rofl:

Na de milyenek! Majd felrakom az unboxing topikba. :grinning:

4 Likes