Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Dolgozni kell persze azért, csak nálunk megengedett az önálló időbeosztás. :slight_smile: A lényeg mindig, hogy a munka kész legyen.

1 Likes

Dettó, én is mindig munkaidőben járok Tescoba, de meglepődnél, hogy így is mindig mennyien vannak :smiley: mindig gondolkodom, hogy ez a sok ember itt mind home officeban van? :smiley:

3 Likes

Vagy éjszakás. Esetleg épp szabadnapos, de hétvégén dolgozni fog.

3 Likes

Nekem most annyiban jobb, hogy nincs bejárás. Mert olyankor elviszem a fiúkat suliba, hazamegyek sminkelni, és indulás melóba. Vagy egyből melóba. Most viszont a suli után egyből boltba megyek, vagy a reggeli gyaloglást ütöm nyélbe.
Ma pl. már voltam az Intersparba.

De amúgy nálunk is az a lényeg, hogy a munka legyen elvégezve. Van, hogy este 11-kor csinálom, ha napközben elcsesztem az időt…

5 Likes

Nekem az Oceanic van meg, fotón ilyenek a swatchok: https://www.instagram.com/p/B7VqgWYhvPd/

1 Likes

Tény! :slight_smile: Csak nekem meglepő, hogy majdnem ugyanannyian vannak, mint egy hétvégén :slight_smile:

Az Oceanic a másik amire nagyon fáj a fogam, szóval nagyon köszi! Hihetetlenül szépek ezek a swatchok! Szemen is jól muzsikálnak?

Igen, baromi pigmentáltak a színek. Satírozni mondjuk kicsit nehéz őket, mert a mattok elég kemények.

1 Likes

Köszi! Sajnos nem rettentem el, sőt, pedig a pénztárcám örülne neki. :smiley:

Hétfőn reggel vírustagadó “okos” " felelősségteljes" kollega bejött villamossal úgy a munkahelyre, hogy se szagokat, se ízeket nem érzett… Főnököm hazaküldte. Délután mentek ki a kollegámhoz, pozitív lett a tesztje. Igazgató tegnaptól bevágott minket 15 nap home office-ba ezért, mármint a közvetlen kollegáit, a komplett osztályt, 8 főt. Mert én szerencsére ugyan kinn voltam házkutatni, közvetlenül nem taliztam a covidos kollegával, de olyannal utána igen, aki találkozott vele… Nagyon mérges voltam a kollegára, ezt el is mondtam neki, pedig jóban vagyok vele. Van egy 75 éves Apám, meg 14 éves kora óta dohányzó Anyám, nagyon féltem őket. És bár Ők vidéken vannak, azért szeretnék majd menni Hozzájuk és nem akarok előtte teszteltetni mindig, ahogy karácsonykor tettem… És bárkit kinyírok, ha bajuk esik.
Szóval akartam én is home office-t, csak nem így. :slight_smile:

10 Likes

Ajj, sosem értem, ha valaki beteg miért nem marad otthon, főleg ha fertőző. Most meg pláne…

Remélem nem lesz belőle problémád.

1 Likes

Köszi, remélem minden okés, a betegségtől személy szerint nem félek, a felelőtlenségtől és a nemtörődömségtől ver le a víz…

1 Likes

Végre egy normális hozzáállás! Sajnos hallottam már olyan vezetőről, akinek az a becsípődése, hogy aki home office-ban van, az nem dolgozik, pedig ez ostobaság.

3 Likes

hú de izgin hangzik :female_detective:

3 Likes

Nálunk elhangzott,
hogy a home office tudjuk m i l y e n … 🤷

2 Likes

Fő a bizalom. :kissing_heart:

1 Likes

Igazad van, így fertőznek meg másokat, aztán van ám akinek ez végzetes, ezt kellene felfogni.:face_with_raised_eyebrow:

1 Likes

Az én szakmám nem home office kompatibilis, de a páromé igen. Mikor itthon van, szerintem legalább 1 órával többet dolgozik, mint benn. Sokszor ki sem kel az ágyból reggel, már e-mailre válaszol, és a fürdetés után is táblázatokat szerkeszt. Persze nagyon jó, hogy napközben el tud menni vásárolni ha kell, de mindig megvan a böjtje az ilyen programoknak.

6 Likes

Ugyanezt érzem én is. Ho- ban többet dolgozom; igaz közben lemegy egy mosás, meg tudok kicsit takarítgatni, vagy néha főzni, de összességében több órát foglalkozom munkával. Nekem bent kényelmesebb. Egyébként is rugalmas a munkaidőm, bármikor elszaladhatok bevásárolni, vagy ügyet intézni.

1 Likes

Ugyanez nálam…