Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Nagyon szép és jó minőségű paletta! Vedd meg :blush:

1 Likes

Ami nem hirtelen fellángolás, hanem már fél éve szemezel vele, akkor szerintem is jobb megvenni. :slight_smile:

1 Likes

Meggyőztetek :blush:

@blessed ráadásul ez még a kevés, de annál fontosabb elhatározásomhoz is igazodik, mert nem impulzus vásárlás :slight_smile:

3 Likes

Valaki nem vett már esetleg ilyen palettát?
Felkeltette a figyelmemet.

1 Likes

Brunette nekem nem jött be. Továbbadtam. Hogy miért mert nem maradt a helyén annyi ideig ahogy én gondoltam. A mattok krétásak voltak.

2 Likes

Köszönöm, hogy szóltál erről is :blush:
Valószínűleg engedek a kíváncsiságomnak, de örülök, hogy többféle véleményt is olvashattam :slight_smile:

Van valakinek Ace Beaute, Sample Beauty vagy Certifeye palettája? Nagyon szeretném őket kipróbálni, de kíváncsi lennék a minőségre. :slight_smile:

Nekem volt egy Ace-em, szerettem a minőségét, elég pigmentált volt, de túl színes volt és lustaságból elhanyagoltam.

Ahh, jól hangzik! Melyik volt meg?

Nekem van Ace Beauté kettő is, és Certifeye is. :grinning:

Uu, és milyenek? Melyik van meg? :smiley:

Végre eszembe jutott a neve: Flair. :smiley:

Oo, pont az az egyik, amire fáj a fogam :smiley:

1 Likes

Ezek vannak meg:

IMG_20210105_170709

IMG_20210105_170633

Az Ace Beauté paletták formulája nem a kedvencem. Valahogy nehéz velük bánnom. Nagyon pigmentáltak, ha elrontom, javíthatatlanok.

A Certifeye-t szeretem, bár mivel teljesen matt paletta, általában kiegészítésnek használom.

6 Likes

Ahh, de gyönyörűségesek, köszönöm, hogy lefotóztad :relaxed:

Ha gondolod, összefuthatunk valamikor, szívesen elviszem, hogy megnézd őket.

1 Likes

Nagyon köszönöm a felajánlást :star_struck: Ha tudom előre, hogy Pesten leszek, mindenképp szólok, aztán remélhetőleg össze tudunk futni :blush:

Ok, még home office-ban vagyok, szabadabban mozgok napközben. :slight_smile:

2 Likes

Jó is az a home office :slight_smile: (Én boltba is inkább munkaidőben járok, olyankor legalább nincs tömeg :D)

5 Likes

Én is akarok home office-t🤣

9 Likes