Nagyon szép és jó minőségű paletta! Vedd meg
Ami nem hirtelen fellángolás, hanem már fél éve szemezel vele, akkor szerintem is jobb megvenni.
Meggyőztetek
@blessed ráadásul ez még a kevés, de annál fontosabb elhatározásomhoz is igazodik, mert nem impulzus vásárlás
Valaki nem vett már esetleg ilyen palettát?
Felkeltette a figyelmemet.
Brunette nekem nem jött be. Továbbadtam. Hogy miért mert nem maradt a helyén annyi ideig ahogy én gondoltam. A mattok krétásak voltak.
Köszönöm, hogy szóltál erről is
Valószínűleg engedek a kíváncsiságomnak, de örülök, hogy többféle véleményt is olvashattam
Van valakinek Ace Beaute, Sample Beauty vagy Certifeye palettája? Nagyon szeretném őket kipróbálni, de kíváncsi lennék a minőségre.
Nekem volt egy Ace-em, szerettem a minőségét, elég pigmentált volt, de túl színes volt és lustaságból elhanyagoltam.
Ahh, jól hangzik! Melyik volt meg?
Nekem van Ace Beauté kettő is, és Certifeye is.
Uu, és milyenek? Melyik van meg?
Végre eszembe jutott a neve: Flair.
Oo, pont az az egyik, amire fáj a fogam
Ezek vannak meg:
Az Ace Beauté paletták formulája nem a kedvencem. Valahogy nehéz velük bánnom. Nagyon pigmentáltak, ha elrontom, javíthatatlanok.
A Certifeye-t szeretem, bár mivel teljesen matt paletta, általában kiegészítésnek használom.
Ahh, de gyönyörűségesek, köszönöm, hogy lefotóztad
Ha gondolod, összefuthatunk valamikor, szívesen elviszem, hogy megnézd őket.
Nagyon köszönöm a felajánlást Ha tudom előre, hogy Pesten leszek, mindenképp szólok, aztán remélhetőleg össze tudunk futni
Ok, még home office-ban vagyok, szabadabban mozgok napközben.
Jó is az a home office (Én boltba is inkább munkaidőben járok, olyankor legalább nincs tömeg :D)
Én is akarok home office-t🤣