A Give Me Glow nekem is szimpi, meg nyilván a Kaleidos, de ami még tetszik az a Moira, a Kara Beauty, a Dito Cosmetics, és ami NAGYON tetszik, az a VE Cosmetics
Jaj, kihagytam a Shroud Cosmetics-et és a Certifeye-t… Szerencsére utóbbit emberi szállítási költséggel is meg lehet kaparintani
Úgyis tudom, hogy amikor rájuk keresek majd Instán, nekem is végem lesz… elhaló sóhajomat hallhatjátok a távolban.
Mennyire leárazva…?
Bár lehet nem kellene, ilyesmin gondolkodnom, rajtam nem túl tartós a formulája…
A Clionadh szállít? Én nem láttam Magyarországot az új honlapon az International shipping listában, csak Ausztriát .
Hát ez ilyen… ez egy fertő!
Én láttam és most is látom:
Köszi! Aznap, mikor megnyílt a webshop, még máshogy nézett ki ez a fül. Akkor egyszer ehhez is összeállhatnánk (a lottóötös megnyerése után pl. ) egy közös rendelésre.
Az a baj, hogy EU-n kívüli és a 17 dolláros pk(10 gr-ig asszem) is beleszámít a csomag értékébe, tehát nagyon hamar elérnénk a 40-es kiskapu értéket. Plusz ezek a szemhéjpúderek elég drágák.
Vagy benyeljük az áfát és szétosztjuk, de nem biztos, hogy megéri.
Sajnos ezért írtam én is a lottóötöst feltételnek a rendeléshez. Valószínűleg ennyit tényleg nem ér a dolog. Inkább meg kellene várni, hogy a Lethal multichromeok kiforrják magukat.
Vagy Tammy Tanuka pigmenteket kell rendelni. Az is harmadik országbeli, de normális árakon. Szerintem a Clionadh-nál az erős hype is közrejátszik.
Amadea szeretne egyet tartaléknak, mert limitált. Neki szereztem be.
24 eurò volt.
Annyiért nagyon nagyon megérte… Ha valamilyen csoda folytán mégse érdekelné @Amadea-t (amit kétlek), én elvinném a palettát .
Nagyon köszönöm! Alig mertem használni, mert féltem, hogy elfogy (!), és ott állok Subculture nélkül, milyen világ lenne az?!
De rendes vagy
Lányok, légyszi beszéljetek le a Huda Mercury Retrogade palettáról
Én ugyan nem foglak, mert nagyon jó, érdekes paletta.
Bocsi.
Semmi gond Féle éve nézegetem, azt hiszem, most fogom megvenni.
Nem fogod megbánni.