Nekem jövő héten érkezik a Lorac Unzipped Gold
Az szuper , nekem a sima unzipped van meg, elő is keresem , szèp meleg szìnek vannak benne.
Csinálhatnál róla swatchokat
Okè, szìvesen csinàlok
A biznisz idén sem áll le.
Nagyon tetszik
Ne is mondd. Meg vagyok kergülve ha szép palettát látok. Mikor múlik el ez az őrület?
Never
Szerinted ki nézeget mini ND palettákat a zsibin, mikor hatalmas készlete van, szó szerint a szivárvány minden színében, úton van felé további három és a meglévő mini Goldot még alig használta?
Majd 70 évesen, ráncos szemhéjjal!
Nekem karácsony előtt jött csomagom BB-ről, hát nem kommentálnám a csomag “kitömését”.
Ez nem jó hír.
Van kiszemelted?
A Retrót és a Zendót nézegettem, de tényleg feleslegesek.
A denona Metropolis amúgy èrdekel még? Mert most épp 2 van- lecsaptam a lookfantasticon leàrazva, mert mégis csak megtartok 1et Vettem egy subculturet is alig hasznàlt fèlàron
Ne is emlìtsètek.Ha végre eladok 2 palettàt akkor tuti meglátok az fb csopiban 1-2 t jò àron és alig bìrom megàllni hogy ne vegyem meg.Ez màr menthetetlen. Tegnap elkezdtem külön tartòkba szelektàlni a highlightert, bronzert, pirosìtòkat.
Igen, persze! Azért nem említettem, mert fejben az már a raktárkészletem része.
Wáwáwá, te vagy a legjobb personal shopper!
Emiatt is örülök, hogy nem használom a Fb-ot, akkor tényleg végem lenne. És néha öröm az ürömben, hogy sok márka, webshop nem vagy horribilis áron szállít hozzánk (ld. Clionadh, 17 dollár… hát, köszi).
Újravetted végül a subculture-t?
Most kezdtem el indie brand-ek után kutatni és végem van Néha olyan horribilis szállítási költségek vannak (szerencsére?), hogy esélytelen lesz rendelni. Persze találtam már jó párat, amit elfogadható áron be tudok szerezni és csodásnak tűnnek. Úgy döntöttem még azért várok kicsit, mert kicsit használni kéne azokat, amiket most vettem, meg még csak most érnek ide… De nekem minden azonnnnnal kell!
Jaj, ez nagyon ismerős! Mely márkáktól szeretnél rendelni? Nekem eddig a Sidney Grace-szel és egy nagyon kicsit a Give Me Glowwal, meg a Kaleidosszal és a Lethallal sikerült megismerkedni (nem is olyan kevés).