@Kokapu, nagyon szép lett a smink!
Tíz órával később.
Nem tökéletes, de egész korrekt, az meg egészen fantasztikus, hogy még mindig milyen fényes.
Kíváncsi vagyok, hogy másik primerrel milyen lesz.
Ez után a nap után különösen nagy örömmel töltött el az érkezésük.
Kíváncsi leszek a véleményedre! Remélem, neked is olyan áll leesősen tetszeni fog majd, mind nekem!
Meg csak a Saharan 2-t próbáltam ki, hű, a mattok… és tényleg nem porzik! A rosegold fényes színnel szenvedtem egy kicsit, mire feltapogattam, de hát még először próbáltam.
Kell a Tribe is!
Azt írják a weboldalukon (lehet, hogy a paletta dobozán is, erre nem emlékszem), hogy a fényes színeknél a lapos, nedves (Mac Fix+ vagy egyéb setting spray - ezt ők írják, nem az én márka ajánlatom ) ecsetet, vagy az ujjunkat használjuk.
Ki kell tapasztalni, melyik ecset a legjobb hozzá. Egyszer próbáltam nedves ecsettel, és még jobban fénylett. Durva a cucc.
Jujj én már meg is rendeltem a Tribe-ot:D:D:D
Ha már JP paletta dicséret van, beszállok én is, ez a smink a nubian 2 palettával kászült, hihetetlen egyszerű volt vele dolgozni és brutál szépek a színek, megjegyzem nedvesen még nem próbáltam őket, de ihletet kaptam, köszi a tippet @Kokapu
Ujjal tapogattam, úgy harmadik nekifutásra épült fel a szín, de a fehéres arany színt a belső szemzugba ecsettel vittem fel, és hát hű.
Majd a mozgó részre is felviszem ecsettel, köszi!
Honnan, a saját oldalukról?
Igen, végül csak egy Tribe-ot rendeltem, nagyon büszke vagyok magamra, hogy nemet tudtam mondani a többi termékre. De ma megyek a postára a Douce-ért, úh.lesz összesen 5 Jp palettám, szerintem azokkal ki tudom élni magam egy darabig:D
Erre, ha így egyet rendelsz, mennyi a szállítási ktg.? Van már rá vám, vagy még alatta lesz?
És akkor melyik 5 paletta lesz?
Amerikába rendeltem, 3 dollár a szállítási költség, és hazahozzák nekem, mint Ace-ket. Zulu, Nubian, Nubian2, Douce és Tribe és lesz a gyűjtemény. A Douce pedig egy csoda, még csak nézegetem, de alig várom, hogy kipróbáljam:).
Szép gyűjtemény lesz!
Én is úgy gondolom, hogy sikerült jól összeválogatni, hogy ne legyenek hasonlóak, és mindenféle stílus legyen benne:). Még a warrior is izgat, de azok a színek benne vannak a kb. a többi palettában. Neked mik vannak végül, és mi még a wishlist?
Nekem a Saharan, a Magic és a Masquerade van meg. Igazából ha megnézem, akkor ezekkel gyakorlatilag bármilyen szemsmink elkészíthető.
De ha a Tribe-ot még sokáig nézegetem, lehet, hogy egyszer megrendelem.
Viszont valamelyik márkánál láttam, hogy ma megjelenik egy kékes-lilás palettája, de sehol sem találom… Pedig határozottan a Juvia’s-ra emlékszem.
Bár az is lehet, hogy csak álmodtam, mert a héten össze-vissza álmodtam mindenfélét.
A Colourpopnak jött ki egy lilás palettája, nem erre gondoltál?
És tényleg! Köszi!
Valentin nap alkalmából (jó, kiegyezem a nő nappal is ), lehetne free shipping! Már rendelném is!
Meg még a Saharan II blush palettát is elfogadnám, bár kicsit félő, hogy ha az is ennyire pigmentált, akkor könnyen bohócot festhetnék magamból.
Tavaly év végén vagy 3x volt, nem hiszem, hogy egyhamar lesz. De az talán még él, hogy ha küldesz egy ismerősödnek az oldalról vmi levelet, kapsz 5 dollár kedvezményt.
De sokszor akcióznak.