Igen a blood sugar ott hever 2 hònapja ès mèg nem pròbàltam ki. olyan szèp, nem tudtam mèg " bele màszni" .
Jajj pedig az is milyen szép
Pedig ha kipróbáltad volna, nem gondolkodtál volna ennyit az Alien palettán, nagyon meggyőző a minőség.
Hoztam swatchokat a L’Orèal x Karl Lagerfeld highlighterről ès a rúzsokról, hátha valakit èrdekel rajtam kívül. A szemhèlypaletta sajnos valóban nincs a dm-ben.
(Bocsi a nyomi rúzs-swatchokèrt, de kis csontos kèzfejemen így sikerült most)
A highlighter hazajött velem.
A paletta kapható a lookfantastic oldalán is. A rúzsokról mi a véleményed?
A swatchok egy rètegben kèszültek, szóval a fedèsük jó. Az állaguk kicsit gèles-krèmes, könnyedèn siklik a bőrön. Nekem krèm finishűnek tűntek, vagyis nem matt ès nem az kimondottan fènyes. Nem volt egyszerű lemosni őket a nedves törlőkendővel, ami a dm-ben van (tudod, amit swatcholás után használunk az üzletben)
Ti is szoktátok a sminkjeiteket pakolgatni, rendezgetni? És olyankor próbálgatni?
Nálam ma este a rúzsok voltak soron (miután tegnap eltöltöttem egy kellemes, fürdetéses estét az ecseteim társaságában ).
Szétszortíroztam őket, hogy reggelente hamarabb megtaláljam, amit keresek (volt már egy csoportosítás, de az nem annyira vált be).
Most így lett:
- neszesszer: Nabla rúzsok. Folyékony és hagyományos vegyesen, amelyiknek van, az a ceruzájával.
- neszesszer: kedvenc és high-end rúzsok, folyékony és hagyományos vegyesen. Ide kerültek az ABH, Jeffree Star, Stila, Too Faced, Melt, Kat Von D, Deborah Milano, KAP rúzsok, és mivel imádom őket, a három NYX Butter Gloss és egy Catrice is.
- neszesszer: szájceruzák.
- neszesszer: folyékony rúzsok, amik nem kerültek az első kettőbe.
A maradék hagyományos rúzst kétfelé osztottam. Az egyikbe azok kerültek, amik állaguk, vagy színük, vagy csak azért mert ősziesebbek kerültek. A másikba a nyárias, mostanában kevésbé használtak kerültek, vagy ami mégsem jön be annyira.
Hogy ezeket külön válasszam, persze próbálgattam is őket.
Gondoltam, megosztom veletek a képeket.
Ezen a képen a csukló felől aláhúzott 5 rúzs, Essence This is me rúzs. Hüvelykujj felől: 01, 02, 03, 04, 11.
Ezen a képen felül (az ujjak felé) Pupa rúzsok vannak: 002, 003, 005, 010, 030, 106. Imádom mindet!
Néha én is át szoktam pakolni azt a közepes doboznyit, ami maradt. Már nem sok, de tényleg időnként más szempont szerint kell elérni a dolgokat. Illetve át kell nézni, hogy nincs-e felslegesen tartogatott cucc (megromlott, megunt, vacak, csak nem dobtam ki). Nekem a doboz vált be, mert a nesziben nem látom mi hol van. Átlátszót is próbáltam, de így is mindig kiszórtam mindent és úgy kellett válogatni. A dobozt kinyitom és mindet látom. Benyúlok, kiveszem és kész. Az ecsetek nyitott tárolóban laknak, a rúzsok plexi tartóban. Neszesszerben útravalót szoktam tartani. Vagyis mostanában előfordul, hogy este összeszedem, amit reggel magamra akarok kenni és ezt a kupacot teszem neszibe. Nem tökéletes, mert van, hogy meggondolom magam másnap, de jobb, mint újra túrni és gyakorlom a rugalmasságot is
Először egy dobozban laktak, de az sajnos a mennyiség miatt nem vált be.
A megfelelő nesziből kiborítom a kupacot, úgy szoktam választani, ha nem konkrét a terv.
Az ecseteim vagy ecsettartó táskában, vagy hengeres tartóban vannak. Nem szeretem kinn hagyni őket, két okból:
- az a kényszerképzetem, hogy a szabadon tartott ecsetek porosak lesznek (pláne, hogy nem sminkelek minden nap).
- délutánonként a gyerekeim előbb érnek haza, mint én, és nem szeretném, ha csak úgy felfigyelnének az ecseteimre, mert imádják velük simizni az arcukat (Naaa, anya! Olyan selymes!)
De szépek ezek a Pupák! Annyira relaxáló a cuccokat nézegetni meg pakolgatni. Ha jól értelmezem, a csuklódhoz közelebbi soron, felülről a negyedik a 010-es szín?
Bejelöltem narancssárga pöttyel a 010-et. Az I’m matt család tagja. Ezt, a 030-at és a 106-ot még lehet kapni, sajnos a többit nem. Azok I’m nude-ok voltak, és csak tavasszal lehetett kapni pár hétig.
Köszi szépen!
Olyan jó nézegetni mások sminkjeit! Ilyenkor kicsit meg is nyugszom, hogy még van hova fejlődnöm sminkcuccok terén, illetve nem csak én vagyok olyan elvetemült, hogy az utóbbi időben szinte csak erre költök!
Nálunk ablakpucolás volt a hétvégi program. Vasárnap reggel már annyira nem akaródzott folytatnom, hogy kétségbeesésemben inkább nekiálltam én is ecseteket fürdetni.
Nekem is. De arra meg nincsen kapacitásom, hogy - ecsettartóból ki, ecsettartóba be - rakosgassam őket minden áldott reggel, főleg úgy, hogy sokszor el se tudom dönteni, mihez melyiket használjam, mert ebben sincs még meg a kellő rutinom. Így egyszerűbb, ha elhessegetem ezt a kényszerképzetet.
Csak azokat tartom “elzárva”, amikről biztosan tudom, hogy a közeljövőben nem kellenek.
Én azt az ecsetet használom, ami éppen a kezembe kerül. Meg ami tiszta. Tegnap gyorsan ellöbböltem és bebalzsamoztam vagy 8 szemrevalót, a nagyja ottmaradt.
A használtakat nyitott kaspó szerűségbe teszem, az nem baj, ha porolódik, este végig szoktam rajtuk menni a MAC ecsettisztítójával. Azzal hamar szárad.
Igazad van, nekem is lazábbra kellene vennem a figurát, de annyira tudományosan akarom csinálni.
Én nem is gondoltam volna, hogy ilyen sok időbe telik, mire megszáradnak az ecsetek! Az enyémeknek van, hogy kell másfél nap is.
Bár szerintem nálunk, Budapesten a por is nagyobb!
Majd lelazulsz hozzá. Régen azt hittem, ha nem az előírásnak megfelelően használok egy ecsetet, valami katasztrófa történik.