Swatchok, összehasonlító fotók

Essence Disney Princess paletták: Belle és Jázmin.
IMG_20190921_112820

Bár a paletták nincsenek leragasztva, a védőfólia igen, mégpedig elég erősen. Feljön szépen, de talán meggátolja a bolti belenyúlkálást. Egyébként teszter volt mindegyikből. Fóliával:
IMG_20190921_112910
IMG_20190921_112913

Fólia nélkül:
Jázmin
IMG_20190921_112958
Belle
IMG_20190921_113053

Egyelőre swatchokat csak a Jázminból húztam. Ha minőségre nem válik be, akkor a Belle gyűjteményes darab marad. :grinning:
IMG_20190921_113510

Jázminnal készült smink is. A véleményem eléggé vegyes, sajnos nem egy új Ho-Ho-Ho, vagy Berry on paletta. Küzdeni kell rendesen vele. Matt elég kevés van benne, azok nem rosszak, bár a bal sarokban a világosnak semmi színe, de mondjuk a primert fixálni jó.
Két féle fényes van, velük viszont sajnos vannak gondok. A sima fényes, szaténos szép, de kizárólag ujjal működik, az ecset nem vesz fel semmit, és még ujjal is sokszor bele kell nyúlni, hogy jó legyen. Aztán vannak a csillámos színek, ilyenből talán négy van benne. Ezeknek az alapszínéből sok minden nem látszik a szemhéjon, viszont cserébe a csillámok veszettül szóródnak összevissza. Nem porolós, de csillámok az arcom közepén is landoltak.
A végeredmény tetszik, de ezért eléggé meg kellett dolgozni.

IMG_20190921_130659

IMG_20190921_130609

13 Likes

Kihoztad belőle amit lehetett, az biztos! Igazán szép lett.

2 Likes

Nagyon szèpsèges sminket hoztál össze vele :star_struck: A kèk spirál is sokat dob rajta :blush: Azt hiszem kell ez a paletta nekem is :grin::shushing_face::face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Nagyon szépet varázsoltál belőle! Magát a palettát nyugodt szívvel hagyom ki.

1 Likes

Köszi! Én a Belle-t mindenképpen megvettem volna. Végül is ár/értékben nem rosszak ezek a hercegnős paletták, de ahol annyi és olyan minőségű paletta van, mint nálad (vagy nálam), ott tényleg fölösleges, hacsak nem az érzelmi töltet okán.
Azt viszont sajnálom, hogy az ecsetek nem voltak.

2 Likes

Nos, igen. Ha olyan jó lenne, mint a HoHoHo, elgondolkoznék rajta.
Hátha lesznek ecsetek Pinkpandán…

1 Likes

Natasha Denona 124K Bronzage swatch. Nem is kifejezetten swatchot akartam készíteni, csak hozzáértem és ez lett belőle.15693257915471928528433

7 Likes

Ma érkezett Edittől a szülinapomra kapott UD Honey :slight_smile: A minták egy húzásra, alap nélkül készültek, nappali fényben. Megerősíteni tudom, nem zöldes, hanem meleg arany-barna-bronz a színvilága. Minőség tökély, mint mindig :slight_smile:
Ahogy nézegetem a képeimet, nem adják vissza igazán, mennyire ragyogóak és élettel teliek a színek. Talán majd sminkben.
IMG_20190930_120238

IMG_20190930_120238

IMG_20190930_120707

9 Likes

Nagyon szép, biztosan nagyon jól fognak állni neked a színek!

2 Likes

Köszönöm :slight_smile: Hozzád is nagyon el tudom képzelni, ahogy nézegettem ráadásul elég sokféle sminket ki lehet hozni belőle.

2 Likes

Jaj, nemá’! Nem akarok vásárolni!!! :sweat_smile:

3 Likes

Igen, ha a Juvia’s Warrior nem lenne meg, el is gondolkodnék rajta, de két arany-barna paletta már felesleges lenne. :slight_smile:

3 Likes

Lehet, hogy a Honey akarja, hogy megvedd :wink: :slight_smile::smile:
Tényleg nagyon szép. Őszre tökéletes, de a karácsonyi időszakban is abszolút meg fogja állni a helyét.

2 Likes

Igaz, ha vannak hasonló színeid akkor lehet tényleg felesleges. Ez nálam is mindig döntő érv szokott lenni :+1:

Hát, nálam nem annyira, mert ahhoz képest, hogy egyszer már összeállítottam a saját JS Alien palettámat a meglévő palettákból, múlt héten mégis csak megrendeltem a Beauty Bay akciójában. :woman_shrugging:
De mondjuk ilyen aranyos színekből elég a Warrior, ritkán használok ilyet, csak alkalmilag.

3 Likes

Tényleg szép!

1 Likes

Ha sokszor használsz egy adott színt, akkor nem baj ha van utánpótlás :wink: Én a nagyon színeseket csak nyáron szoktam használni de hőségben meg már nem, ezért nekem színes palettáim nem igazán vannak. Mondjuk egy JSC Mini breaker-t most szeretnék a narancsos és a szürke, valamint lila miatt.
Egész nyáron annyit, de annyit vacilláltam a Juvia’s palettákon, hogy nagyon kéne, de pont azért beszéltem le mindig magamat, mert félő hogy nem használnám annyit. Pláne az utóbbi egy évben észrevettem magamon, hogy jobban szeretem a természetesebb színű szemfestés+erőteljesebb rúzs kombinációt. Biztos közre játszik az is, hogy a ruhatáramhoz is jobban illenek a bronzos vagy füstös sminkek, mint a nagyon színesek.

1 Likes

Annyit ìrtatok a JS alienről, hogy hozzàm is ùton van pedig amikor először làttam,biztos voltam benne hogy nekem nem kell :rofl:

3 Likes

Van már másik JS palettád?

1 Likes

Ez így szokott lenni, én az UD GoT palettával jártam így, hónapokig beszéltem le magamat, aztán az lett júliusban a kért házassági évfordulós ajándék, annyi szépet írtak róla itt a lányok :). Ja, és persze nem bántam meg, imádom azóta is!

3 Likes