Nekem is az RT bronzositó nagyon lassan szárad, még a többi nagyobb fejűhöz képest is.
Egy ideje már megvilágosodott előttem, hogy hiába nézem, lesem a nagy videoguruk szemfestési technikáit, mindenkinek sajátmagára szabottan kell kialakítania a neki legjobban megfelelő módszereket. Így nekem is. Olyan technikával, és olyan ecsetekkel kell dolgoznom, amikkel a számomra legelőnyösebb eredményt érhetem el. És ebben nem tud segíteni egyik youtuber se, ezt nekem kell kikínlódnom egyedül, sok-sok gyakorlással. Azt hittem, ha lépésről-lépésre leutánzom őket, akkor minden rendben lesz. De nem. Esetleg egy-egy praktikát elleshetek tőlük, de semmi több.
Ez a kényszerképzet nekem is megvan, de igyekszem figyelmen kívül hagyni. Kb minden ecsetre sorra kerül heti egyszer, és legalább egy héten egyszer ki is mosom őket. Így valamennyire nyugodt a lelkem…
Ebben abszolút igazad van. Hányszor próbáltam ugyanazt a sminket, technikát megcsinálni amit instán/youtube-on látok! Segítség ugyan a fejlődésben ilyeneket nézegetni, de más a szemem és az arcom formája, más ecsetek esnek kézre, mással tanultam meg könnyebben dolgozni. Emlékszem, a tusvonal volt nagyon nehéz falat. Ha 100 videót nem néztem meg, egyet sem. De egyszerűen nem tudtam megtanulni. Egyrészt mindenki a filceket javasolta, azokkal egyszerűen és gyorsan megtanulható, könnyű vele dolgozni. Na nekem meg az ecset - gél kombó vált be. De ha egy random ötlettől vezérelve nem próbálom ki, sosem tudom meg. Másrészt a bemutatott technikák sem vittek előrébb. Elméletben nagyon szép és jó… de a gyakorlat kicsit más.
Jaj, a filcek nekem rémálom. Nekem gélesebb állagú szemceruzával vagy magával szemhéjpúderrel és ecsettel megy a legjobban. A filc nekem röhejes lesz mindig.
UD Born to Run paletta. Csodálatosak a színek, végtelen sok lehetőség rejlik ebben a palettában.
Sajnos ebben az esős időben, csak vakuval tudtam fényképezni. De azért szerintem így is szépek.
Szépek! Az én csomagom is megjött, holnap tudom átvenni a postán.
Várom a képeket
Ez mégse az lesz…
Melyik pirosítót is rendelted?
C01 Rosy Verve árnyalat
Csillámosnak vagy szatén fényűnek mondanád inkább? Nagyon vacillálok a megrendelésén. Sajnos az én városomban nincs még, és elég valószínű, hogy nem is lesz
Igazából a Max Factor hasonló kinézetű pirositói helyett keresek alternatívát.
Szerintem inkább szatén, nem látok benne csillámot.
Nagyon pigmentált… Én is azért rendeltem inkább, mert egyrészt limitált, másrészt lehet nem tudom üzletben megvenni, mert nem lesz.
Az én Pinkpanda rendelésem is megérkezett. Az Essence Magical Mystical Me paletta egy csoda. Bársony borítása van mint az ABH palettàknak, na és a színek! ELKÉPESZTŐEK! A fényesek már tapintásra is olyanok mint a Ho Ho Ho paletta fényes színei. Szinte krémesek. Egy húzással készültek a swatchok. A mattok is csodásan pigmentáltak és nagyon selymes tapintásúak. Hétvégén letesztelem a szememen is.
A pirosítók is nagyon szèpek, bár a középsőtől nem ájultam el. Balról jobbra: C01 Rosy Verve (nekem ez a kedvenc) C02 Naked Petals, C04 Moody Plum
Ha a szememen is ilyen jól fog működni mint a swatcholáskor, akkor nagyon boldog leszek. A csomagolása is nagyon szép, igényes. Sajnos csak lámpafényben tudtam már fényképezni, így nem igazán látszik de csodaszép bíborlila bársony a paletta borítása.
Várjuk a sminkeket is vele! Nagyon ínycsiklandozónak tűnik kép alapján…
Nekem is nagyon tetszik!!! Vagy már írtam?
Pont a mi színeink ugye?