Swatchok, összehasonlító fotók

Jeffree Star Androgyny paletta.
Azért rendeltem, mert szerettem volna JS minőségben ezeket az alap színeket. Én az eddigi palettáimat (Blue blood, Jawbreaker, Mini Breaker) is nagyon szeretem, és tudom, hogy mire képesek, de erre a palettára még így sem voltam felkészülve. Alap színek, de mégis gyönyörűek. A két fényes olyan, mintha olvadt vaj volna, a mattok egy része (Poison, Swallow) az eddig megismert JS minőség, azonban a Safe Word, Charm, Dominatrix, Androgyny, Fetish és Military színek elképesztőek. Nem hittem volna, hogy a Nabla mattok és a Lorac puhaságán valami majd túl tesz, de ezeknek sikerült.
Kizárólag szuperlatívuszokban tudok róla egyelőre beszélni, sminkelni valószínűleg szerdán fogok (holnap még kihasználom a nyárias időt egy nyárias sminkhez) tudni vele.

Jöjjönek tehát a képek.
IMG_20190915_181222

A viszonylag decens külső ne tévesszen meg senkit, belül már ez fogad :grinning::
IMG_20190915_180502

IMG_20190915_181311

Swatchok vakuval:
IMG_20190915_180543

Vaku nélkül:
IMG_20190915_180615

7 Likes

IGAZÁN KÖSZI az ínycsiklandó leírást, a következő akcióban ezt (IS) vehetem meg. Ha megunod a szakmád, menj el marketingesnek.:stuck_out_tongue:

2 Likes

Hú nagyon örülök, hogy megvettem. Csodásak a színek és szuper a minőség. Amikor megláttam Edit blogján, hogy kapható, nem is gondolkodtam, azonnal írtam neki.

Jaj nagyon tetszik! Csodàlatos színek!

1 Likes

Ezt már a férjem is mondta, amikor tolom neki a szöveget, hogy melyik paletta/táska miért olyan csodálatos. :joy:

2 Likes

Essence Crystal Power paletta. Ujjal swatcholva nagyon pigmentáltak a színek. 8 fényes és egy matt. Kíváncsi leszek, hogy a szememen majd hogyan viselkednek a festékek.
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

9 Likes

fúúú… pont tegnap láttam, most már sajnálom hogy az csak arcpalettát vettem meg, gyönyörűszép és minőségileg is jónak tűnik.

1 Likes

Milyen az arcpaletta? Próbáltad már? Szemezek vele,de még nem tudom, hogy megvegyem-e.

Találós kérdés. Melyik palettát swatcholtam? :wink:
received_769555280149086

6 Likes

Too Faced Chocolate Gold a tippem. :slightly_smiling_face:

1 Likes

nehéz eldönteni. egyrészt gyönyörű. könnyű vele dolgozni, minőséginek érződik (bár nem atompigmentált, de azért ott van), másrészt viszont én csak akkor ajánlom, ha az érdekesebb, extrább színeket keresed, mert a szín-finish összeállítás kicsit ufó. (főleg a selyemfényű sötétmályva wtf egy kicsit. meg a csillámporos fehér - képen, távolról szép, mintha vizes lenne a bőr, de élőben, kartávolságról meg egyértelműen csillámpor). persze ízlések és pofonok :smiley:

1 Likes

Én is valamelyik Too faced-re gondolok, a kerek karácsonyi palettára :heart_eyes:

1 Likes

Köszi :slightly_smiling_face: Akkor ezt lehet kihagyom :grinning:

@anon46483502 nagyon közel járt az igazsághoz, azonban @Kokapu válasza tökéletes! Jár neki a hangszóró. :smiley:

Majd jövök a részletekkel is! :kissing_closed_eyes:

3 Likes

Szerintem is a tf chocolate gold

1 Likes

Egyébként nem azért találtam el, mert annyira paletta guru lennék. :grinning: Mögötted egy Too Faced állvány van, és emlékeztem, hogy nemrég írtad, hogy téged a Chocolate Gold érdekel. Ezután már csak azt kellett csekkolni, hogy a színek stimmelnek-e. :wink:

5 Likes

Hmmm, micsoda detektív munka, ezt már szeretem :smiley:

3 Likes

Hát, amennyi Agatha Christie könyvet elolvastam, ez a minimum. :grinning:

4 Likes

Ez nagyon aranyos :laughing::smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Kiárusításon 750 Ft volt a Dm-ben. Egész érdekes színeket tartalmaz, a pigmentáltsággal sincs gond szerintem. Gondoltam hátha valakit érdekel, érdemes lehet lecsapni rá, ha még nincsenek ilyen színek a kollekcióban.
K%C3%A9p K%C3%A9p K%C3%A9p

3 Likes