Ma kipróbáltam, és felkenve is eszméletlenül szép ez a szín
Bár azt hozzátenném, hogy rajtam például a benne lévő vörös egyáltalán nem látszik, inkább rózsaszínes-fuksziának mondanám, összehasonlítva a hivatalos fotókkal mintha nem is ugyanaz a szín lenne
Olyan, mintha a Skyscaper Rose lenne csak egy leheletnyivel sötétebb hidegebb verzióban (szintén hivatalos fotókkal összehasonlítva)
Köszi az infókat, nekem is a Skyscraperre hasonlít így a kezeden. Érdekes, hogy hidegebb, mint az a rúzs, azért az sem éppen a meleg árnyalatáról híres Mondjuk biztosan emiatt ragadta meg a figyelmem, mert olyan szép fuksziás
Nem tudom, hogy valóságban is hidegebb-e, csak egy tükör és a honlapon szereplő fotó alapján jutottam erre
Lisa Eldridge Velvet Bloom, Velvet Morning, Cinnabar
(Látom tehetséges fotós voltam, a sötétebb a Cinnabar )
Oké, nem csak a Morning, hanem a Bloom is kedvenc
Valóban hasonlít a Skyscaperre? (Visszatérve a korábbi témához )
Jaj hát el is felejtettem Nem csináltam összehasonlító swatchot de majd fogok, így a bőrömön nem hasonlítanak, a Bloon melegebb, vörösesebb, a Skyscraper nagyon hideg kék tónussal. Nekem inkább a Blush jutott inkább eszembe, de aképeket megnézve az sem hasonlít
Hm… Úgy látszik, csalókák ezek a képek
Hidegebb tónusú bronzer, kontúr.
Bal oldalon a NYX Sweet Cheeks pirosító So Taupe árnyalata van, tőle jobbra a NYX 3 Steps to sculpt Fair árnyalata. Itt nem bírtam ki, a kiemelőkről is csináltam swatchokat.
Természetes fényben:
Benti kép, lámpánál:
Benti kép, vakuval:
A pirosító állaga krémesebb, a 3 Steps mind három színe pedig porosabb.
Arcon még nem próbáltam egyiket sem, mert full sminkben vagyok reggel óta
Nagyon köszi! Engem meggyőzött a pirosító is, be fogom szerezni. Bár a 3 steps-et is elég hidegnek érzem, a swatchokon a So Taupe-hoz képest szinte meleg. Hideg kontúrból pedig sosem elég.
Én köszönöm az ajánlást! Igen, kell egy hideg és egy hidegebb, örülök, hogy mindkettőt megvettem.
Hinnye, az a So Taupe nagyon csini… kell ez nekem vajon?
Naná! Egy jó kis hideg bronzer (azaz pirosító) mindig jól jön.
A tegnapi kibontás után megpróbáltam nappali fényben is swatcholni őket, de nem vagyok valami nagy fotós, elnézést kérek.
MAC Club, Shale, Girlie, Ricepaper
Bekerültek a palettámba is, amit kicsit megpróbáltam megtisztítani a sok csillámtól meg portól (nem sok sikerrel), és újraírtam a cetlit, mert már ő is elég ratyi volt.
A Girlie, Sushi Flower és Bright Pink az utazós pirosítóim. A Bright Pink tényleg az, a másik kettő szemhéjpúder, de simán használhatók arcra is.
A Club egy zöldes fényű szépség, jól látom?
Lisa Eldridge Velvet Rain a zsibiről
Rajtam inkább rózsaszín, mint ez a korallos-rózsaszín.
Így is gyönnyörű!
Tetszik neked is?
Még barátkozom vele, ez az első, hogy teljesen más rajtam egy rúzs mint a képen, de ma csak magamra dobtam, nem teljes sminket készítettem. Szerintem tetszik :
Igen, határozottan zöldes fénye van, ami egy melegbarna alapban van benne.
A Blue Brown pigment van még meg tőlük, annak az alapja egy ennél sokkal inkább vörösbe/téglába hajló barna és az inkább kék fényű. Most már csak a Starry Night-ot nem tudom, de egyszer ránézek egy MAC boltban. Érzésem szerint az a Blue Brown pigmentre hasonlít jobban, de ha valakinek megvan véletlenül, javítson ki.
Itt egy picit jobban látszik a színe: