Nagyon tetszik, köszi!
Nagyon különleges árnyalat az a Club, én úúúúúúúúúúgy szeretem a Mac szemfestékeket
IMádom őket én is egy Dusky Rose Times Nine palettám van és egy saját magam válogatta 4-es, amikről utóbb kiderült, hogy 2 belőlük ugyanaz, mint a Dusky Rose-ban
de tényleg gyönyörűek
most az ABH Nouveau palettával estem szerelembe. Olyan pigmentál, olyan szép színek, hogy szerintem sosem fogy el
@Mse Ma ezzel sminkeltem, bár a temetőben a varjút sem fogja érdekelni. Nagyon szép one-and-done szín, a barna alapja a Satin Taupe-hoz hasonlít, a színmélysége szintén, csak persze a zöld fény miatt teljesen más a végeredmény. Én is nagyon szeretem a MAC szemfestékeket, sokkal jobban megéri nekem a saját palettámat összerakni, mint millió palettába beruházni. Időközben az új ND és Huda palettákról is lemondtam, nem érné meg egyik sem nekem.
@anon21269124 Ránéztem a Dusky Rose palettára, tényleg nagyon szép és jól kihasználható színek vannak benne. A négyesben milyen színeid vannak? Az ABH paletta is gyönyörű, bár nagyon nem az én színeim. Vagyis némelyik az, de mások meg nagyon nem, és akkor megint eljutottunk oda, hogy miért nem veszek több palettát.
Hú…ez nehéz, mert a neveiket nem tudom Van benne egy matt ezüstösnek tűnő fehér, ami kikenve szimplán fehér. Egy fényes halvány púderes rózsaszín, ami a Dusky Rose-ban a bal oldali oszlopban felülről a második
Egy teljesen ezüst csillámos (ez is a Dusky rose-ban is van) és egy taupe-os fényes szürkés-barnás
Még korábban én is gondolkodtam a Rainen, de a Bloom lett, ami végül bekerült a kosárba, és így látva, hogy nálad ekkora a különbség a promo képhez képest, nem is bánom. (Vicces, hogy azt írod, nálad ez az első, hogy eltérés van. Én eddig csak ezt tapasztaltam )
De ettől függetlenül nagyon szép szín, biztos jó pár csini smink alkotóeleme lesz a használatodban
Aranyos vagy, köszi szépen, majd teszek fel képet akkor is, ha rendesen kikentem magam, nem csak így, szedett-vetett módon a számat Amúgy szép szín, élőben szebb, mint ahogyan le tudtam fotózni, már megbarátkoztam az első Lisa fotó csalódásommal
Nekem még az Affair is egészen hasonló volt. A Cinnabar csak kicsit sötétebb, de ezek semmiségek.
Nekem a Periperák ilyenek, tök más, mint aképen, de úgyis tetszettek Jaj a Bloom egy csoda. Kicsit amúgy az az érzésem volt, hogy a Rain a Bloom eső áztatta verziója
“Bloom eső áztatta verziója” De szépen fogalmaztad meg! Lisa reklámozhatná őket ezzel a szöveggel
De aranyos vagy
@Mse Rare Beauty Hope préselt pirosító swatchok, sajnos ennyi jött össze. Meleg, rosegoldos árnyalat, ahol jobban látszik a szín, kb. 5-ször nyúltam bele a pirosítóba, alatta, kb. észrevehetetlenül, az egy alkalmas tapicskolás-húzás eredménye látható.
A növényeim üdvözletüket küldik.
Nagyon kösziiiii, ez nagy segítség, főleg, hogy hasonlít a bőrünk árnyalata.
Selena Gomez nem nagyon gondolkodik neutrál v. hideg árnyalatokban, úgy látom.
Ez a 2. legvilágosabb árnyalat, az első nagyon jegesnek tűnt (bár eddig csak pocsék, vagy sötétebb bőrrre felvitt swatchokkal találkoztam). Szeretem a sötétebb árnyalatú pirosítókat, de jelen esetben a fényességük miatt nem mertem őket bevállalni.
Highlighterben van hideg árnyalatú terméke, azt imádom. Létezik annál hidegebb a piacon (Give Me Glow, ill. a Catrice-nek volt egy, amit már sztem nem lehet kapni), de rajtam azok nagyon természetellenesek. Fehér vagyok, de nem ezüst színű.
Emese vagyok, neutrális.
Se túl meleg, se túl hideg nem áll jól, sokszor látom magam túlfestettnek, nekem a kevesebb több.
Azért az jó hír, hogy nem összetörve érkezett, mint sokaknak.
Hülye vagyok a témához, valahol az ősz és a tél közötti senkiföldjén tanyázok. Ha a teljes smink hideg tónusú, akkor nagyon beszürkülök, a nagyon meleg meg elüt a hajam színétől (“mousey hair”, az a barna, ami a fodrászok szerint szőke), úgyhogy keverni szoktam a tónusokat, de pl. a nagyon meleg, narancsos pirosítót, rúzst kerülöm.
Igen, pedig a ballasztnak szánt fekete papír tetejére vágták rá a pirosítót, nem védte semmi a doboz fedele alatt.
Szintén zenész! Annyival megbolondítva, hogy borostyános barna a sötétbarna szemem (meleg) és seszínű 4.5-es a barna hajam, bőröm egyértelmű neutrál…
Próbálkoznék meleg irányba csalni, de sminkben egyértelműen a hideg a nyerő. Viszont a hajam meg csak úgy falja-ontja a vörös pigmenteket… végeredmény: valami nagyon deep autumn
Emlékszem egy képre rólad, azon sötétnek tűnt a hajad, de a képek sokszor nem fedik le a valóságot.
Én már gondolkodtam a teljes hajfestésen, hogy sötétebb barna legyen, úgy egyensúlyba hoznám a színeimet, de a 2 naponta történő hajmosás, a macera visszatart. Nagyjából soft autumn vagyok, de nagy merészen lopkodok a deep autumn színekből is.
És amikor idáig jutok a gondolatmenetben, elegem lesz, vagy beleférabba a szűk keresztmetszetbe a színtípus, amiben ruhát vásárolok, vagy nem.
Egy lakásbutikban, ahol színtanácsadással is foglalkoznak, próbálkoztam egyszer, hátha be tudnak lőni Smink nélkül voltam, de azt mondták, ha a festett hajamat letakarom, akkor sem tudnak mit mondani
Netes fotók alapján fogalmam sincs. Az biztos, hogy kékes-szürkés-zöldes szemem van (fényviszony és hangulatfüggő, hogy épp mi lesz a domináns), sötétbarna, majdnem fekete a szempillám és szemöldököm, de a szempillatövem néha szőkés. A hajam pedig a tipikus egérszürke, ha nincsen festve. A bőröm fehér, de a sárgás verzió és a szeplőim is barnásak, amikor barnulok. Az ereim zöldes-kékesek és átlátszanak. Sminkből jó a hideg és a meleg verzió is, bár ez utóbbi véleményes, mert határeset. Rúzsokból pl a tipikus pirosok (Ruby Woo, Russian Red) kifejezetten rosszul állnak, a tipikus nude-októl (Velvet Teddy) vizihullának nézek ki. Ellenben egy narancssárgás rúzs, mint pl a Chilli vagy a CB96, megszólal rajtam, ahogyan a Relentlessly Red, a Flat out fabulous is.
Hátha ti jobban megfejtetek engem, mint én magamat, mert nekem fogalmam sincs
Szerintem te akkor a “ mindent felvehetsz” kategória vagy, gratulálok
Így màr ketten leszünk ebben a brancsban, mert én ezt a szabályt tanácsadás nélkül is alkalmazom magamra
Majdnem ugyanez vagyok én is;: szürke semmilyen szem, egérszürke haj, festve " sötétszőke, világos, enyhén sàrgàs tònusù bőr, zöld erek, piros rùzs hordhatatlan, viszont a faux, velvet teddy és a viágos barnás nude tónusù rùzsok jól állnak . A bogyòs, boròsok is, csak az a mániám hogy a sötétebb szìnek öregítenek, így Max. a nagyon nude színüekre viszek fel egy lehellenyit.
Sajnos nem azért jelentős hányada van a színeknek, amit ruhában és sehogy nem veszek fel, mert meghalaszt
ilyen a sárga árnyalatai, ami mondjuk furcsa, mivel sárgás tónusú a bőröm
azért elég rendesen megtartóztatom magam, ahogy láttál is a fekete szettemben