@Blanky, @Piko888 Lethal swatchok:
Holnap reggel kezdjetek el szidni, most teázom és olyankor különösen utálok csuklani.
@Blanky, @Piko888 Lethal swatchok:
Holnap reggel kezdjetek el szidni, most teázom és olyankor különösen utálok csuklani.
Inkább azt írd meg, mikor lesz Glamshop, Lethal vagy Oden’s eye akció, és minden meg lesz bocsátva.
Nem tudom, hogy most húsvét alkalmával lesz-e valamilyen akció.
Az Oden’s Eye-nál lesz Mystery box. Ha lesz is akció náluk, az új, különleges monókat biztosan nem rakják bele.
A Glamshopnál gyakran van 20-30%-os akció és eleve ők a legolcsóbbak. Zlotyban is lehet fizetni, ha jól emlékszem.
Nem írom meg a fentebb swatcholt árnyalatok neveit, így biztonságban vagytok.
Hé, óvatosan az átkokkal, az egyik növény a fehér szőnyegen landolt földestül-kaspóstul, naaa!
Ó de szépségesek!
Persze a valódi szépségük nem jön át a képen.
Sajnos az kb mission impossible mindig. Mindenesetre a számomra új márkáknak ellenállok, de a 40%-os akcióban még reggel leadtam egy glamshop rendelést, most nagyon megérte.
Én is tervezek majd bővíteni glamshopból, akár kibélelni egy 32es palettát. Szokott még ilyesmi nagyobb akciójuk lenni (pl black friday)?
Én is egy 32-es palettát rendeltem most és színeket hozzá Tavaly biztosan volt black friday akció náluk.
Én próbáltam ellenállni de esküszöm ezek a swatchok gyarlóvá tettek
…szóval íme a glamshop eddigi történelmének valószínűleg legunalmasabb rendelése:
Kikezdik az ember erkölcsi tartását, az biztos!
Az új szerzemények. Nem vagyok gyakorlott kenegetős, élőben sokkal szebbek, főleg a multikrómok. A Rose gold holo tényleg holo
Mint a körömlakkok
Az alulról a negyedik árnyalat milyen szépséges!
Ami ilyen lilás-zöldes? Az az It’s a Hit multikróm.
Igen, az! Mwgjegyzem, köszi! 32-es palettát vettem, ismerve magamat, neki már bérelt helye lesz!
Egy joker ez a mono, nagy kedvencem! A másik ami iránt ugyanígy érzek, az az Even Better multikróm.
Gyönyörűek Én nem vagyok ilyen bátor, jóval szolidabb színeket rendeltem januárban, de így is olyan különlegesek
Az a lényeg, hogy te jól érezd magad azokban a színekben
Barátnőm, aki egyébként szolid színeket rendelt és azokat is hordja, kért még swatch-ot a két sötétebb multikrómból. Blue Dragon és a Blue Lagoon, amikor átküldtem neki, azt mondja, ok, ilyen kell neki is
Azért meglepődtem, mennyivel hidegebb tónusú a Blush Lightly, használat közben nem tűnt fel ennyire
A Velvet Bloom valami elképesztően gyönyörű! Jó látni miben más a Lightly.