Hát ezek is csodásak… sajnos. Megyek is a férjemet nyaggatni, hogy a februári évordulónkra vehet nekem Oden’s Eye meg Glamshop monokat, a szülinapom csak áprilisban van és az naaaaaaaagyon messzinek tűnik.
Remélem, nincs messe a mosdó!
Bocsi, ezt nem bírtam kihagyni.
Olyan cuki a férjed, nekem sose volt olyan pasim, akitől ilyesmit kérhettem volna.
Mutass neki Clionadhot is.
Óó, az már mindjárt itt van, lassan rendelni kell, hogy időben megérkezzen!
@Amadea Tényleg nagyon megértő a sminkimádatommal kapcsolatban, bár így 8 év után kezd kevésbé motivált lenni, ha sminket kérek ajándékba bármi más helyett.
Bár én finanszírozom nagyrészt ezt a hobbimat, de látja (többé-kevésbé) a mennyiségeket mindenből (de szerencsére fogalma sincs összességében, hogy mi mennyibe kerül, lehet ott sokkot kapna).
Viszont mindig megdícséri a sminkemet, pedig tudok durvulni színek terén, amit a pasik még nehezebben értékelnek/tolerálnak szerintem. De neki tetszik akkor is ha natúr sminket készítek, akkor is ha színeset és akkor is ha abszolút nem sminkelek. Szóval szerencsés vagyok ilyen téren. De én is ugyanígy elfogadom és megértem (már amennyire lehet) a Playstation imádatát többek közt.
UI: Glamshop és Oden’s Eye rendelést leadtuk az este, szóval majd hozom a szerzeményeket, bár az évfordulónk előtt nem használhatom őket
Nem tudod esetleg, hogy az Oden’s Eye csomagot a posta hozza ki vagy olyan, mint a CP és postán kell átvenni?
Szerintem ez csak így tud működni mindig azt szoktuk mondani, hogy ami neki a pc/ps stb játékok, az nekem a smink és a kencék (ő ide sorolja a fodrászt, körmöst és minden hasonlót)
mindkettő elképesztő összegeket képes felemészteni, ha az ember bedobja a gyeplőt a lovak közé
de óvatos duhajok vagyunk, így a ritka “elcsábulások” esetén diszkréten egyikünk sem firtatja, hogy mennyi az annyi, csak elnézően vigyorgunk
Ismerős Fontos, hogy egy kapcsolatban mindkét fél örömét lelje a hobbijában és ebben lehetőség szerint megértésre leljen
Oden’s eyet a svéd oldalon rendelted?
Ez nálunk is így - teljesen jòl működik. Igaz egyre többször megjegyzi, hogy minek ennyi, nem férünk el hm igaza van, de amit tudok megteszek, a legnehezebb megválni és kiszortìrozni.
Igen, innen rendeltük. Nem tudom mire számíthatok, még sosem rendeltem a márkától, de vámot nem kell fizetni, az tuti (pedig nem Európából érkezik elvileg a csomag).
" We are responsible for paying the taxes and fees to the carrier that we work with. If you’ve been charged extra in tax, please provide the payment receipt and send an email to shop@odenseye.se to us as soon as possible, we will refund the tax to your payment account."
Oh, termékektől való megválásban szerintem nálam senki nem lehet rosszabb, betegesen ragaszkodom a dolgaimhoz és óriási becsben is tartok mindent értéktől függetlenül.
Jaj, de izgi! Miket rendeltetek?
Kihozták, azt hiszem, a posta, de már nem emlékszem rá 100%-os biztonsággal.
Végül mindkét márkától 12 monot válogattam össze, ahogy látom Oden’s Eye oldalán a multikrómok közül már van ami sold out azóta Mindenesetre egyértelműen a zöldek és lilák nyertek most is.
Oden’s Eye: Lola, Ingrid, Angela, Isabella, Charlotte, Ella, Kevin, Justin, Chloe, Noah, Robert, Gabriel
Glamshop: Aurora, Zigzag, Laser, Tulle, Wektor, Multi Unicorn, Narcissus, Ficus, Pluto, Elvish, Abracadabra, Asteroid
Köszi az infót a szállításról, remélem épségben érkezik minden, mert erre nagyon érzékeny vagyok.
Uuuh, szerintem ilyeneket már csak budin merek nézni, mert bepisilek a gyönyörtől
A törött dolgoktól én is rettegek, de az Oden’s Eye-jal és a Glamshoppal nem volt gond, normálisan voltak becsomagolva. Persze nemcsak rajtuk múlik…
@Alsace Ezen hangosan felnevettem
@Amadea Ez jó hír, reménykedem, hogy nekem is jó tapasztalatom lesz. Rengeteg videót néztem a napokban, onnan tudtam meg, hogy az Oden’s Eye monokat már októberben tervezték piacra dobni, a youtubereknek akikkel együtt dolgoznak ki is küldték a csomagokat még szeptemberben és elvileg legtöbb mono mindenkinek teljesen ripityára tört. A márka emiatt újraformulázott mindent és inkább csak most, pár hónappal később dobta őket piacra. Nekem ez nagyon szimpatikus hozzáállás.
Ez nagyon haladó szellemű hozzáállás! De nekik is ez a jobb megoldás, mintsem a rengeteg dühös/csalódott vásárló, aki jogosan kéri vissza a pénzét és lehet, hogy többé nem vásárol tőlük.
Az unboxingban mutattam a pirosító palettát Így néz ki kikenve, de nagyon nem színhelyes
Fantasztikusan pigmentáltak és valahol a krémes és a por állag között vannak.
Épp csak ujjal belemásztam és ennyire teltek színeket kaptam. Klasszikust idézve, ez még a holdról is fog látszani
Letörléssel és lemosással próbálkoztam. Letörölni maszatolva lehet, de halvány színcsíkok maradnak, lemosni könnyű vízzel és szappannal is. Használat közben kiderül majd a tartósság
A férjem megsajnált, úgyhogy használatba is vehetem ezeket a csodákat. Az utóbbi 1 órám azzal telt, hogy gyönyörködtem a swatchokban és próbáltam megörökíteni őket, de meg sem közelíti a valós szépségüket a fotó.
Gondoltam is rá, hogy jaj nem kérlek meg, mert tudom, hogy nem szeretsz swatcholni (egyébként én sem),de szuper, köszi!!
YouTube-on is néztem swatchokat, de a képeid alapján arra jutottam, hogy videóban közel se jön át úgy a szín és fény.
Izgatottan várom a sminket, főleg az Aurorával és a Tulle-lal.
Középen a Velvet Duchess, felül Velvet Myth, alul Pat MacGrath Vendetta
A Myth így tényleg hasonló, de viselve sokkal “lilásabb” mint a Duchess. Rajtam egyébként egészen hozza azt, ahogyan Lisa oldalán van. A Vendetta pedig sokkal élénkebb vörös, én amúgy inkább rá tippeltem volna mint hasonló árnyalat, de tévedtem. A hivatalos oldalon sokkal sötétebb a rúzs mint élőben.
Lisa Eldridge rúzs és alapozó swatchok:
Sajnos rajtam a Velvet Affair egyáltalán nem olyan lett, mint ahogyan a leírás alapján elképzeltem - a “soft caramel brown” az én ajkamon egy téglavöröses árnyalattá avanzsált, így sajnos megy a zsibire.