Swatchok, összehasonlító fotók

Oden’s Eye monók, mind gyönyörű ZÖLD!

Screenshot_20230108-095004_Samsung Internet

6 Likes

Uuuh, dettó, majd este a bulizókat idegesítjük a Mülleres banyatankkal.
Részvétem a hajnali kelésekért, nekem is volt ilyen munkám, beérve vagy 3 eszpresszót megittam, hogy egyáltalán képes legyek bármit is csinálni.

Az Oden monók kiverték a biztosítékot, annyira szépek :pleading_face: :exploding_head: :heart_eyes:

1 Likes

Mindig irigyeltem egy kicsit a pacsirta típusú embereket…
Amikor megláttam ezt a képet, rögtön arra gondoltam, hogy ne csak nekem folyjon a nyálam.:rofl::rofl:

3 Likes

Ne irigyeld én az vagyok.
Jellemzően este 9- kor már bárhol el tudok aludni , ha túlóra van mindig az egyszerűbb feladatokat hagyom a végére, mert ilyenkor már a báránykákon kívül nem sok minden van a fejemben :slight_smile:

2 Likes

De ti korán reggel már annyura produktívak vagytok! Kipattantok az ágyból, letudjátok a tornát/futást, utána jöhet a munka, én meg 9 előtt magamnál se vagyok. Eleve, ha korán kell kelnem, már nehezen vészelem át a napot, hetvégén megy a felgyűlt alvásdeficitet csökkentem.
Tudod, mit? Inkább azokat irigylem egy kicsit, akik 5-6 óra alvással vígan elvannak.:grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Likes

Ebben teljesen igazad van, én is irigylem azokat akik 5 óra alvással működőképesek.
Barátnőm néha csak 3- at alszik, nem tudom, hogy van még életben.
Kellett pár év mire rájöttem, hogy mennyire fontos, hogy rendesen kialudjam magam minden nap, szerencsére ma már a beauty rutin részét képezi az időben való lefekvés, 7 óra alsóhangon megvan .

4 Likes

Nem tudom, a barátnőd mit szed, de nekem is kell.
Sokan megvetően nyilatkoznak az alvásról, mintha úri huncutság lenne, pedig tényleg nagyon fontos, mert a kimerültség csúnyán visszaüt.

4 Likes

Gyanítom ugyanazok, akik hasonlóan vélekednek a sminkekről, arcápolási rutinokról stb… :thinking:

Nem tudom, ált. ez nem kerül szóba. Sajnos akkor eszmélnek fel néhányan, amikor ágynak esnek. Nem lehet a végtelenségig kizsigerelni a testet.
(Ezt nekem is tanulni kell.)

1 Likes

Semmit. Néha egyben alszik 2 napot :smiley:
Teljesen felnőtt nem kezdek neki prédikálni, meg nem is lehet, ha neki így jó, nekem is.
Ő semmit sem ken, nem sminkel, nem plasztikáztat, de annyira cuki mert olyan megértő az én haj/ bőr/ köröm/korom témáimmal kapcsolatban, sőt még teljesen jó tanácsokat is ad ha vernyogok valami miatt. :relaxed:

1 Likes

Csak az első mondatom vonatkozott a barátnődre.:slight_smile: Nyilván ő tudja, mire és mikor van szüksége. És persze néha mindenki pofára esik.
Egyre inkább átértem az “élni és élni hagyni” agyonkoptatott szentencia igazságát.

1 Likes

Dettó! 6ra járok dolgozni, 3-4 között kelek, mert kell idő mire teljesen magamhoz térek. Komótosan megkávézok, híreket olvasok, aztán összekészülődök (a válasz az ismerősök kérdésére, hogy mikor van időm sminkelni.) Egyébként sem szeretek kapkodni reggel, szépen végiggondolom a napot.
Este 8kor viszont leragad a szemem.
Én egyetemen is ilyen voltam, inkább hajnalban keltem fel vizsgára tanulni, de képtelen voltam éjszakázni.
Sajnos annyira megszoktam a korán kelést, hogy legkésőbb 5kor úgy is megébredek, ha nem kell mennem sehova.

2 Likes

Imádom a Tündérmese árnyalatot és valóban megéri, bár szerintem sem hasonlít a fenti árnyalathoz. De ettől függetlenül gyönyörű és minden alkalommal élmény használni. :slight_smile: Idén minden elkészített sminkemet megörökítem, úgyhogy igyekszem majd hozni fotót, hogy milyen a szemhéjamon (bár lehetetlen átadni fotón szerintem).

Juj, de szép szín ez is!

1 Likes

6 órás munkakezdés! 3-4 között kelni! Nekem ez kész horror.:scream::scream:

Úgyanígy érzek…nekem nem menne.:roll_eyes:
Szerencsére kötetlen a munkaidőm, illetve a nálunk egyébként is törzsidős a munkarend, vagyis 10-14 között kell bent lenni, a maradék 4 órát mindenki úgy osztja be, ahogy neki jólesik. :slightly_smiling_face:

Már irigy vagyok arra is, hogy kötetlen, meg törzsidő, meg home office…nálunk 8-17-ig bejárósan - a covid kellős közepén is - és kössem fel magam vagy mondjak fel, ha nem tecc… :roll_eyes:
Mindemellett bagoly vagyok, szóval a reggel 6-os kelés maga a halál :smiley: és mire kezdenék belejönni az életbe, vége a napnak :smiley:

OFF vége: csodaszép színek :slight_smile: magamon nem tudom elképzelni az irrizálós/színváltó dolgokat, de kikenve…húúú :star_struck:

1 Likes

Ugyanez én is. Tegnap a párom megjegyezte, hogy én egy vámpír vagyok :rofl: reggel szédelgek , ès estére térek magamhoz. Az esti utolsó kör a kutyussal 11-12 között van. Reggel viszont morcos, amíg az első kávét le nem döntöttem. Az alvás megvonást több napon keresztül egyből migrénnel kompenzálja a testem, így csak 1, vagy legfeljebb 2 napig bírom csak pár òra alvàssal. Vagy délutàn beàjulok 1-2 óràr, ha délelőtt dolgozom.

2 Likes

Glamshop swatchok. Délután elszundítottam, úgyhogy maradt a fürdőszobai megvilágítás.

20230108_184749

20230108_184739

20230108_185130
A felső sor látható az ujjbegyeimen. Sajnos a képek a valóság közelében sem járnak.

11 Likes

Hát ez így is igazán csorgatós :drooling_face: :heart_eyes:

2 Likes