Ezt a márkát próbálta valaki? Kicsit elérhetőbbnek tűnik (legalábbis helyileg, mert olcsónak nem mondanám). Instagramon láttam őket is taggelve pár csodás swatchos posztban.
Jelen! Van 12 monóm és egy palettám! Vegyél meg mindent, mert szuperek!
Nekem csak 3 monóm van, de csodálatosak! Szeretnék többet is majd
Igen, élőben is pont ilyen szépek.
Igen, a különleges szemhéjpúderek a gyengéim és az összeset fel akarom kenni a szemhéjamra, mielőtt szottyos lesz.
De lehet, hogy még azután is.
Én is ugyanígy vagyok, de szerintem szottyosan is fogom kenni
Amikor kerestem az Odin palettához swatchokat feldobott egy nénit akinek a szemén az a gyönyörű zöld volt, hát nem akarok kort tippelni, de eléggé érett naspolya szemhéja volt már. Engem motivált, hogy simán, kenjem, mint a magenta rúzsokat is. Persze azt nem a szememre, bár ki tudja, lehet addigra a kezem remegni fog
@Amadea @Alsace Akkor verhetem a fejem a falba, hogy tavaly év végén nem csaptam le a termékekre… ha jól emlékszem 40 -50%-os akcióik voltak, csomó mindent beraktam a kolsaramba, aztán a racionális énem lebeszélt…
Fel a fejjel, lesz még BF idén is.
Az lehet, csak no buy év van De van egy olyan érzésem, hogy ha lesz egy ilyen akció megint, akkor én ott el is fogok bukni Ezek a különleges színek a legnagyobb gyengéim.
Egyszer én is így jártam, mert magán az oldalon nincsenek olyan szép swatchok és úgy döntöttem, nem érdekel a Glamshop. Később vertem a fejem a falba, de kibírtam a black fridayig és letaroltam a webshopot.
Aztán, amikor megjönnek a szemhéjpúderek, majd vered a fejed a falba, hogy miért is sanyargattad magad eme életszépítő öröm nélkül.
Túl szigorú vagy magaddal szemben (szerintem).
Érett naspolya, ez jó!
Nem baj, majd magenta szemhéjjal és kék szájjal vesszük meg az akciós párizsit és a banyatankkal mindenkit fellökünk a Müllerben.
Szerintem is picit túl szigorú vagy, különleges alkalmak pl szülinap és kari szerintem simán belefér. BF-kor vásárolsz be karira, és akkor még spórolsz is
Ó édes szép jövő
@Amadea @Alsace Meggyőztetek (ugye milyen nehéz volt?). Majd figyelem az akciókat mindenképp, pár nagyon különleges színt megkaparintanék. Ha van a sajátjaitok közül kedvencetek, akkor szívesen veszem az ajánlásokat és jegyzetelek A honlapjuk valóban nem túl nagy segítség a színek kiválasztásában.
Szokott lenni évente akció náluk. Én pakolgattam a virtuális kosárba, de végül nem rendeltem, mert szemhéjfestékem sok van, el akartam adni pàrat. Biztosan rendelek majd pàr multichrom àrnyalatot.
Előszedtem a duochrome színemet: vagy clionadh vagy devinah ! Köszi @Amadea , biztosan fogom próbálni mert eddig csak lapult a paletták között. (upload://oXMMNrg2w8FuSH0TWsPQ6oC3je3.jpeg)
De szééép😍 én azon gondolkodtam, hogy itthon még talán a Glossin/ Tündérmese áll legközelebb hozzá, bár az inkább zöld. Azt tervezgetem megvenni.
@Blanky jól emlékszem, hogy neked az megvan? Mi a véleményed róla, megéri?
Nekem is megvan, de nem hasonlít a fentihez, talán inkább a Szirén, de az is mélyebb, drágaköves színekben pompázik. Én a 40 fokos nyárban is használtam és nem moccant. Minden más lefolyt rólam, de az a monó még tartott
Nekem megérte, bár még az emelés előtt vettem. De így is megvenném
A W Zielone palettát ajánlom (meglepő módon ZÖLD), meg van kettő, ami különösen tetszik, holnap megmutatom őket. (Szokás szerint, ha elfelejteném, szólj.)
Az Insta oldalukon van egy Swatch story highlight, én azok alapján válogattam.
Złotyiban is lehet fizetni, nemcsak euróban.
Ugye? Alig várom, elkövetem az összes öregasszonyos szörnyűséget!
Egy dologtól megmenekül a jövő nemzedéke, holtbiztos, hogy nem fogok a reggeli fél nyolcas busszal piacra menni. Édesdeden hortyogok majd és szánok egy fél gondolatot a szerencsétlen munkába/iskolába igyekvőkre.
(Még mindig 9 órás alvásigényem van.)
(5:40-kor kell kelnem. Már minden ügyfél megtanulta, hogy kávé előtt ne hívjon fel.)