Swatchok, összehasonlító fotók

Ez egy jo kis paletta! Jo a formula, van kulonleges, sotet, illetve vilagos fenyes es matt resze is. Remelem, sok sminket lathatunk meg vele toled :wink:

2 Likes

Kép
Shiseido BB krém , természetes fényben.
Az árnyalatok jobbról haladva: Clair, Medium naturel, Dark fonce
Életem első swatch fotója , nem ilyen kis kukacokat akartam aztán mégis így sikerült nézzétek el nekem☺️

14 Likes

Jouer Concealer swatchok

1.kép: Crème Brûlée (jobb oldalon a MAC NC20 viszonyításképp)
2.kép: Macademia

Mindkettő egy leheletnyivel lazacosabb színű a valóságban, de sajnos bárhogy próbálkoztam, nem sikerült 100% színhűen megörökíteni. :frowning: ennek ellenére remélem, így is segít

Kép Kép

2 Likes

Guerlain Météorites swatchok: 2020 vs. 2021. karácsony
A tavalyi verzió szerintem univerzálisabb termék lett, mint az idei. Abban voltak hideg tónusú fehér, zöld és lila gyöngyök is, a végeredmény összességében egy nagyon visszafogott - még a durván “sűrített” swatchokon is alig látszódik a szín - csillámos-arany ragyogás lett.
Idén - ahogy az a szivacsok belső felén kitűnően látszik - egy sokkal határozottabb, mélyebb barnás-rózsaszín tónus lett a végeredmény.
Reklámfotók alapján én azt hittem, hogy ezek bronzosító gyöngyök, és nagyon porcelán bőrűeknek biztos, hogy használható is lenne annak. Élőben azért egy vékony rétegben felvíve az arcra nem ennyire durva a végeredmény, de a barackos színárnyalat jól látható volt. Én “neutrál” bőrtónusú vagyok, de ezt jellemzően “meleg” alapozókkal vagy max. “neutrállal” kezelem, mindenesetre a “hideg”, rózsaszínes alapú termékek tiltólistásak a számomra, így hamar kiderült, hogy ez az idei verzió így nálam nem fog működni. Mindent megteszek, hogy “sárgítsam” a bőrszínem, a végén sem akarom egy rózsaszínes-barnás filterrel megkoronázni…
Így jutottam el arra a merész elhatározásra, hogy szétválasztom kétfelé a gyöngyöket:

• a világos, hideg fehér és barackos gyönygyökből lett egy szép, “éteri fényt” kölcsönző fixáló csapat,
  • a meleg aranyból és a nagyon is sötét bronzbarna gyöngyökből pedig bronzosító.
    Azon eléggé meglepődtem, mennyire sok törmelék volt a vadonatúj doboz alján összegyűlve, meg is örökítettem Nektek :slight_smile:
    A végeredménnyel így abszolút elégedett vagyok, lett egy szép, bársonyos fényű, szabadszemmel is látható fixálóm. Azóta az Hourglass Dim Light Ambient Lighting Powder-t el is adtam, nem volt számomra eléggé látványos az eredménye és terveztem, hogy lecserélem egy hidegebb-fehérebb-fényesebb árnyalatára, így ezt most kipipáltam. A bronzosító pedig gyönyörű szép meleg barna, magasfényű.
    Nekem nagyon tetszik ez az irány a Météorites gyöngyöknél, hogy élénkebb színeket tesznek bele, a 2021-es tavaszi kollekcióban már kifejezetten pirosító gyöngy is megjelent. Nagyon örülnék, ha ezt 2022-ben is folytatnák és tavaszra megjelennének például egy szép világos barackos árnyalattal, vagy ha kihoznának bronzosító gyöngyöket is. A különböző árnyalatok, csillámok és fények rengeteg variációs lehetőséget tartogathatnának.
    Az utolsó képen alulról felfelé: 2020, 2021, 2021 világos és 2021 sötét gyöngyei
    20220105_143055
    20220105_143319
    20220105_143710
20 Likes

Nem szeretek swatcholni, de viszonylag hosszú idő után újra kezembe került a Morphe 35F és nem bírtam ki. Ez volt az első palettám a márkától, még NikkieTutorials hatására. Ez a minőség még most is maximálisan megállja a helyét. Nagyon nagyon pigmentált. Egy húzással készültek a swatchok.
20220513_170548

19 Likes

XX Revolution XXtravaganza paletta

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

18 Likes

Gyönyörű színek! :star_struck: Igazi színterápia lehetett végigswatcholni!

2 Likes

Igen tényleg. Ezt a sminket készítettem vele tegnap:

Kép

Kép

27 Likes

Mivel újabb két darabbal bővült a gyűjteményem, gondoltam swatcholom újra a Lisa Eldridge rúzsokat:

IMG_20230106_105631

IMG_20230106_105613

Balról jobbra:

Velvet Muse, Velvet Enchantment, Velvet Dragon, Velvet Cinnabar, Velvet Jazz

Az Enchantment az új a készletemben. A leírása elég félrevezető szerintem, mert ez szerintem nem “mindenki által hordható vörös”. Esetleg pirosas rózsaszín. Másrészt nagyon nagyon hasonlít a Charlotte Tilbury Walk of Shame-jére. Szóval számomra nem ez a volt az év vétele. :slightly_frowning_face:

Luxuriously Lucent Lip Colour:

IMG_20230106_105708

IMG_20230106_105654

Balról jobbra: Spirited Away, Palazzo

A Spirited Away kevésbé pigmentált, nagyon nehéz vele túlzásba esni. A Palazzo új, de egyértelműen jobban pigmentált. Hivatalosan neutrális vörös, de rajtam ez is inkább a kékes felé húz, de nem zavaróan.

13 Likes

@Blanky, próbálkoztam!
Sajnos a képek nem adják vissza az Oden’s Eye Christmas Eve paletta Gorgeous árnyalatának sokszínűségét, a szemhéjon tapasztalt narancsos árnyalatot egyáltalán nem sikerült előcsalogatni, de neten se találtam olyan swatchot, ami teljes szépségében megmutatná. Attól függ, hogy milyen szín van alatta, ill. milyen megvilágítás éri.
Napfényben:
20230107_135234

Lámpafényben:
20230107_135504

17 Likes

Hű , de gyönyörű sellős: kék, zöld, orgona lila, sápadt “arany”, lámpànál pedig az a rosegold féle àrnyalat is látszik :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Úristen ez még így is gyönyörű :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm ezt az élményt, még fotón is csoda ez az árnyalat. :heart_eyes: Tud valamit a márka, az biztos. Még nem próbáltam tőlük semmit, de lehet szülinapomra tőlük írom az ajándékos kívánságlistát. :slight_smile:

1 Likes

Na jó, még egy kívánságlistás… Ez gyönyörű.

Az a vicc, hogy a szemhéjamon teljesen más arcát mutatja! A panben meg szimpla csillogós lilának tűnik.

Nem láttam még ilyet, nagyon különleges!

1 Likes

Írjad csak, megéri kipróbálni!

@dunaimano Sajnos ez limitált paletta volt, de az új monók között van hasonló.

2 Likes

@Amadea úú de gyönyörű! :heart_eyes:

Én mostanában a Clionadh-ra vagyok rákattanva, főleg a “Fog” árnyalatra, de nem szívesen rendelnék Kanadából.

Egyébként úgy látom, hasonló a két márka koncepciója.

https://clionadhcosmetics.com/collections/eyeshadow
https://clionadhcosmetics.com/collections/stained-glass-collection

Fog-S4W_1080x

CM_20230107182710936

13 Likes

A Clionadh is fantasztikus, van tőlük pár monóm. Európában a Monolith webshopból lehet rendelni, de sajnos nem a teljes kínálat érhető el náluk. És igen, nagyon, nagyon drága.
A Terra Moont meg se nézd (az meg amerikai)!..

1 Likes

Pont ma futottam bele instán :grin::see_no_evil:

1 Likes