Swatchok, összehasonlító fotók

Juj de szépek :heart_eyes:

A Cocoa contour arcpalettában van ez a szín, de swatchok alapján úgy látom a Dark chocolate nevű sima bronzerük is ugyanez a szín.

1 Likes

Nabla skinglazing: Truth, lola, independence ès a bronzer ambra az 1. Napfènynèl a 2. Szobàban nappali fènynèl 20210618_102943
20210618_102938

11 Likes

Próbáltam másnap, de valami nagyon nem volt oké a kamerával, teljesen kilúgozta a színeket. De ma megpróbálom újra :smiley:.

1 Likes

Ha ráérsz, köszi! :smile:

Én is jövök a Lisa rendelésemmel :grin: :blush:

Kép Kép

Fölül a Rose Official rúzs, alul az Enlivening Blush Dante’s dream árnyalatban.
Érdekes amúgy, mert a rúzs az első, míg a pirosító a második képen lett inkább színhűbb :smiley:

5 Likes

Stasy Alex Blue Hummingbird

Kép

Kép

Kép

16 Likes

A jobb oldali duocrom gyönyörű!

1 Likes

Az első kèp napsütèsben, a 2. mestersèges fènynèl.20210703_122904
20210703_121439

7 Likes

Ígértem még régen @Bianka, hogy swatcholom a Juvia Violet palettáját, abszolút érdemes megvenni, tartós, szép szemsminket lehet vele készíteni.

Természetes fénynél:

IMG_20210815_132235

Mesterséges fénynél:

IMG_20210815_132301

16 Likes

Hú köszi, eszembe is jutott többször. :grin: Imádom a lilát, nagyon szép ez a paletta! Sokat használod?

1 Likes

@Bianka, igen az egyik legkedvesebb :sweat_smile: palettám, imádom magamon a lilát, meg jókat olvastam előtte erről a palettáról. Meg mindig pánikoltam előtte, hogy mi van ha kifogy a Juvia Magic mini paletta világos lilája :flushed: :D. Én még nem is láttam ilyen szép lilákat előtte palettákban sosem.

1 Likes

Csatlakozom. Gyönyörű színei vannak. Holnap ezzel fogom kifesteni magam. Annyira örülök, hogy megvettem. :blush:
Azt meg hozzáteszem, hogy szinte nem is látszik, hogy használtam. Életem végéig elég lesz. :grinning:

1 Likes

Sziasztok!
Új vagyok még itt, de gondoltam a kedvenceimet megmutatnám.
Remélem hasznos valakinek :slight_smile:
CT Look of love palettákimage image

22 Likes

Give me glow Vintage Rose
received_254729923084398

14 Likes

Juvia’s Place The Violets
received_597460754762033

13 Likes

@dunaimano, ezt a palettámat imádom :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:.

Ez is gyönyörű :heart_eyes::heart_eyes:, hú egyszer úgy vennék egy ilyen palettát is :heart_eyes::heart_eyes:.

Huda Naughty Nude

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

22 Likes

Nagyon szép színek​:heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes