Juj de szépek
A Cocoa contour arcpalettában van ez a szín, de swatchok alapján úgy látom a Dark chocolate nevű sima bronzerük is ugyanez a szín.
Nabla skinglazing: Truth, lola, independence ès a bronzer ambra az 1. Napfènynèl a 2. Szobàban nappali fènynèl
Próbáltam másnap, de valami nagyon nem volt oké a kamerával, teljesen kilúgozta a színeket. De ma megpróbálom újra .
Ha ráérsz, köszi!
Én is jövök a Lisa rendelésemmel
Fölül a Rose Official rúzs, alul az Enlivening Blush Dante’s dream árnyalatban.
Érdekes amúgy, mert a rúzs az első, míg a pirosító a második képen lett inkább színhűbb
Stasy Alex Blue Hummingbird
A jobb oldali duocrom gyönyörű!
Az első kèp napsütèsben, a 2. mestersèges fènynèl.
Ígértem még régen @Bianka, hogy swatcholom a Juvia Violet palettáját, abszolút érdemes megvenni, tartós, szép szemsminket lehet vele készíteni.
Természetes fénynél:
Mesterséges fénynél:
Hú köszi, eszembe is jutott többször. Imádom a lilát, nagyon szép ez a paletta! Sokat használod?
@Bianka, igen az egyik legkedvesebb palettám, imádom magamon a lilát, meg jókat olvastam előtte erről a palettáról. Meg mindig pánikoltam előtte, hogy mi van ha kifogy a Juvia Magic mini paletta világos lilája :D. Én még nem is láttam ilyen szép lilákat előtte palettákban sosem.
Csatlakozom. Gyönyörű színei vannak. Holnap ezzel fogom kifesteni magam. Annyira örülök, hogy megvettem.
Azt meg hozzáteszem, hogy szinte nem is látszik, hogy használtam. Életem végéig elég lesz.
Sziasztok!
Új vagyok még itt, de gondoltam a kedvenceimet megmutatnám.
Remélem hasznos valakinek
CT Look of love paletták
Give me glow Vintage Rose
Juvia’s Place The Violets
Ez is gyönyörű , hú egyszer úgy vennék egy ilyen palettát is .
Huda Naughty Nude
Nagyon szép színek:heart_eyes: