Swatchok, összehasonlító fotók

De szuper, én is szemezek már ezekkel régóta, így swatchok alapján könnyebb lesz választani :smiley:

1 Likes

Barátnőm kért egy videót az Armani Eyes to kill szemfestékekről, amit nem tudok ide feltölteni, csak egy képet a videóból:

20210212_193831

Halo és Stellar árnyalat.

Az életben nem csillog ezerrel azért, és egyáltalán nem potyog, tart, mint a beton.
A rózsás árnyalat pedig az életben nem narancsos, hanem rózsaszínes.
Egy kéket is kinéztem, bár nem tudom, milyen lenne a kék szememhez, de lehet, hogy csak kék fénnyel vonja be a szemhéjat, nem színnel.

3 Likes

BH Cosmetics Smitten in Switzerland paletta

Kép

Kép

Kép

Kép

15 Likes

Ez a paletta sokkal csinibb mint ahogy a hivatalos fotókon látszik :smiley:

1 Likes

Készítettem egy kis összehasonlítást, mert úgy gondoltam, hogy nagyon hasonlítanak a Darling színei a nagy paletta első hatosával. De tévedtem. Nem igazán hasonlítanak:
Kép

Kép

Kép

Kép

14 Likes

Frissítettem a véleményem az első benyomásaimmal :smiley:

Charlotte Tilbury Eyes of a Star
Kép

Kép

Kép

Kép

11 Likes

Colourpop Wine&Only paletta
Kép

Kép

Kép

Kép

15 Likes

Sigil Inspired by Tammy Tanuka rendelés

Mini szemhéjpúderek: 18, 30, 36. Nagyon-nagyon minik, szemléltetésképpen melléjük tettem egy hagyományos méretű pant.

IMG_20210302_130715

IMG_20210302_130744

Pigmentek vakuval: The Naughty Novice (НЕПОСЛУШНАЯ ПОСЛУШНИЦА), Invincible Flyer (НЕУЯЗВИМАЯ ЛЕТЧИЦА), Whim of Fate (КАПРИЗ СУДЬБЫ).
IMG_20210302_125938

36, 30, The Naughty Novice, Invincible Flyer, Whim of Fate és The Possessive One.
IMG_20210302_130827

Borzalmasan haragszok a telefonomra, abszolút nem tudják visszaadni a képek, milyen különlegesek ezek a pigmentek. A The Naughty Novice és a Whim of Fate tipikusan azok az árnyalatok, amik önmagukban is jól mutatnak, de egy natúr sminket is erőlködés nélkül feldobnak. Az Invincible Flyer nagyon csillámos, megfelelően ragacsos alapot igényel, hogy ne másszanak el azonnal a csillámok a szemhéjamon. Az ajándék lilás szín nem feltétlenül az én világom, de mivel nagyon kis mennyiség érkezett belőle (0,15 ml a többi 1 ml-es űrtartalmú tégelyhez képest), valószínűleg azért el fogom tudni használni.

Örömmel fogom ezeket a termékeket használni. Praktikussági szempontból a későbbiekben is ha lehet inkább préselt púdert rendelek (általában ezek egy-egy népszerű tégelyes pigment préselt verziói), de valószínűleg már nagy méretben.

12 Likes

Jézusom, de különleges színek… Csoda. Elvesztem.

Colourpop The Child paletta
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

17 Likes

Tarte Happy Girls Shine Brighter
3

Egy huzassal (vagy hogy mondjak) igy neznek ki a szinek, szerintem eleg pigmentaltak.
A legvilagosabb szin nem latszik, legalul van.
Tompa termeszetes fenyben:
5
Enyhe napsutesben:
6

13 Likes

Tammy tanuka… Egy ideig lesz mivel játszani.
IMG_20210307_183815
IMG_20210307_183820
IMG_20210307_183823
IMG_20210307_183830
A swatchok ujjal nem voltak sikeresek, meg is voltam lőve, hogy hogyan kell ezt használni. Egy jó adag glitter primert kentem szét a karomon, és ecsettel vettem fel a színeket.

21 Likes

Mennyi szépség, egyik gyönyörűségesebb, mint a másik! Az a bordó és az alsó képen a jobb szélső három árnyalat tetszik a legjobban, megírnád a nevüket?
Az én rendelésem is megjött, de még nem próbáltam ki őket, a loose formula nem a kedvencem, annak ellenére, hogy igazából nem sokkal időigényesebb a használata, mint egy préselt szemhéjpúderé.

1 Likes

Ömm, igen, a nevekkel bajban vagyok. :smiley: A fele egy szettben volt, amit azóta nem találok a honlapon (nyilván nem segít, hogy minden orosz vagy google magyar). Amit tudok, megpróbálom kideríteni. :slight_smile:

1 Likes

https://sigil.me/product/polunochnitsa/
Ez lenne a bordó.

1 Likes

Ú de gyönyörűek és különlegesek :heart_eyes: Kérünk szépen véleményt majd :slightly_smiling_face:
Az alsó fotón a középső különösen elvarázsolt (meg a mellette jobbra lévő másik 2 is) :blush:

1 Likes

Köszi szépen! Ha elsőre nincs meg a többi árnyalat neve, ne töltsd vele az idődet, legalább nem rendelgetek egy halom cuccot.:smiley:

1 Likes

ND Gold paletta

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

15 Likes

De gyönyörű kékek! :heart_eyes:

1 Likes