Tammy Tanuka Flaming Gold Sunset paletta, alap nélkül, természetes fényben. A középső szín duokróm, de nehéz lefotózni.
Csodaszép!
Pat Mcgrath MTHRSHP Subversive La Vie en Rose paletta
Csodaszép, gazdag színek, ami a képeken nem igazán jön át.
Alap nélkül, egy húzással, természetes fényben készültek.
@Anheszenamon kérésére swatchok a legutóbb érkezett BH Cosmetics palettáimból. Az első a Golden Twilight, a második a Romantic Nomade. A swatchok alap nélkül, természetes fényben készültek. Nem kentem fel az ösdzes színt, de igyrkeztem mindenféle formulából és színből válogatni.
Nabla Soul Blooming
Jaj de szeretem ezt a csoda palettát. Ez, a JP Douce és a JP Magic Mini számomra a nagybetűs tavaszi paletták.
A Rossmannban találtam egy darabot az Essence blushlighterjéből.
https://kremmania.hu/kremek/essence-wonderful-pinkandproud-blushlighter
Ránézésre tiszta Catrice cheek lover.
https://kremmania.hu/kremek/catrice-cheek-lover-oil-infused-blush
Gondolkoztam is, hogy minek még egy , de kíváncsi voltam és nagyon nem bántam meg. Nagyon pigmentált rózsa árnyalat, arcon nagyon szépen mutat. Nincs aranypor. Míg a Catrice egyértelműen warm tónus, ez bizony cool, a szó szoros értelmében. Félreértés ne essék, a Catrice is szuper, de egyértelműen meleg árnyalatú.
Csináltam képeket.
Ja, vettem egy lip balmot, ebből be fogok tárazni ennyi pénzért ajándék. 020 árnyalat, gyakorlatilag a szám színe, felerősítve. Nincs rúzsérzésem, de mégis van színe, nagyon kellemes viselet. Mindkettő wow, vegyétek.
A felső az Essence.
Na jó, most már ez is kell
Lehet megint vadászni, ááá! Köszi a swatchokat.
Mindkettő szép ,de az Essence nekem is jobban tetszik. Nahát azért jó hogy a Catrice-t is megvettem.
Nehéz ellenállni. A mennyiség kb. életem végéig elég.
Azért ilyenkor elgondolkodom, hogy megéri-e a sokkal drágább cuccokat megvenni?
Egyébként igazad van; 8-10 évvel ezelőtt még óriási szakadék volt a drogériás cuccok - főleg a sminkek - és a professzionális vagy highend termékek minősége között. Mára, sok esetben ez a különbség teljesen eltűnt.
Sajnos ünneprontó leszek, de nekem ez a Catrice pirosító az EL Soft Matte alapozómmal teljes csőd volt. Csúnyán beleragadt abba a pontba, ahonnan elkezdtem felvinni, sajnos nem lehetett széthordani. A finishe meg olyan “fémesen” csillog, nekem ez se jött be. Még nem ajándékozom el, szeretnék próbát tenni más alapozóimmal is, de egyelőre sajnos nem rúg labdába a nagy vetélytársak (Sisley Orchidée/Hourglass/Guerlain) mellett
Szinte én is mindig ezen gondolkodom. A konklúzióm pedig az,hogy pirosítóból nem.
Próbáld meg egy Catrice alapozóval esetleg.
A Catrice-nak a mérete volt az első meglepetés - hatalmas, létezik ember aki elhasznál egy ekkora pirosítót…? Főleg hogy nagyon jól pigmentált, óvatosan kell adagolni mert könnyű túlzásba esni vele. Nekem magasan veri a MAC pirosítómat, az egyszerűen nem akar látszani, bár ahogy utánaolvastam én a nem túl jól sikerült Desert Rose (?) árnyalatát fogtam ki.
Örök dilemma. Az én válaszom erre: mindkét irányba elcsábulok.
Ez így igaz, a catrice, essence erre az egyik legjobb bizonyíték, a trendkiadásokkal úgy jönnek fel, mint a gejzír!
Ez a wonderful pont az a szín, amit szerettem volna még, nagyon tetszik. Az árról nem is beszélve.
Kár, hogy a többi termékcsoportból nincs ilyen ütős trendkiadás.
Egy gyenge pontja azért van, a csomagolás. Ha valami designos doboza lenne…