A Pillow Talk.
Harry Potter The Deathly hallows paletta, Luna Lovegood színváltós rúzs.
Fentről lefelé a rúzs, aztán a holo szemhéjtopper, aztán a paletta színei.
És ha már belemásztam, akkor a szilveszteri szemét levitelhez kellett smink is. Számon a Luna rúzs.
Pedig az nagyon szép, fényes szín. Én a Rodeo Drive-ot vettem meg, az nem annyira fényes.
Nem tudom hogy csinálod, de egyre fiatalabb vagy a képeken.
Ès a felsődszíne ismét tökèletesen passzol a szemfestékhez. Nagyon szèp lett! Ès a többiek szilveszteri sminkje is gyönyörűseèges!
Engem megvett az Ofra is, tőlük egy kéken fénylő hideg színem van, szerintem már láttad is rajtam (Nikkie x Ofra). A formula is tetszik, és a holdról is látni A Beccától a vaníliás szín van meg, most kaptam karácsonyra, ez melegebb árnyalat. Sokat még nem kísérleteztem vele, de nagyon szép egységes fényt ad, a formulája picit más, nem olyan krémes, de még mindig nagyon puha. Szerintem hétköznapokon többet fogom ezt használni.
Én is szeretem az Ofrát. A Pillow Talk volt meg de rájöttem, túl hideg és eladtam. A Rodeo Drive-ot is szeretem, bár nem annyira fényes mint a Pillow Talk.
Na nekem meg a Rodeo Drive lenne túl meleg netes képek alapján. De a Pillow Talk annál inkább tetszik, a maga hidegségével. (De itt is alkalmazom az egy márkától egy kategóriában egy termék elvet, ez is akkora kiszerelés, soha nem fogom elhasználni.)
Egyre inkább hajlok arra, hogy melegebb tónusaim vannak mint ahogy gondoltam. A hajam hideg sötétbarna de az festve van. Szerintem emiatt preferáltam a hidegebb színeket.
A képeiden is nagyon jól állnak neked a meleg árnyalatok, sokkal természetesebbnek hatnak. Persze a fotók és a fényviszonyok is csalhatnak.
Igen, azt már láttam. Nem tudom, mi bajom van szegénnyel, de valami nem tetszik benne.
Mac Rose Gilded paletta
Nagyon szép kis paletta.
Egyszer már meg akartam venni de lecsúsztam róla, és most jó áron találtam zsibin, így leütöttem.
Igazi vadász vagy a zsibin.
Tényleg! A legtöbb cuccom onnan van
Hihetetlen dolgokat tudsz kifogni, úgy értem, nagyon szép kollekciót építettél fel a zsibis szerzeményekből.
Pat Mcgrath Omi (felső) és Beautiful Stranger (alsó). A képek közel színhelyesek.
További nyugalom megzavarására alkalmas tartalom az Ánbákszing topikban.
Úgy látom, azért kikenve nem olyan világos az Omi. Hogy tetszenek a rúzsok? Én is rendeltem végül egy Beautiful Strangert (a KAP Encore dupeját keresem vadul) de úgy látom, ez nem az én színem lesz.
Húzás alapján nagyon. Szájon csak hétfőtől fogom őket kipróbálni, de a Beautiful Stranger nálam is necces.
Miért keresed a dupe-ot? Sokallod a KAP árait vagy hamar megromlanak a rúzsaik?