Swatchok, összehasonlító fotók

Rendicsek, csak nehogy megunjátok :smiley:

5 Likes

Dehogy unnánk, jöhetnek a fotók :heart_eyes:

1 Likes

Arra esély sincs.:slight_smile:

1 Likes

Pierre Rene - Pinch me paletta. Meg vagyok vele elégedve, puhák ès pigmentáltak a színek. Egy van a fénysek között, ami inkább csak topper, de az is nagyon szép.

20201229_122400

15 Likes

Gyönyörű színek :star_struck:

A mattok nagyon krémesnek tűnnek!

Igen, nagyon krémes mindegyik szín, maximálisan meg vagyok elégedve a palettával. A swatchok egy húzással készültek, ilyen pigmentált feketét és lilát még nem láttam

1 Likes

Ha jól emlékszem, @macooka kérte, hogy ha lesz rá időm és elegendő fény, készítsek swatchot a Kaleidos higlighteréről. Azóta rendeltem még kettőt, úgyhogy együtt mutatom meg őket.

20201231_123121

20201231_123141

20201231_123236

A Moon Cruiser a valóságban sokkal kékesebb.

Kézen, bár így nem jön át a szépségük:

20201231_123552

18 Likes

Úúúú, nagyon köszi :blush: gyönyörűségesek, nekem is kell majd rendelnem asszem :star_struck:

1 Likes

Ha már belejöttem: Colourpop lippie stixek! Nagyon szeretem ezeket a kis rúzsokat, a vékonyabb hegyükkel könnyebb a Cupido-ívet kipingálni és a Matte X formula az a púderesen matt, de nem szárító formula, amit nagyon szeretek, szerintem az övék az egyik legjobb.

20201231_123535

Sajnos a képek nem adják vissza a valóságot, a Lumiere és az After Shock pl. sokkal pinkesebb, a Prairie Home nem ennyire narancsos:

20201231_123949

Balról jobbra: Prairie Home (matte x), LBB (matte), Bichette (matte), Mirror, mirror (matte x, sajnos már nem lehet kapni), After Shock (matte x), Bound (glossy, rajtam iszonyú világos), Lumiere (matte).

Szeretnék a jövőben olyan szépen dokumentálni mindent, mint @Anheszenamon, unboxing topik, swatchos topik, trallala, csak tudom, hogy a fáradtság és a rengeteg tennivaló le fog gyűrni, úgyhogy nem ígérek semmit.:frowning:

10 Likes

De szépségesek, meg a highlighterek is :heart_eyes: :star_struck:

1 Likes

Engem meglepett, mennyire tetszetősek, és fémdobozban vannak! 10,5 dollárt nagyon megértek, még ha Dunát is lehetne rekeszteni a highlightereimmel.
Sajnos a szemhéjpúdereik is nagyon tetszenek. :rofl: :see_no_evil:

2 Likes

Jaj ne is mond, legszívesebben felvásárolnám az egész oldalukat… :smiley:

1 Likes

Megértem, én is. És belga postafiók a feladás helye, szóóóóóval… ha felírtam volna, még lehetne is ezzel hazardírozni. :rofl:

2 Likes

Ha lesz végre megint raktáron a Futurism I és III, akkor én lecsapok… :stuck_out_tongue: :smiley:

1 Likes

Ajjaj, veszélyesen szépek! :smiley: Azt hiszem engem a highlighterek világa fog behúzni 2021-ben :slight_smile:

Miii, te még nem élsz ebben a fertőben?! Annyira imádnád őket!:smiley:

2 Likes

Nem, méég… :smiley: most épp kettő van, egy Ofra, és egy Becca :slight_smile: Egy Catrice, Revolution volt (KM boxos), azok annyira nem fograk meg, húgaimhoz kerültek.

1 Likes

Nekem is van egy Ofrám, elég fényes, de valamiért nem került a szívem csücskébe. A Beccától nagyon szeretem a Champagne Popot és a Gradient higlightert, utóbbi az egyik kedvencem.

1 Likes

Melyik szín az Ofra?