Rendicsek, csak nehogy megunjátok
Dehogy unnánk, jöhetnek a fotók
Arra esély sincs.
Pierre Rene - Pinch me paletta. Meg vagyok vele elégedve, puhák ès pigmentáltak a színek. Egy van a fénysek között, ami inkább csak topper, de az is nagyon szép.
Gyönyörű színek
A mattok nagyon krémesnek tűnnek!
Igen, nagyon krémes mindegyik szín, maximálisan meg vagyok elégedve a palettával. A swatchok egy húzással készültek, ilyen pigmentált feketét és lilát még nem láttam
Ha jól emlékszem, @macooka kérte, hogy ha lesz rá időm és elegendő fény, készítsek swatchot a Kaleidos higlighteréről. Azóta rendeltem még kettőt, úgyhogy együtt mutatom meg őket.
A Moon Cruiser a valóságban sokkal kékesebb.
Kézen, bár így nem jön át a szépségük:
Úúúú, nagyon köszi gyönyörűségesek, nekem is kell majd rendelnem asszem
Ha már belejöttem: Colourpop lippie stixek! Nagyon szeretem ezeket a kis rúzsokat, a vékonyabb hegyükkel könnyebb a Cupido-ívet kipingálni és a Matte X formula az a púderesen matt, de nem szárító formula, amit nagyon szeretek, szerintem az övék az egyik legjobb.
Sajnos a képek nem adják vissza a valóságot, a Lumiere és az After Shock pl. sokkal pinkesebb, a Prairie Home nem ennyire narancsos:
Balról jobbra: Prairie Home (matte x), LBB (matte), Bichette (matte), Mirror, mirror (matte x, sajnos már nem lehet kapni), After Shock (matte x), Bound (glossy, rajtam iszonyú világos), Lumiere (matte).
Szeretnék a jövőben olyan szépen dokumentálni mindent, mint @Anheszenamon, unboxing topik, swatchos topik, trallala, csak tudom, hogy a fáradtság és a rengeteg tennivaló le fog gyűrni, úgyhogy nem ígérek semmit.
De szépségesek, meg a highlighterek is
Engem meglepett, mennyire tetszetősek, és fémdobozban vannak! 10,5 dollárt nagyon megértek, még ha Dunát is lehetne rekeszteni a highlightereimmel.
Sajnos a szemhéjpúdereik is nagyon tetszenek.
Jaj ne is mond, legszívesebben felvásárolnám az egész oldalukat…
Megértem, én is. És belga postafiók a feladás helye, szóóóóóval… ha felírtam volna, még lehetne is ezzel hazardírozni.
Ha lesz végre megint raktáron a Futurism I és III, akkor én lecsapok…
Ajjaj, veszélyesen szépek! Azt hiszem engem a highlighterek világa fog behúzni 2021-ben
Miii, te még nem élsz ebben a fertőben?! Annyira imádnád őket!
Nem, méég… most épp kettő van, egy Ofra, és egy Becca Egy Catrice, Revolution volt (KM boxos), azok annyira nem fograk meg, húgaimhoz kerültek.
Nekem is van egy Ofrám, elég fényes, de valamiért nem került a szívem csücskébe. A Beccától nagyon szeretem a Champagne Popot és a Gradient higlightert, utóbbi az egyik kedvencem.
Melyik szín az Ofra?