Sydney Grace Enduring Love paletta:
Két gyenge láncszemet találtam: a világosbarna Victoria, és a matt fekete. A többi viszont álom, főleg a fényesek.
Nagyon jól összeválogatott színek, szépek
Gyönyörű paletta!
Lorac Pro 2
Iszonyúan puha a formulája, de nagyon szeretem ezt a palettát.
Colourpop Garden Variety
Gyönyörű ez a paletta
Tényleg szép, viszont többször át kellett húznom a swatchokat, hogy ezt az eredményt elérjem. Remélem szemhéjon jobban teljesítenek majd.
Én szeretem szemhéjon.
Holnap kipróbálom, bízom benne, hogy szeretni fogom.
Nabla Dreamy
Nabla Dreamy 2 svaccsok egyszer húztam a sötétlila glitter primerrel szép lesz most az ujjamra ragadt az összes csillám. Vajpuha szerintem talán még jobb mit a sima Dreamy, a latex formula a legérdekesebb nehéz is leírni milyen érzés, picit nehezen veszi fel az ecset, de gyönyörűen elsatírozható szemen.
Jéé, aszittem a legutolsó barna lesz, de az a legszebb!
Én is amúgy, de ilyen meseszép mélybordó, érdekes diszkrét fénye is van tényleg olyan “latexes” szemen is építhető, ma inkább diszkréten akartam sminkelni családlátogatás volt
Összehasonlítottam a két legújabb highlighteremet; az Ofra Rodeo Drive és a Wet n wild Precious Petal a két új kedvencem. Mindkettő melegebb tónus, és valahogy sokkal jobban passzolnak a bőrömhöz mint az eddig preferált hidegebb színek. Az Ofra Pillow Talk éppen ezért új gazdihoz költözött. A swatchokon bal oldali az Ofra, jobb oldalon a Wet n wild. Két különböző fényben (mindkettő mesterséges fény sajnos) fotóztam:
Ahogy említettem megjött a Revolution csomagom, főleg foil palettákkal, gondoltam csinálok mindenről swatchot.
Először jöjjenek az “unalmas” paletták, gondoltam ezek utazósnak jók lesznek, egész masszívak is, van bennük tükör és nagyobbak, mint gondoltam, tökre örülök nekik.
Revolution Forever Flawless Dynamic Serenity
Revolution Forever Flawless Dynamic Ambient
Azt őszintén nem értem, hogy miért pakolnak bele 1-1 palettájukba olyan világos fehér/rózsaszín “csillogós” színeket, amiket esélytelen bárhogy is felvinni a szemhéjra.
Revolution Foil Frenzy Creation paletta:
Revolution Foil Frenzy Fusion paletta:
Itt természetes fényben egyértelműen nem jön vissza a csodás csillogás és foil hatás, úgyhogy lőttem egy képet lámpafényben is.
Lámpafényben:
Revolution Precious Stone Highlighter Palette Ruby Crush
Hivatalosan highlighter, én pirosítóként fogom használni. Óriási ez a paletta.
Revolution Precious Stone Ruby
Először a középső foil színek:
Aztán a többi sorrendben:
És bár ez nem új, de már úgy belejöttem a swatcholásba. Ezzel csináltam a mai zöld sminkem.
Revolution Precious Stone Emerald
Először a középső foil színek:
Aztán a többi sorrendben:
A mattok nehezen swatcholhatók, szerintem azért, mert sötétek. Szemen viszont teljesen jól muzsikálnak, egyáltalán nem foltosak a sötét mattok sem, szépen eldolgozhatóak.
Kár, hogy a foil színek csillogása nem jön át teljesen, egyszerűen vajpuhák, de komolyan, a szemen pedig mint egy álom, úgy viselkednek.
Úristen de szépek, köszi a svaccsokat
Csodaszép palettákat vettél! Nekem az első (unalmas ) tetszik legjobban. Kíváncsi vagyok sminkelésnél hogyan teljesítenek. Majd kérünk beszámolót
Mindenképpen írok majd! Engem is megfogott amúgy a Revolution oldalon az első valamiért, nekem tök jó alap palettának tűnik, leszámítva a glittert, de még az is tetszik
Most tuti ezekkel fogok sminkelgetni pár hétig minimum
Képek is jöhetnek dögivel az elkészült sminkekről