Swatchok, összehasonlító fotók

Juj de szépek. :heart_eyes: Hivatalosan is te csinálod a legjobb swatchokat. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Már nekem is eszembe jutott, hogy @Anheszenamon a fórum swatchkirálynője.:slight_smile:

6 Likes

Ó, köszönöm szépen Lányok! :slight_smile:

5 Likes

Mert ő tud csinálni. Én is próbáltam már de az eredmény mindig olyan mint egy rosszul sikerült 80’ évekbeli fotó.

2 Likes

Igen, ezt kétségtelen, tanúsíthatom :blush:

1 Likes

Lethal Cosmetics swatchok:

IMG_20201201_230908

Tendril (ez pirosító), Syncope, Unity, Arcade, Cascade (szemhéjpúderek).

12 Likes

Aztpaszta, de gyönyörűek! :star_struck:

Hűűű csodaszépek :star_struck: :star_struck: :star_struck:

A KAP Adobe pirosítóról azt gondoltam, hogy van több azonos színem is, de tévedtem.
A swatchok fentről lefelé:
KAP Adobe
H&M Cameo Pink
Maybelline Pink Amber
Essence 60 Beaming
Artdeco Claudia Schiffer Hot Sand
Szerintem ez utóbbi áll hozzá a legközelebb, de ahol összehasonlítottam őket, ott meg egyértelműen látszik, hogy mennyivel barnásabb az Adobe.
Kép

Kép

Itt is a felső az Adobe, alsó az Artdeco Claudia Schiffer Hot Sand
Kép

9 Likes

Abszolút látszik a különbség, teljesen indokolt vásárlás volt.:slight_smile:

4 Likes

Én nagyon szeretem mert univerzális.

1 Likes

@umpalumpa @Blanky @Melodee @Anheszenamon

Megpróbáltam a lehetetlent… Nagyon nem adja vissza a fotó a Lethal palettám színeinek a szépségét :sob:

20201203_162237

20201205_090316_001 20201205_090245

Az Arcade-ot kipróbáltam tegnap, pont olyan szép, mint a Temtalia fotóin :star_struck:

A Lucid és a Vertex régebbi zsákmány, szintén messze szebbek élőben és szemen, na de hát, becsületemre legyen mondva, megpróbáltam :smiley:

Lucidos fotót találtam régebbről :slight_smile: (A látszat ellenére rendesen elsatíroztam mindent :smiley: )
lucid szem

14 Likes

Hmmm, milyen jól áll az őzike szemeidhez a zöld! :heart_eyes:
Azért látszik ám, milyen csodaszépek. Azt átérezzük milyen nehéz fél kézzel lekapni a masik karodon díszelgő csíkokat és lehetőleg otthoni világításban, nem stúdióban :sweat_smile:

1 Likes

Csodálatos színek! :sparkling_heart:

1 Likes

Csodaszép színek! :heart_eyes: Nagyon jól áll neked ez a szín, szuper lett a sminked. :heart:

1 Likes

@umpalumpa @Anheszenamon @Blanky Köszönöm szépen aranyosak vagytok :blush: :kissing_heart:
Papagájkodtam még egy sort, beteszem mindjárt a sminkes inspi topicba :smiley:

1 Likes

:drooling_face:
Hűűű, de szépek! :star_struck: :heart_eyes: Végre valami, amit a Temptalia oldala hűen visszaad. :stuck_out_tongue_winking_eye:
A smink is nagyon tecccccik, jól illik a szemedhez! :blush:

1 Likes

Köszönöm :kissing_heart:

Az Echo árnyalatot viszont sehogy sem adja vissza ott :roll_eyes: De nem lehetünk telhetetlenek :smiley:

Imádom. Nekem ez a kedvencem, tényleg univerzális.
Szemhéjon is egész nap tart

1 Likes

Pat Mcgrath Mothership VI. Midnight Sun paletta
Kép

Kép

Kép

Az egyik szürkés lilás színt (kisujjamon) csak az összehasonlítás kedvéért kentem fel. Az a karácsonyi kis palettában volt.
Kép

Kép

18 Likes