Swatchok, összehasonlító fotók

Ó, én is imádom ezeket a színeket! A Colourpop Sandstone hasonló, nekem az van meg ebből a színvilágból.

2 Likes

Coloured Raine X Power paletta:
Kép

Kép

11 Likes

Coloured Raine Queen of Hearts paletta:
Kép

Kép

14 Likes

Pat Mcgrath MTHRSHP Mega Celestial Divinity paletta
Kép

Kép

Kép

20 Likes

A truth és a respect :heart_eyes: :astonished:

2 Likes

Ez (is) igazán gyönyörű :star_struck:

1 Likes

Ennyi szépség sok az én meggyötört idegrendszeremnek.:smiley:

3 Likes

Ha nagyon ráfeküdnék mindenre tudnék dupe-ot találni az itthoni készletemből. :smiley: (nem is merem lefotózni a gyűjteményem. Na jó, nem ilyen minőségben vannak meg ezek a színek). A lényeg az akar lenni, hogy nagyon szeretem ezt a színvilágot, amit ezek a paletták képviselnek.

1 Likes

A Pat palettában elképesztően szikráznak a fényes színek. Sajnos semmilyen fotó nem adja vissza.

4 Likes

Azért visszajön így is eléggé! :slight_smile: Ahogy görgettem lefelé a képeket az utolsón szembetűnően élénkebbek a swatchok az előzőekhez képest.

Remélem, szemen is szeretni fogod (tudok ám fogalmazni).

1 Likes

Én is ezen ámultam! Igazi alkalmi paletta (amit persze én simán használok nappalra is)
És szemen is látszik.

Bár a képen kis csalással a sötétebb zöld átmenet a Mothership Vi-ból van (legszívesebben minden nap azt tenném fel, annyira tetszik :see_no_evil:)

IMG_20201111_144135

13 Likes

Colourpop disney swatchok :).

IMG_20201113_174032

IMG_20201113_174041

9 Likes

Nagyon szép a sminked!

Artdeco az alsó, Hourglass a felső. Alig tudtam levakarni, olyan tartósak.

20201119_151626

7 Likes

Kedves @Fiorentina ! Láttam, hogy írtál véleményt a Catrice 5 in a box palettáról még szeptemberben, és hogy az egy első benyomásos vélemény volt. Esetleg változott valamiben a véleményed azóta? Tudnál esetleg néhány swatchot húzni belőle? Nagyon felkeltette az érdeklődésemet főleg a kékes árnyalatot tartalmazó verzió, de kicsit bizonytalan vagyok így vakon, mert Pandáról szeretném rendelni. Nagyon megköszönöm, ha szánsz rám néhány percet :blush:

1 Likes

Szia ! Nekem két féle van belőle és azt tudom mondani ,hogy mind a kettő jó minőségű. Alappal nekem egész nap tart és nem is halványul el. Az a paletta nincs meg amire te vágysz ,de mivel sok swatchot néztem és le is töltöttem mielőtt döntöttem ,hogy melyik legyen tudok neked feltenni fotót. catrice5inabox4 Catrice-5-in-a-box-Lidschattenpalette-01

2 Likes

Köszönöm! Ez így eddig eléggé biztatónak tűnik, valószínűleg ő és a rózsás árnyalatú is a kosárban fog kikötni. Valahogy mostanában egyre jobban vonzanak a kevesebb színből álló paletták

1 Likes

A rózsás megvan arra vadásznom kellett,mert a Müllerekben ahol néztem nem volt sehol. PP-ról rendeltem meg.
Szerintem nem fogsz benne csalódni.

1 Likes

Hú, ez közelről nagyon tuti! :heart_eyes: