Ó, én is imádom ezeket a színeket! A Colourpop Sandstone hasonló, nekem az van meg ebből a színvilágból.
Coloured Raine X Power paletta:
Coloured Raine Queen of Hearts paletta:
Pat Mcgrath MTHRSHP Mega Celestial Divinity paletta
A truth és a respect
Ez (is) igazán gyönyörű
Ennyi szépség sok az én meggyötört idegrendszeremnek.
Ha nagyon ráfeküdnék mindenre tudnék dupe-ot találni az itthoni készletemből. (nem is merem lefotózni a gyűjteményem. Na jó, nem ilyen minőségben vannak meg ezek a színek). A lényeg az akar lenni, hogy nagyon szeretem ezt a színvilágot, amit ezek a paletták képviselnek.
A Pat palettában elképesztően szikráznak a fényes színek. Sajnos semmilyen fotó nem adja vissza.
Azért visszajön így is eléggé! Ahogy görgettem lefelé a képeket az utolsón szembetűnően élénkebbek a swatchok az előzőekhez képest.
Remélem, szemen is szeretni fogod (tudok ám fogalmazni).
Én is ezen ámultam! Igazi alkalmi paletta (amit persze én simán használok nappalra is)
És szemen is látszik.
Bár a képen kis csalással a sötétebb zöld átmenet a Mothership Vi-ból van (legszívesebben minden nap azt tenném fel, annyira tetszik )
Colourpop disney swatchok :).
Nagyon szép a sminked!
Artdeco az alsó, Hourglass a felső. Alig tudtam levakarni, olyan tartósak.
Kedves @Fiorentina ! Láttam, hogy írtál véleményt a Catrice 5 in a box palettáról még szeptemberben, és hogy az egy első benyomásos vélemény volt. Esetleg változott valamiben a véleményed azóta? Tudnál esetleg néhány swatchot húzni belőle? Nagyon felkeltette az érdeklődésemet főleg a kékes árnyalatot tartalmazó verzió, de kicsit bizonytalan vagyok így vakon, mert Pandáról szeretném rendelni. Nagyon megköszönöm, ha szánsz rám néhány percet
Szia ! Nekem két féle van belőle és azt tudom mondani ,hogy mind a kettő jó minőségű. Alappal nekem egész nap tart és nem is halványul el. Az a paletta nincs meg amire te vágysz ,de mivel sok swatchot néztem és le is töltöttem mielőtt döntöttem ,hogy melyik legyen tudok neked feltenni fotót.
Köszönöm! Ez így eddig eléggé biztatónak tűnik, valószínűleg ő és a rózsás árnyalatú is a kosárban fog kikötni. Valahogy mostanában egyre jobban vonzanak a kevesebb színből álló paletták
A rózsás megvan arra vadásznom kellett,mert a Müllerekben ahol néztem nem volt sehol. PP-ról rendeltem meg.
Szerintem nem fogsz benne csalódni.
Hú, ez közelről nagyon tuti!