Úgy érzem, nem kellett sokat győzködni. Le is adtam a rendelést betárazok most mindenből, ami utánpótlásra szorul
Persze, szívesen megosztom a tapasztalataimat, ill. befotózom a palettákat - a 010 Golden Nude Look és az @Anilorak által mutatott 040 Modern Smokey Look-ot, de majd nappali fényben, mert így este nem az igazi.
A swatch és a szemhéjon történő használat nálam továbbra sem ugyanazt az eredményt nyújtja, de ez más palettáknál, festékeknél is így igaz. Más bőrfelszínre, más technikával kerül fel a festék és más szögből is láthatjuk. És ujjbeggyel a színek intenzívebbek is, mint ecsettel.
Ami szeptemberhez képest változott és lényegesen javított a helyzeten, az egy általam nem oly régóta használt technika. Ahogyan írtam, ezt a palettát kipróbáltam primerre és anélkül is, de most a legtutibb módszerem a következő: krémes állagú szemhéjfestéket használok bázisként - ami a legjobban bevált:
Igen, fura, de egy Chanel az alapja a Catrice-nak, meg mindennek - hahaha…
Amióta erre áttértem, este is minden ugyanolyan, mint ahogyan reggel felkerült. Semmi nem kopik meg, beleértve az essence palettáit is. És senki nem gondolja, hogy az egyik legolcsóbb festék van rajtam, ez az alap hihetetlen, hogy mire képes. Azon túl, hogy tartóssá teszi a szemhéjfestéket, életre kel tőle minden festék.
Lehet, hogy bármilyen krémes festék is képes erre, javaslom kipróbálni.
De visszakanyarodva a palettához, szerintem érdemes rá beruházni.
Köszönöm szépen a véleményt! Rajtam igazából a legolcsóbb paletta is tartós szokott lenni, szerencsére egyáltalán nem problémás a szemhéjam, de azért izgalmasan hangzik a krémes festék használata is, köszönöm a tippeket!
Mázlista vagy!
Le is kopogom
Jó kis paletták ezek
Köszönöm szépen a swatchokat, most már még jobban várom, hogy megérkezzenek
Ga-De Vintage szemhéjpúder paletta:
A krémszín annyira egybeolvad a bőrömmel hogy nem is látszik.
@Anheszenamon lájkolta az előbb a hivatkozott hozzászólásom. Hát őőő, azóta már öt Pat Mcgrath palettám van összesen…
Akkor neked tényleg bejött a márka. Én kettőt eladtam. Meg a Golden Opulence is menni fog azt hiszem.
Én nagyon megszerettem. Főleg a Mothership VI - ban az a zöld…
Arra a palettára nekem is fáj a fogam. De azóta sem elérhető Notinon.
Pigmentek:
Legfelül a világos fényes az Inglot 115
Alatta Mac Subtle
Mac Blue Brown
Mac Melon
és alul a a Mac Tan
De jó swatchok! Ilyenkor mindig rájövök, hogy az enyémek milyen bénák szoktak lenni
Nagyon tetszik a MAC Subtle és a Tan, ezek még nincsenek meg. A Blue Brown-ot imádom használni.
Dehogy bénák. Most volt napsütés, tudtam élethű fotókat készíteni.
A Blue Brownt eddig talán kétszer használtam pedig olyan szép.
Hivatalosan is nagyon meggyőztek ezek a kis Catrice paletták, főleg a soft rose csillámos barnája
Ez tényleg nagyon szép.
Az nekem is a kedvencem amikor először sikerült sawatcholnom tudtam hogy kell nekem.
Jól kombinálható így ránézésre és sokféle smink kihozható belőle (esti, nappali, natúrabb) Az ilyeneket szeretem én is.
Jajmá’ addig kényszerítetek itt, hogy a végén felhajtom én is ezeket