Swatchok, összehasonlító fotók

Hoztam néhány pirosítót, bronzosítót, ezek vannak használatban:, de nem fogom mindet megtartani.

Fentről lefelé:
Hourglass Euphoric Fusion
Hourglass Luminous Bronze Light
Hourglass Mood Exposure
Hourglass Diffusion Bronze Light
Hourglass Dim Light
Natasha Denona Highlighting Blush
Trend it up bronzosítója
Bobbi Brown Shimmer Brick Bronze

( A Catrice palettám, és egy másik Shimmer Brick a munkahelyemen maradt)

20201028_084454

20201028_084559

14 Likes

Nagyon szépek! Melyiket nem akarod megtartani?

A hármas Hourglasson gondolkodom, hogy megtartsam-e, mert bár imádom a pirosítót, egyszerűen csodás, de se a bal oldali púdert, se a bronzert nem használom, alig bírom belőle kiimádkozni a pirosítót.
Az Hourglass Diffusion Bronze Light sárgás rajtam (nem annyira, mint a Luminous), és meglepő, de az imádott Shimmer Brick-emhez mérve a Trend it Up bronzere is. Az utóbbinak még adok egy esélyt, de az Hourglasst nem tartom meg szerintem, főleg, hogy a Dim Light csodás rajtam, és látszik, hogy a legalsó, a Shimmer Brick a legszebb a bőrömön a bronzerek közül, gyönyörű, hideg fénye van, szemen is csodás.
A Natasha Denona kérdőjel, mert kicsit erős nekem, nagyon óvatosan kell használnom, de extrém tartós, főleg ebben a maszkos időszakban.

4 Likes

Lányok láttam valaki kereste a Catrice hármas palettáját. Felbukkant a zsibin.

https://kremmania.hu/elado/mpkriszta-catrice-luminice-highlight-blush-glow-palette-010-020

2 Likes

Jelentem, vevo lennek ra :joy:

1 Likes

IMG_20201028_145526
Jobb szélső 3 Rimmel szemcerka (009, 006, 002), első Esssence 12es.:slightly_smiling_face:

10 Likes

Óóó, a 002-est muszáj lesz beszereznem!:star_struck:

1 Likes

Ahhh, rimmel cerkak, Tauz Nora miatt megvan az osszes variacio. En imadom oket :star_struck:

2 Likes

A palettáim között válogatva találtam ezt a Sleek Originalt. Meg is feledkeztem róla teljesen. Nem tudom, hogy swatcholtam e már, de most megtettem. Azok a zöldek, a lila és a fekete igazán figyelemreméltó árnyalatok :rainbow:
Kép Kép

8 Likes

Köszi, hogy eszembe juttattad, nálam is valahol a kollekció mélyén lapul, ezzel fogok sminkelni a napokban, :blush: Vannak szép színek benne. :slight_smile:

1 Likes

Holnap én is használatba veszem.

1 Likes

Rude Cosmetics Reckless paletta. Annyit mondhatok, hogy uramatyám!!! Némely fényes szín olyan mint a CP Supershock Shadowk. Belenyúltam és ott maradt az ujjlenyomatom. A mattok is extra pigmentáltak, kíváncsi vagyok, szemhéjon hogyan viselkednek majd. A zöldek egyszerűen csodálatosak :green_heart:
Kép

Kép

Kép

Kép

24 Likes

@Anheszenamon, hú most irigyellek :heart_eyes::heart_eyes:, régóta szeretném kipróbálni a Rude palettákat :). Most meg is erősítettél benne, hogy érdemes :). Gyönyörű paletta :heart_eyes::heart_eyes:.

1 Likes

A zöldek​:smiley::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

Tényleg szuper minőség. Még a csomagolása is igényes. 6990 ft volt azt hiszem. Te melyiket nézted ki?
Ma ezt a két színt használtam csak és mégis olyan kis csinos lett a szemsminkem :blush:
Kép

11 Likes

Biztosan nagyon szép sminket csináltál :heart:, a Moonshineról a JA paletta zöld duokrómja jutott eszembe :smiling_face_with_three_hearts:
Ha előbb látom a fotóid és a véleményed, tuti vettem volna PP-n az ecsetszett mellé, de majd legközelebb, lementettem magamnak! Végignéztem a többi színállást, szerintem ez a legszebb tőlük! :star_struck:

5 Likes

Többek között ezt is, nagyon szép színek vannak benne :heart_eyes:, az állatosak is nagyon szépek,eg volt egy talán sellős, ami nagyon tetszett.

1 Likes

Makeup Revolution Glass Mirror illuminator

Utolsó képen minden második húzás “vizesen” van. A rózsaszín élőben csodaszép pinkes árnyalat.

IMG_20201107_144643
IMG_20201107_144937
IMG_20201107_144440

11 Likes

Köszönöm!

1 Likes

Amint megláttam ezt a palettát a neten rögtön tudtam, hogy nem fogom tudni megállni. Imádom ezeket a színeket.

La Girl Pro Mastery paletta. A minősége csodás, a fényes színek elképesztőek. Nehezen tudtam a saját karomat lefotózni, de azért látszik a lényeg. Mindegyik swatch 1 húzással készült.

20201109_195044

20201109_194521

16 Likes