Ilyen ötleteket mindig szívesen fogadunk
Nekem már csak annyit kell mondania, hogy “Vedd meg, mert szuper!” és indítom a rendelést.
Avagy hogyan költsd el boldogan a pénzed és okosan :D, hisz hasznos hihetetlen szép dolgokat vettek :). Ilyenre nagyon jó költeni, megéri :).
Én nagyon hálas vagyok nektek a szuper paletta ajánlásaitokért, nem vettem olyan palettát eddig még ami nem lenne csúcsszuper .
Én is! Meg a más kence-fice ajánlásokért is.
#swatchszombat pigmentek #
Mindenféle alap nélkül kentem fel őket.
Vaku nélkül:
És vakuval:
Élőben szebbek, de tényleg! A pacákért bocsi, de már összevissza csillogtam.
Ooooooh uuuuhhh álomszép mind egytől egyig, főleg az az élénkebb zöld és a kék, de igazából mindbe bele tudnék hemperegni
Igen, azok nekem is jobban tetszenek, de élőben a többi is jól néz ki.
Nemsokára le is tesztelem valamelyiket.
Lisa Eldridge Velvet Jazz és Velvet Dragon árnyalatok:
A Velvet Dragonhoz hasonlókból néhány minta:
Balról jobbra: Tarte Surf’s Up, Pat McGrath Fever Dream, Lisa Eldridge Velvet Dragon, Colourpop Fly-Fi, Charlotte Tilbury Red Hot Susan.
Jól látható, hogy igazából egyik árnyalat sem dupeja a Velvet Dragonnak.
Ja, erre mondaná egy férfi, hogy jól látható, hogy mindegyik egyforma
Haha, pont ez jutott eszembe
Köszi
Dettó
Én is swatcholtam a mini ORGY-t :).
És mi a véleményed róla?
@Anheszenamon, szerintem a színek nagyon jól illenek egymáshoz, vannak hihetetlen jó formulájú színek benne, és hát látszik kezemen melyik közöttük a gyengébb (mondjuk most az egyik ilyen szín megdöbbentett hogy sokkal jobb szemen.), ez a paletta felső sorában a második szín. Használtam már tegnap is a palettát és szerintem nagyon jól mutatnak a szememen, illetve nekem valahogy ez olyan őszi paletta, mint a Nabla Secret, és abszolút jól kihasználható, szép paletta ez a Jeffrees is. Biztos láttátok hogy a fehér színnek csak a fele van meg, én azt fogom berakni projekt panbe, hogy elfogyjon, mert így összeken mindent. Alkohollal meg nem szeretnék kísérletezgetni :D.
Én egyszer kipróbáltam és el is adtam. Szerintem botrányos a minősége a többi JSC palettához képest Törötten érkezett?
@Anheszenamon, jaa értem szóval a híres Jeffree minőséget meg se közelíti. Nekem nincs összehasonlítási alapom, még sosem próbáltam másik Jeffree palettát. Eleve úgy vettem meg, hogy ez bele volt kalkulálva (törött szín.), ezért jóval olcsóbban tudtam megvenni. A fehér szín pigmentáltságát látva annyira nem is bánom.
Laura Mercier swatchok:
Primarkos paletta swatchai: (Pálmafás.)